FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

11 motive pentru care e rusinos sa fii dinamovist

«12»
PortarNr4331.08.2007 04:49

Pe mine ma dispera cum se mint singuri spurcatii! Adica e o faza (oarecare) clara in care arbitrul ii avanteajeaza pe ei, se vede clar la reluari ... dar ei sustin fara nici un argument (de unde argumente?) ca arbitrul a fluierat corect! Cred ca stau lipiti de oglinda ore in sir si spun de ex: "a fost penalty, a fost penalty ...." pana cand chiar cred si ei!

ann31.08.2007 06:17

dee , sunt de acord cu tine ca topicul asta nu are sens. nu putem bea toti cola ...ca ar da pepsi faliment :). (scuze de reclama)

eltonica_antonyka12.09.2007 12:52

Heeeheee..sa va postez un mass care s-a dat de stelisti pe mess : Foaie verde de pashula , Dinamo se duce in p**a, foaie verde de hanei, Walter Zenga este gay , Frunza verde George Armani, sa ma pis pe toti spartanii, Frunza verde matostat , Dinamo e de kkt !!!! si mai era inca unu : Din Madrid pan` la Milano , nu sunt prosti ca la Dinamo, din Milano la Madrid nu sunt prosti ca la RAPID !!! .....soo....Forza Steaua 4 EVE` !!!! fularsteau2 forzateaua spre cl steag1 steag3

cristian8614.09.2007 15:52

Este adevarat episodul "PLOAIA vine din giulesti ?"

Daca DA, poate narcisistii 4pezi ar trebui sa stie cat de iubiti sunt! :biggrin:

Argumentarea specimenului caine cum ca infrangerile cu echipe de desculti din Europa dau farmec fotbalului este eronata, acele infrangeri au fost culmea rusinii pentru fotbalul romanesc, farmec poate are o infrangere cu Foresta nu una cu pescarii islandezi.

Poate printr-o minune le va intra si lor in cap, desi ma indoiesc, NARCISISMUL lor fiind patologic, ca sunt cu ani lumina in urma Stelei, cand Steaua juca in semifinale , ei se uitau la(sau aruncau cu) televizoare !

A fi javra e o mandrie, un exemplu de prostie !

cristi_mold14.09.2007 16:31

11 motive. Cam putin.

Pentru toti dinamovisti de pe site. Prima data a fost Steaua si apoi restul. Si totdeauna asa va fi. Chiar daca veti intra in Liga, nu veti fi superiori pentru ca Steaua a fost prima. Si daca veti castiga Liga, nu veti fi superiori pentru ca Steaua a fost prima.

Deci tineti minte. Steaua intai, Restul dupa.

razvanruud14.09.2007 18:32

mah am si eu un sfat pentru voi

nu mai vorbiti de comunisti ca va dati singuri de gol :rolleyes:

razvanruud14.09.2007 18:44

va dau eu un motiv pentru care e rusinos sa fi dinamovist si stelist

1.tot palmaresul vostru a fost obtinut pe spatele lui Nicu respectiv Valentin Ceausescu

asa ca nu mai comentati voi despre comunisti ca ia-ti pupat in fund vreo 40 de ani!!!

bodanelu14.09.2007 20:13

@razvanruud cauta pe site la noi.. e un topic legat de cine a pupat comunistii prima data in fund :wink:

cristian8615.09.2007 00:24

Deci razvanel, cum sa iti explic, nu vei intelege niciodata STELISMUL autentic, fiindca nu vei intelege niciodata ce inseamna VICTORIA.

Voi va mintiti mereu ca ati fost mai buni, ca ati fost furati, neputinta doare.

Vreau sa iti amintesc de momentul in care v-ati dat arama pe fata, ca sunteti mai antistelisti decat rapidisti, coregrafia imbecila "Thank u boro".

Mai bine VULTUR o zi, decat cioara (fara nici o aluzie) toata viata !

strezahuzum15.09.2007 12:11

Razvanruud.

Tare ma tem ca-mi tocesc tastele de pomana. In general suporterii echipei de pe langa podul Grant nu gandesc ci repeta papagaliceste legendele de pe-acolo. Acestea, ca toate legendele, au marele defect ca de la un sambure de adevar scornesc o intreaga poveste.

Si totusi, daca faci un mic efort, o sa descoperi niste mici detalii despre istoria si palmaresul Stelei. Pentru inceput, te ajut eu :

- Ceausescu a venit la putere in 1965. Pana in 1985 (adica in primii lui 20 de ani) Steaua a castigat fix trei campionate : in 68, 76, si 78. In aceeasi perioada Argesul a castigat 2 campionate, UTA tot doua, Petrolul unul, iar Craiova 3. Mai pe romaneste, echipa care chiar merita sa castige campionatul a facut-o. Doar loserii pot sa dea vina pe altii pentru esecurile lor.

