FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campania electorala

steaua din chicago08.04.2007 15:46

Si a fost si Steaua-Dinamo...alta campanie electorala a lui Becali. Ce dovezi am?

Steaua a dat meciul ca sa aiba Becali posibilitatea sa dea stadionul lui Dinamo in Liga aia shampionoasa si uite asa cistiga Becali 500.000 de voturi dinamoviste, 100.000 de voturi rapidiste (chestia cu fularul visinio-murdar) dar pierde 10 milioane de voturi steliste! Halala afacere hahahhaa.

De ce zic ca a dat Steaua meciul? Pentru ca Dinamo nu putea marca daca trebuia sa se apere deci oamenii nostri ofensivi (Ochirosii, Cristocea) nu au jucat la 0-0 ci atunci cind era cam prea tirziu. Pentru ca Radoi, ruda serioasa cu conducerea hahahhaa ca gafat exact cind trebuia adica cind se incinsese si echipa si tribunele. Pentru ca virgula, Cristocea "s-a accidentat" de tot. Pentru ca numai la noi accidentariile dureaza cite patru luni pe cind la altii rupti in trei si plini de singe accidentariile se rezolva in doua saptamini. Pentru ca numai la noi un antrenor face 0-0 cu juma de campionat si conducerea spune "nu pleaca nicaeri." Pentru ca numai Becali poate spune ca "cine visa la cistigarea campionatului visa aiurea! Auzi la el aiurea cind 9 puncte cu Dinamo trebuiind sa joace cu aviarii bucuresteni si aia clujeni...

Becali umbla dupa voturi si cine il ajuta (Olaroiu, Radoi, Coman, Ov Petre) sunt senatori pe viata iar cine nu (Badea, Ochirosii, Cristocea, Bostina) sunt pedepsiti cumva. Orice patron de club ar fi rasplatit pe Ochirosii pentru golul din giulesti, locul unde se cistiga greu...dar nu Becali si nu omul lui de incredere Olaroiu. Oricine ar fi jucat pe atac cu Dinamo cind era clar ca la meci egal am fi spus adio campionatului numai Becali si Olaroiu nu. Oricine ar fi facut spume dupa meci (totusi omorul aplicat reporterului ala a fost cam aiurea...)numai Becali pleaca inainte de meci cind normal ar fi fost sa vina sa isi dea palme cu restul galeriei ca la urma urmei cind plinge galeria trebuie sa plinga si patronul...numai daca patronul nu este multumit de rezultat. Si este pentru ca ala nu a fost meci ci campanie electorala. Becali greseste mereu!

puyol08.04.2007 16:41

Te simti bine ?

danielcristian09.04.2007 11:42

@Steaua din chicago

E adevarat ca Becali este un profitor,ca vrea doar voturi,nu performanta(in afara aceleia de a participa in Liga Campionilor,de unde vin banii)!Dar,in rest,e doar aberatie si nimic altceva!Nu vreau sa intru in polemica,dar parca mi-e greu sa stiu ca exista stelisti care nu pot trece cu demnitate peste un esec!Toti suntem suparati,dar nu trebuie sa cautam vine unde nu sunt!Becali are vina de a nu fi adus jucatori cand era cazul,mai are buba de a-l tine pe Oli antrenor cand se vede de la o posta ca e depasit,si mai are un milion de bube,dar asta cu blatul e prea de tot!

steaua din chicago09.04.2007 18:17

Ce jucatori vrei sa aduca Becali man? Ai jucatori ce nu ai este tactica ofensiva, preparator fizic, medic si sprijin psihic din partea conducerii. Cind joaca Steaua bine iese Becali si da cu bita-n balta. Are dreptate, daca lua Steaua campionatul cum meriat la vreo 500 de puncte avans....nu se supara restul Romaniei si nu il vota? Well, nu o sa il voteze oricum pentru ca a distrus cel mai frumos lucru din Romania-pe Steaua. Cit priveste chestia cu blatul de la meciul cu jivinele alb-rosii...o sa vezi la anul cum toti or sa se opuna ciinilor in a primii dreptul sa joace in Ghencea "ca acasa" si Becali o sa iasa la rampa, prezidential si plin de intelegere si cum o sa ne convinga pe toti ca Dinamo suntem toti la urma urmei. In fine credeti ce va lasa mintea-eu cred ca Becali ar face orice pentru puterea politica si Olaroiu il sustine de acea Olaroiu nu pleaca din capul Stelei nici Steaua de pe locul 5 cit timp Becali viseaza politic.

danielcristian09.04.2007 18:27

Eu cred ca Becali este cel mai odios personaj dupa Ceausescu!Si cu asta am spus tot! Iar referitor la jucatul pe stadionul nostru, stai linistit,ca Dinamo nu va ajunge in grupe, is prea varza sa o faca!Numa' bine!

c.ronaldo1709.04.2007 18:39

@Steaua din chicago

Ba baiatule, tu ai treaba si te retinem?! Vezi ca delirezi pe aici... Mai uitate si tu la ce scrii cand deschizi topicuri... Becali nu e prost ma. Ca daca era nu ajungea din cioban patron.

