credeti ca vom putea protesta la meci cand se stie seful galeriei Mustata este cu Gigi?? este o intrebare deoarece eu am vazut la meciu restanta ca nu se poate
credeti ca vom putea protesta la meci cand se stie seful galeriei Mustata este cu Gigi?? este o intrebare deoarece eu am vazut la meciu restanta ca nu se poate
voi incerca sa protestez.
Poate nu ar trebui sa protestati in timpul meciului pentru ca ar fi fatal pentru jucatori. Incercati si voi la pauza. Ar trebui sa incurajati echipa si la pauza sa protestati, asa mi se pare corect deoarece cred ca echipa nu a avut nici o vina. Nu credeti?
Daca toti protesteaza, atunci musteatza nu mai are ce sa faca.. Ce ar putea face el atunci cand un intreg stadion protesteaza :?: :!: :twisted:
Poate nu ar trebui sa protestati in timpul meciului pentru ca ar fi fatal pentru jucatori. Incercati si voi la pauza. Ar trebui sa incurajati echipa si la pauza sa protestati, asa mi se pare corect deoarece cred ca echipa nu a avut nici o vina. Nu credeti?
draga mea protestu nu se refera la jucatori si nici la Walter Zenga!protestu se face impotriva unei conduceri idioate care calca in picioare blazonul,jucatorii si suporteri unei echipe care facea glorie si performanta cand beccali pastea oi si era un amarat!cum poate el sa declare ce am citit prin presa??
SI in opinia ta cum ai vrea sa protestam ?
referitor la ce ai zis: nu am cum sa iti dau eu o idee pentru ca nu sunt sef de galerie!eu am votat ca nu vom protesta ps sa strigam anti conducere nu ar fi rauSI in opinia ta cum ai vrea sa protestam ?
Styckszz, sa presupunem ca tu esti jucator la Steaua, si la un meci important cum e cel cu Valencia sa strige suporterii jos conducerea si sa nu incurajeje echipa cum o faceau si pana acum. Cum te-ai simti? Ai mai juca cum ai jucat-o si pana atunci(presupunand ca erai un jucator bun)?
In opinia mea eu cred ca nu ar trebui sa protestati. Ce credeti ca daca protestati se va schimba ceva in bine,nu, mai mult s-ar schimba in rau. Acum ramane la dorinta voastra. Eu doar mi-am spus parerea.
adriana esti o micutza desteapta si in acelasi timp data naibii orice zic eu u esti un mic Gica contra!lol imi place sa ma contrazici serios!nu jtiu cum m-as simti mey dak as fi un jucator mare nu as accepta sa fiu calcat in picioare de un presedinte infect asta e treaba
P.S ai id de messenger
)))) glumeam
:lol:
adriana,tu pari a fi varianta feminina a lui aris,de pe forumul siteului oficial:)oricum,trebuie sa recunosc ca ai si tu dreptate,in sensul ca pentru returul cu valencia jucatorii au nevoie de liniste ca sa se poata pregati si sa faca un joc bun...noi oricum suntem alaturi de ei,indiferent de relatiile bune sau rele cu conducerea ros-albastra!
Steaua este a noastra, nu a lui GG sau alti lingai de langa el. Tradator este si Neaga pentru ca a fost tot timpul cu gandul la plecare, nu la jocul cu Valencia.Daca era stelist, atunci pleca mai tarziu, si statea sa ajute echipa in cupele europene.Sa nu facem un protest Balcanic, ci unul civilizat, cu banere, fara a striga nimic contra celor vinovati, nu merita efortul de a striga contra lor, ignoranta este cea mai puternica arma. Sa strigam insa din rasputeri pentru ca echipa sa reuseasca sa se califice mai departe.
meciul cu valencia are o incarcatura cu totul aparte asa ca inaintea meciului si in pauza o putem face fara doar si poate. ma doare pe mine in mustata(nu am) de mustata!
intru pe acest stadion de mai de 30 de ani platindu-mi biletul fara a cere cuiva ceva. cu alte cuvinte pt gg, sa-si tina banii pt un alt audi, S8 eventual. gg a dat acel comunicat ca si cum noi primim pomeni. nu fratilor, noi nu vrem pomeni, noi vrem adevarati conducatori de club! nu unul care crede ca acest club a ajuns mosia lui pe care o va da din neam in neam! care ne crede cand adevarati cand manipulati daca parerile noastre nu coincid cu ale lui . ne manipuleaza chiotea maine tolontan si tot asa..
si daca tot am vorbit de proteste, apai avem o posibilitate la indemana. sa venim in acest retur de campionat doar la doua meciuri cu Dinamo si rapid in rest sa-si aduca gg, MM si finu Radoi neamurile la stadion. sa cante ei si acolitii lui mustata.
este cea mai buna forma de protest. si uite asa echipa cu cei mai multi suporteri din tara are sa joace pe un stadion ros/albastru pustiu si trist.
daca gg joaca tare si crede ca ne face pomeni, a venit momentul sa-i aratam ca este un mizerabil si ca nea jignit.
acum sant convins ca fotbalul romanesc sufera de o molima numita BECALITA. sa nu o lasam sa imbolnaveasca si clubul Steaua!