- Steaua a castigat mai multe titluri dupa 89 (9 in total) decat pe timpul lui Ceausescu (8).

- daca CCE castigata in 86 se datoreaza tot lui Nicu, as fi curios sa aud cum. Sau supercupa Europei din 87. Apropo, ca sa nu vii iar cu "bulanul" (teorie foarte draga echipei milogilor, care descopera bulanul intotdeauna la adversar, niciodata la ei), Steaua a mai jucat o semifinala de CCE, o finala, si o semifinala de Cupa UEFA. Nici o echipa romaneasca nu a mai trecut de faza semifinalelor in afara de Steaua.

- asa de tare iubea Nicu clubul armatei incat pana in 1974 Steaua nu avea stadion propriu. Cand a fost construit, a iesit un scandal monstru, iar ministrul care a aprobat constructia a avut mari probleme.

- Valentin Ceausescu, asa ca sa stii si tu mai baietica, in realitate nici nu era fiul natural al lui Ceasca. Fusese adoptat. Studiase fizica nucleara la Londra si era in realitate certat cu tartorul al batran. A fost arestat dupa revolutie si eliberat pentru ca nimeni nu l-a putut acuza de nimic CU DOVEZI, nu cu dat din gura.

razvanruud15.09.2007 17:04
Ban 7 zile pentru persiflarea istoriei si palmaresului Stelei.
c.ronaldo1715.09.2007 17:07

bai evu` mediu, chiar n`ai alta treaba sambata seara?

razvanruud15.09.2007 17:14

cata inteligenta zace in tine :biggrin:

dute si cauta alt subiect ca aicea nu ai ce cauta

**alex**15.09.2007 17:16

Apar astia ca melcii dupa ploaie, azi au tampit.

c.ronaldo1715.09.2007 17:18

@**alex**

Si la meciul cu BATE au aparut in draci. Au noroc ei ca doarme axl si nu ii baneaza pe toti.

PS: faneeeee, nu le dai tu ban?

**alex**15.09.2007 17:21

Cred si eu ca doarme, n-auzi ca a baut 2 kile de Becks? :biggrin:

Scot si ei capul o data pe an cand sunt mai sus un pic sau cand se bucura de necazul adversarilor.

DelPiero1015.09.2007 18:00
cata inteligenta zace in tine :biggrin:

dute si cauta alt subiect ca aicea nu ai ce cauta

Este ca ai vrut sa zici dude? :mellow:

strezahuzum15.09.2007 18:23
se vede ca nu aveti nici o treaba cu fotbalul si va uitati numai dupa palmares

in cazul Stelei palmaresul e cam rusinos,chiar foarte rusinos

o sa va explic mai clar

Ia sa vedem mai istetule ...

de ce Steaua si Dinamo sunt cluburi cu adevarat comuniste

Si voi nu sunteti, mai frustratel mic ? Stiai ca echipa ta a facut propaganda comunistilor la alegerile din 47, inainte ca Steaua sau Dinamo sa se infiintat ? Juca avand pe tricouri : "Votati Soarele", simbolul electoral al comunistilor. Stii ca unul din membri vostri fondatori, Geza Ginzer, era comunist ? Da comunist de-ala fanatic, a fugit in Rusia lui taica Stalin cand Siguranta a inceput sa se apropie.

Absolut de curiozitate, FC Arges Pitesti, FC Brasov sau FCM Bacau sunt cluburi comuniste ? (Hint : pe vremuri s-au numit Dinamo Pitesti, Steagul Rosu si Dinamo Bacau. Te las sa ghicesti cine le-a infiiintat).

- au fost create la ordin model luat dupa tska Dinamo........

Mare branza. Voi ati fost tot dupa un model, ca n-ati inventat voi fotbalul.

- daca un fotbalist nu vroia sa joace pentru voi era bagat la puscarie

Nume, nume .... fara nume asta e barfa de 2 lei. Vechi.

Si ca sa-ti arat cat de tare de bagi singur in kko, uite aici un caz : Gica Popescu, dupa ce a semnat cu Steaua, isi efectua stagiul militar la clubul armatei. In 89 sau 88 a fugit de la Steaua. Conform legii era dezertor si trebuia sa mearga la parnaie. Steaua nu numai ca nu l-a urmarit, a intervenit pentru el. Si de-aia nu a mers Popescu la inchisoare.