Motanu D09.04.2007 19:12
Becali nu e prost ma. Ca daca era nu ajungea din cioban patron.

Ba da, e.

Problema e ca au fost altii, si mai prosti, care l-au ajutat sa ajunga acolo unde e.

Altfel povestea, utopica totusi, are un sambure de adevar generat de mentalitatea si prioritatile lui Becali.

c.ronaldo1709.04.2007 19:18

@Motanu_D

Iti aduc un simplu copil de la tara de 10-11 ani. In 20 de ani iti garantez ca nu avea acelasi succes ca el. Pe Becali il ia gura pe dinainte, si face uneori prosti, dar defapt e un om Bun. Si cand zic bun ma refer la multe. E credincios, ajuta pe cei saraci, face cate o biserica, o casa... Si nu cere niciodata banii inapoi. Trecutul lui e mai ascuns. Din ce am auzit eu, facea afaceri cu Hagi, l-a cam ajutat si Regele pe Becali sa ajunga la Steaua. Dupa 89' Gigi a prins un post bun, si de acolo s-a declansat el cu Steaua.

Cu profitu nu as mai numi-o o furaciune. In 2007 daca nu esti un pic "smecher", nu ai sanse mari sa traiesti. :wink:

danielcristian09.04.2007 19:57

@c.ronaldo17

n-am inteles experimentul cu copilul :oops: O pun pe seama tineretii tale :wink:

Despre Hagi,pot sa te informez ca i-a imprumutat ciobanului imediat dupa revolutie 100 de mii de dolari,bani din care acesta a facut bisnita cu blugi si alte cele.De aici s-a ridicat Jiji,bineanteles ca avea si el bani,nu era vreun falit!

Referitor la bunatatea lui Jiji, nu te lasa luat de val!El e bun, in masura in care are un scop!

Toti marii bogatasi din Romania si-au facut averile pe furaciuni,speculatii sau fraude!Tiriac,Gigi,Vantu,Patriciu,etc. :roll:

axl2309.04.2007 20:00
Eu cred ca Becali este cel mai odios personaj dupa Ceausescu!!

eu cred ca totusi iri il bate de departe.

danielcristian09.04.2007 20:07

eu cred ca totusi iri il bate de departe.

Eu ma refeream la astia din zona "prezidentiala" :lol:

Irinel vrea sa dovedeasca natiunii ca este potent, probabil si-a auzit povesti cum ca nu ar fi :lol:

axl2309.04.2007 20:22

@danielcristian

am rabdare sa astept pana creste irinuca. atunci vedem cu cine seamana. :D

e offtopic dar e pastele, stimati moderatori.

steaua din chicago10.04.2007 02:36

Nu iti inteleg ironia-cum adica daca ma retii, cum adica delirez cum adica "ma?" Esti ma cu mine sau esti ma cu oricine sustine ca pentru Becali scopul politic este mai important decit scopul sportiv care de fapt nu exista? Delirez pentru ca tot ce nu intelegi este o nebunie dar cu timpul o sa te prinzi ca Steaua nu este pentru tine cea ce este pentru Becali. De ce a plecat Lacatus chiar inaintea celui mai mportant meci al Stelei din ultimii 10 ani? Poate ca a mirosit ceva vinzare? Nu putea sa astepte 90 de minute? NU pentru ca nu a vrut sa fie si el acuzat de ce o sa fie acuzat Becali si Olaroiu in citeva luni. O sa vezi si o sa iti ceri scuze. Pina atunci nu imi analiza tu punctele de vedere-doar combatele destept fara incercari de mitocanie ca nu te pricepi. Dar te iert pentru ca loialitatea ta fata de Steaua este mai mare decit nestiinta ta fata de persoana numita Becali.

PS Si Ceausescu a fost om bun. Si el a ajutat saracii si a construit ceva. Dar tot un bou ramine. Iar Becali nu a afacut nimic din banii lui pentru ca nimeni nu poate avea ce are Becali din munca cinstita, nici macar prostituatele ce muncesc 12 cu 24 la Miami. Deci cum ziceam Becali este un vanzator ordinar ori un om politic extraordinar-depinde pe cine intrebi.

c.ronaldo1710.04.2007 05:48

Da "mister", dar de la a spune ca sambata Steaua-Dinamo a fost blat, e cale lunga. Oricat ar vrea Becali sa faca rost de voturi, nu ar vinde un meci cu Dinamo, si mai ales in Ghencea.