FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GIGI BECCALI:"Steaua are decat 17 suporteri la meciuri&

«12»
Styckszz20.02.2005 06:43

"O sã flutur batista cu suporterii"

Dupã ce a aflat cã unii dintre fani vor protesta la partida cu Valencia fluturînd batiste deoarece Neaga a fost vîndut, Ciobanul a replicat: "Poate mã enervez și pe ãștia 17, pentru cã mai mulți nu sînt, și nu o sã-i mai las pe stadion. Ce, îmi dicteazã ei mie cum sã conduc echipa? Dar dacã vor sã fluture batista, nu-i nimic, o sã le-o arãt și eu pe a mea de la balcon. O sã scot batista și o s-o flutur alãturi de ei".

acum vreau sa stiu si eu ce parere avetzi de acest Gigi BECCALI suntem decat 17 insi la stadion??respectul fata de echipa si dragostea fata de Steaua ne-a mai ramas si un infect vrea sa ne ia si asta??astept sa vad ce va face PS de la Steaua vor pleca Hamutovski si Ciocoiu!(nr cititzi prosport azi)

greco20.02.2005 07:36

Rahatul asta a ramas cu impresia ca singurii care il contesta sunt cei din Ultras, si ca si acestia sunt manipulati de cineva. Cine o fi acel cineva... nu se stie.

Veniti cu batistele la voi ca sa se vada cine il sustine si cine nu!

ADRIAN PACURAR20.02.2005 09:44

Imi e ciuda ca nu o sa fim multi cu batiste la ei , s-a vazut pe patinoar a venit mustata si s-a rupt filmul , n-am fost acolo dar asa am citit unele comentarii.

adriana1520.02.2005 10:43

Mai de ce sunteti asa rai, mai bine v-ati duce si ati incuraja echipa. Parca v-ar interesa ce zice Gigi. Duceti-va sa incurajati echipa nu sa fluturati batistute. Va dati seama ce fericiti sunt cei de la Dinamo ca este scandal la Steaua. Mai bine v-ati purta asa cum ati facut-o pana acum.

STELISTA pana la MOARTE

greco20.02.2005 11:20

Nu ne intereseaza Dinamo, nu ne intereseaza Rapid, nu ne intereseaza Stiinta Craiova, nu ne intereseaza Politehnica Timisoara.

Eu de ani buni incoace sunt un stelist devotat, si cu toate astea nu simt nici un fel de nevoie de a ma uita in curtea altuia. Treaba lor ce cred suporterii altor echipe, eu vreau ca Steaua sa fie un club mare si respectabil, eu vreau sa tintim mereu mai sus si sa ne tratam suporterii si jucatorii cu respect.

Virgil20.02.2005 11:31
Nu ne intereseaza Dinamo, nu ne intereseaza Rapid, nu ne intereseaza Stiinta Craiova, nu ne intereseaza Politehnica Timisoara.

Eu de ani buni incoace sunt un stelist devotat, si cu toate astea nu simt nici un fel de nevoie de a ma uita in curtea altuia. Treaba lor ce cred suporterii altor echipe, eu vreau ca Steaua sa fie un club mare si respectabil, eu vreau sa tintim mereu mai sus si sa ne tratam suporterii si jucatorii cu respect.

Asa ar trebui sa fie toti.

Xander20.02.2005 11:36

@adriana15:

nu citesti de declara Jiji?! Nu numai ca nu are respect pentru fani, dar mai nou a inceput sa loveasca si in echipa (de fapt nu e noua treaba): cum poate el declara ca mai este un jucator in echipa care va "zbura" de la club ?!

Tu esti deacord cu un asemenea om cum e Jiji?

Eu si altii ca mine nu suntem de acord si vrem sa ne facem cunoscuta parerea prin acest protest!

sorin_77720.02.2005 13:04

ei sunt cativa, noi, SUPORTERII STELISTI, suntem cu zecile de mii la stadion...

Deci? PROTEST CU BATISTE...

Afara cu Becali....!!!!!

adriana1520.02.2005 14:55

Bineinteles ca nu sunt de acord cu ceea ce a spus, dar poate nu ar trebui sa acordam atata atentie lui Gigi.

ioana_steaua20.02.2005 15:49

adriana,nu putem sa nu-i acordam atentie cand jucatorii buni,sufletul echipei pleaca incoace si-ncolo...plus de asta,nu cred ca are dreptul sa vb asa;daca suporterii l-au respectat pe el pana acum,meritam si noi respectul lui mai ales ca nu e cu nimic mai bun ca noi...din contra!!!

adriana1520.02.2005 16:02

Ioana,eu am vrut sa spun ca nu prea ii acord multa atentie lui Gigi, si nici lui Dinamo si nici lui rapid si nici oricarei alte echipe. El vorbeste ca n-are ce vorbi. Mai nici mie nu mi-a placut ceea ce a zis dar e numai gura de el. Si nici nu cred ca e corect ce i-a facut lui Neaga. A uitat ca datorita lui s-au calificat. Mie nu-mi place sa comentez ce vad la televizor pentru ca se mai spun si glume insa cei de la televiziune nu dau tot. Si asta pentru a se crea dispute. Am mai vazut eu faze din astea si de aia nici nu le acord prea multa importanta.

ovimax20.02.2005 22:11

Gigi provoaca fara sa realizeze ceea ce spune. I se da prea multa importanta!!! poate ca e cazul sa fie aruncat din nou in anonimat. IGNORE Asta e cea mai buna solutie in cazul lui. Nu laudat, nu huiduit! Indiferenta!