- cum sa nu castigati cupa campionilor daca ati beneficiat de cei mai buni jucatori........

Alte legende de sub pod ! Baietica, uite aici niste nume de jucatori cu care Steaua a luat CCE :

- Belodedici : adus la Minerul Moldova Noua, in 81. Adica din divizia C, la 17 anisori. A fost crescut apoi la Steaua, cu antrenori, intr-un mediu propice performantei.

- Bumbescu : adus in 84, de la FC Olt Scornicesti, echipa de mijlocul clasamentului.

- Iovan : adus in 81, de la Resita, din divizia B.

- Tudorel Stoica : adus in 75 de la FCM Galati, unde jucase in sezonul precedent vreo 4 meciuri.

- Duckadam : adus de la UTA Arad, dupa un sezon modest in care luase cam multe goluri.

- Balint : adus in 1980, la 17 ani, de la Gloria Bistrita, unde nu prinsese nici macar un singur meci in divizia A.

- Boloni : adus de la ASA Targu Mures, cu rugaminti si cu conditii puse de el. A si recunoscut ca nu credea ca o sa-i satisfaca Armata toate cererile (cabinet stomatologic langa stadion, transfer avantajos pentru sotia lui la un spital din Bucuresti, etc).

Samd. Daca vrei sa pari macar informat, poti cauta restul si singur. Daca tu crezi ca astia erau "cei mai buni jucatori" esti complet paralel cu realitatea mai baietica. Cei mai buni jucatori in perioada 80-84 erau cam cei ai Craiovei, care castigasera doua titluri in 80 si 81 si jucasera o semifinala de Cupa UEFA. Steaua nu a luat nici unul din jucatorii aia.

Forta clubului in anii aia de glorie nu statea in vreun jucator in parte, nici macar in Hagi. Secretul acelor ani, secretul "vitezistilor" statea in forta grupului. Si in Emerich Jenei.

- pana si la asa-zisele derby-uri Steaua-Dinamo nu se juca corect

de exemplu daca Steaua nu mai avea nici o sansa la titlu si Dinamo avea nevoie de

puncte pentru a castiga campionatul Steaua o lasa mai moale cu fotbalu.......

Alte aberatii, de data asta la nivel nemaivazut pana acum ce-i drept ! Tu ai idee ce rivalitate, ce ura exista intre Armata Romana si Secu & Militie ? Cu fiecare rand arati ca habar n-ai despre ce vorbesti ci repeti ca papagalul teoriile frustratilor de sub pod !

Toate aceste lucruri le stiu de la fotbalisti care au suferit din cauza mizeriilor voastre!!!!

Care fotbalisti ? Zi-ne istetule si noua niste nume ! De ce nu dau fotbalistii aia clubul in judecata mai desteptule ?

inca ceva foarte interesant

in 89 cand ne-am recapatat libertatea cele 2 cluburi trebuiau desfiintate!

De ce sa fie desfiintate, ca sa mai castigati si voi ceva ?

iar problema voastra cu conlocuitorii nostri e alta

daca vreti sa strigati **** la milogi aveti tot dreptu chiar va sustin :biggrin:

dar nu ii faceti milogi pe rapidisti ca nu e normal!!!

Ba e normal.

E normal fiindca numai fanilor echipei de sub pod le-a venit in minte sa se duca la cersit la UEFA, cerand sa fie depunctata Steaua, ca sa castige un titlu, in conditiile in care ei jignesc si insulta acest club si suporterii Stelei meci de meci de meci.

E normal fiindca nu mai stiu alti fani care sa fi iesit in strada de bucurie ca a murit capra vecinului ( ma rog, minus cei de la Dinamo, dar ei au alt nume).

E normal fiindca nu mai stiu de vreo alta galerie care sa-si salute proprii jucatori punandu-i sa injure alt club.

E normal fiindca nu am mai auzit alti suporteri atat de frustrati incat sa dea vina vesnic pe arbitru sau pe "bulanul adversarului" de fiecare data cand pierd.

QED.

Stanici15.09.2007 18:34

@STREZAHUZUM - ma bucur sa te stiu stelist. Propun sa deschizi un topic in care sa comunici suporterilor echipei adverse rezolvarile problemelor lor existentiale. Cred ca ar fi OK daca s-ar pastra un ton civilizat in discutii.

axl2316.09.2007 05:01

Tonul civilizat din discutii va fi posibil numai dupa expirarea celor 7 zile de ban ale lui razvanruud.

«12»