poate ai dreptate da nu tottzi gandesc ca tine chiar crezi ca 10000 de oameni vor sta acasa? dak u potzi face acest lucru atunci eu sunt de acord cu tine da e imposibil tot returu!si e si gresit fata de jucatori cu Radoi nu ar trebui sa avem nimik pentru ca el e baza la Steaua si jj profita de el!apropo pleaca si Hamu si se duce dreaq echipa din cauza ca beccali e un prost in mortzi lui de distrusmeciul cu valencia are o incarcatura cu totul aparte asa ca inaintea meciului si in pauza o putem face fara doar si poate. ma doare pe mine in mustata(nu am) de mustata!intru pe acest stadion de mai de 30 de ani platindu-mi biletul fara a cere cuiva ceva. cu alte cuvinte pt gg, sa-si tina banii pt un alt audi, S8 eventual. gg a dat acel comunicat ca si cum noi primim pomeni. nu fratilor, noi nu vrem pomeni, noi vrem adevarati conducatori de club! nu unul care crede ca acest club a ajuns mosia lui pe care o va da din neam in neam! care ne crede cand adevarati cand manipulati daca parerile noastre nu coincid cu ale lui . ne manipuleaza chiotea maine tolontan si tot asa..
si daca tot am vorbit de proteste, apai avem o posibilitate la indemana. sa venim in acest retur de campionat doar la doua meciuri cu Dinamo si rapid in rest sa-si aduca gg, MM si finu Radoi neamurile la stadion. sa cante ei si acolitii lui mustata.
este cea mai buna forma de protest. si uite asa echipa cu cei mai multi suporteri din tara are sa joace pe un stadion ros/albastru pustiu si trist.
daca gg joaca tare si crede ca ne face pomeni, a venit momentul sa-i aratam ca este un mizerabil si ca nea jignit.
acum sant convins ca fotbalul romanesc sufera de o molima numita BECALITA. sa nu o lasam sa imbolnaveasca si clubul Steaua!
Fratilor vreti sa nu venim la stadion, dar de 22 ati uitat? Nu putem accepta inca un an fara titlu. Vreti se vedeti un FC National ros-albastru? Echipa trebuie incurajata si la cel mai slab meci al sau nu doar la meciurile cu Dinamo si rapid. Astia sunt suporterii adevarati?
cum sa nu protestez la paranoia lu` Gigi...eu, sper ca nici voi nu va ve-ti comporta precum lingaul de mustatza!!!!! MM si tu ar trebui sa-ti aduci aminte cum erai cand ai venit in Ghencea!!!!!
vin in Ghencea din 1985 cand Steaua se lupta si cu Dinamo si cu corvinu` si cu anderlecht.....Gigi tu pe unde erai sa-mi vorbesti acum de cine-i suporterul Stelei si cine nu?
Fratilor vreti sa nu venim la stadion, dar de 22 ati uitat? Nu putem accepta inca un an fara titlu. Vreti se vedeti un FC National ros-albastru? Echipa trebuie incurajata si la cel mai slab meci al sau nu doar la meciurile cu Dinamo si rapid. Astia sunt suporterii adevarati?
ba baiatule lasa-ne cu astea era o intrebare la care tre sa rasp cu da sau nu!! nu t pune nimeni sa protestezi dak vrei sa t calce Gigi in picioare nu protestam impotriva Stelei ma impotriva lu beeeeecali ca vb urat de fani!si nu e obligatoriu se vede ca esti ultras esti cumva tovaras cu mustata?nu se poate sa t lasi asa calcat in picioare de Becali si lingai de acolo care cred ca echipa se numeste FC.SteauaBucuresti.becccali&co nu e frumos ce a zis nea Jiji
Nu am nici o treaba cu mustata si ai lui.Crezi ca daca in timpul meciului strigam impotriva lui gg jucatorii o sa fie concentrati? Pune-te in situatia lor. Ai vazut tu la Manchester cand a fost vandut beckam proteste ale jucatorilor impotriva conducerii? Nu. Dar noi suntem romani si trebuie sa facem galagie. Putem protesta dupa un timp, asta dak echipa merge prost
ar fi bine sa protestam pina cind intra baietii pe teren apoi sa i incurajam cum numai noi stim poate poate ![]()
ar fi bine sa protestam pina cind intra baietii pe teren apoi sa i incurajam cum numai noi stim poate poate![]()
Inainte si dupa meci, sa vedem in tot stadionul batiste albe. Ce zici?
NU TREBUI SA INCEPEM PROTESTUL ACUM SI SA-L TERMINAM CU Timisoara DACA ESTE NEVOIE
chiar ca ar e o idee buna, si trebuia sa ne gandim mai demult
... asa ar fi bine sa facem cum zicetzi totzi ... adica sa scoatem batistele albe, la inceputul, la pauza, si la final ... iar in timpul meciului, sa-i incurajam pe baietzi ! Forza Steaua !!!
chiar ca ar e o idee buna, si trebuia sa ne gandim mai demult... asa ar fi bine sa facem cum zicetzi totzi ... adica sa scoatem batistele albe, la inceputul, la pauza, si la final ... iar in timpul meciului, sa-i incurajam pe baietzi ! Forza Steaua !!!
si asta e o idee buna da nu va e frica?jandarmi o sa ne arda rau ca e deja vb de Jiji sau de mustata mai ales la pauza cand nu filmeaza televiziunile acu serios ideea e buna da eu nu scot batista singur decat dak scoateti si voi ca eu dak vin la meci o sa stau la titan boys si aia stau langa mustata
mi-e cam frica da nu pot sa il las aja pe Jiji sa ne calce in picoare
fratilor numai uniti putem face ceva. Ce credeti ca la revolutie oamenilor nu le-a fost frica? Dar impreuna au luptat pentru libertatea noastra. Asa ca trebuie sa il infrutam impreuna pe oier. FORZA Steaua