Ramane, insa, o mare problema-aceea a afacerilor lui care denigreaza si dezbina clubul. In privinta asta nu stiu ce s-ar putea face; pentru ca nu va fi impresionat de nimic si de bunavoie si nesilit de nimeni nu pleaca nici atat! Dar asa ma scoate din sarite ca o lichea de ultima speta primeste atata importanta si atata credit pentru ceva ce nu face!

Virgil21.02.2005 06:12
Imi e ciuda ca nu o sa fim multi cu batiste la ei , s-a vazut pe patinoar a venit mustata si s-a rupt filmul , n-am fost acolo dar asa am citit unele comentarii.

Nu s-or gasi batiste în comert?Or fi atât de scumpe încât sa nu-si permita?O fi vorba de teama?Ori de indiferenta?

Poate de lehamite?

Sau se gândesc ca nu ar folosi la nimic?Incercarea moarte n-are!

AKGTech21.02.2005 14:26

Se pare ca a uitat "doar" ca Steaua exista pentru suporteri si nu pentru interesele si poftele unui singur om!! Daca crede ca sunt doar 17 suporteri nemultumiti atunci inseamna ca se minte singur... cand o sa vada batistele albe in tot stadionul o sa-si dea seama ca nu e vreo coregrafie de a lui mustata!

kily21.02.2005 15:32

ce pretentie sa ai de la cineva care nu stie cine a inscris la sevilla e jalnic se face si ne face si pe noi de ris se mai vrea perz sau maratti eu zic sa l ignoram anonimatul l ar ucide pe el reflectoarele il tin in viata saltul de la turma la internet i a fost fatal daca ii da pe Hamu pe piticu si pe Ciocoiu isi da foc la valiza sa stea in banca lui si n o sa i mai reproseze nimeni nimic de cite ori apare la TV intru in pamint de rusine Steaua nu inseamna17 insi Gigi semnat un fan mai puriu :D

ADRIAN PACURAR21.02.2005 15:34

am ajuns de rasul curcilor , mai mult nu pot scrie , eu deja sunt blocat de nervi , imi vine sa manac asfalt si sa scriu ... Sunt un stelist dezamagit

Marcu^21.02.2005 15:42

Capul sus.Si eu sunt dezamagit dar asta nu ma impiedica sa vin joi in Ghencea si sa-mi incurajez echipa de suflet Steaua Bucuresti

adriana1521.02.2005 18:37

am auzit va Gigi voia sa-l vanda lui aliuta pe Neaga anul trecut. oare este adevarat?

cate poate sa faca o minte bolnava

MIREL6RADOI22.02.2005 08:26

Ati citit prosport de azi?Mama,ce cuvinte i-a adresat la ziaristi...Jiji e antisemit?Daca e,se bate cap in cap cu atitudinea sa Crestina.

Sunt fff curios cum vor reactiona suporterii,mai ales Peluza Nord.Nu m-as mira daca Jiji n-ar da ordin sa interzica intrarea pe stadionu a STELISTILOR care au cartoane sau alte hartii anti-Jiji...

Oricum,nu mai scapam de Jiji,cica va lasa Steaua drept mostenire:(

HAI Steaua!Steaua SUNTEM NOI!NUMAI NOI!

sorin_77722.02.2005 08:37

daca o lasa mostenire pe Steaua mai sunt sanse... :)

Neaga8822.02.2005 08:56

mey, deci parerea mea despre Jiji ! nu cred ca se supara niemni daca o spun ! daca ar fi dupa mine, daca as avea putere, "daca-s fi pentr-o zi presedinte" : l-as impusca pe cioban, sa aiba aceeasi soarta ca ceausesc :x ! abia astept meciul de joi ! cine nu o sa aibe batista alba la el ... inseamna ca nu e stelist adevarat ... sau in cel mai rau ca este un las, si un fricos !

BlackWoolfy22.02.2005 09:38

HAIDE-TI CU TOTI LA STADION SA VADA JB CE MULT IL IUBIM DAR NU UITATI BATISTELE. SA VADA CA NU SUNTEM 17 SA VADA CU ADEVARAT CE INSEAMNA Steaua ESTE MOMENTUL SA-L CONVINGEM CA NOI SUNTEM Steaua NU EL ..PUTEREA ESTE LA NOI HAI S-O FOLOSIM

adriana1522.02.2005 09:42

8O

Neaga8822.02.2005 09:45
ar trebui sa ne luam batiste ros-albastre nu albe.

e o idee.

da, dar nu una prea buna ! deoarece adriana, ar insemna ca numai e protest, or noi vrem sa protestam si sa-i aratam lui Gigi ca nu suntem doar 17 !

MIREL6RADOI22.02.2005 09:53

Stati lejer,nu-i pasa la Jiji de batiste,il doare in lana.

Sunt nedumerit,imi explica si mie cineva,ce inseamna MARE STELIST sau STELIST ADEVARAT,zau,nu m-am prins pana acu:(

HAI Steaua

«12»