FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Re-branding FC Steaua Bucuresti

Rossoblu27.03.2007 12:49

toate cluburile si-au modificat emblemele de-a lungul timpului pana au ajuns la una care sa-i reprezinte cu adevarat si sa fie atractiva si ca design.

Emblema care o avem in prezent, cel putin ca forma e urata, de aceea propun un poll in care sa vedem daca sunteti de aceasi parere cu mine, si daca da ,sunteti liberi sa postati propriile voastre creatii .

La fel si echipamentul.. la Steaua de la un sezon la altul se schimba designul complet , ...trebuie sa avem echipamente care sa ne reprezinte clubul cu adevarat, sa fie numai ale noastre (vezi Arsenal, Barcelona etc), si totodata sa fie si placute ochiului, cel putin mie mi se par suparatoare echipamentele din prezent cu rosul acela strident...

acmilanoval3.jpg

acmilanlarge.jpg

romashield4.jpg

romarnd3.jpg

romashld5.jpg

alice4steauaBUC27.03.2007 13:20

mie imi place emblema actuala..n-as schimba-o...cat despre echipament, ai dreptate cu rosul acela aprins... :roll: nu stiu ce sa zic...

AGRESSIVO198+127.03.2007 13:38

da sa schimbi ceva prin lot sau conducere,nu te-ai gandit?(aici ar fi loc de schimbari)

sa fim seriosi,ce nu-ti place la emblema?e cea mai originala,cu asta am luat CCE.

Ayrton27.03.2007 13:43

"Rembranding"...

Se spune re-branding. "Vine" de la brand si nu de la Rembrandt. :wink:

In comparatie cu emblemele celorlalte cluburi romanesti, cea a Stelei este printre cele mai puternice ca figura. Grafica ar putea fi, totusi, imbunatatita.

Rossoblu27.03.2007 13:59

exact, nu m-am referit la o schimbare radicala..ci doar la imbunatatirea ei...niste nuante mai frumoase, niste umbre ici colo etc

***alex***27.03.2007 15:03

Imaginea clubului este prea buna in acest moment pentru a fi schimbata!

danielcristian27.03.2007 15:35

Recunosc ca am fost indus in eroare de intrebarea sondajului,si am votat inainte de a citi ce propui tu de fapt!Intrebarea este:"credeti ca e necesara o schimbare de imagine a clubului?" ,dar eu prin imaginea clubului" inteleg :iesirile in presa a conducerii, marketing-ul,relatiile intre conducere si suporteri,felul in care suntem vazuti din afara ,etc.,astea toate si multe altele,luate impreuna, dau imaginea clubului,si nu emblema sau tricourile!Eu cred ca emblema si tricourile sunt perfecte, ne reprezinta foarte bine si nu ar trebui schimbate!

Rossoblu27.03.2007 18:12

Steaua are un potential de imagine imens, aceste lucruri trebuie exploatate, ce a spus Daniel mai sus ar trebui sa fie incluse intr-un plan care sa contina toate aceste schimbari... de la Grafica pana la o o relatie mai buna cu fanii.

***alex***27.03.2007 18:48

Seamana cu o piesa de sah.

Rossoblu27.03.2007 19:00

nu e prea reusita recunosc...am vrut doar sa dau o idee ..

danielcristian27.03.2007 19:36

:lol: :lol: :lol: M-am prapadit de ras cand am vazut emblema asta!Arata de parca ai luat-o pe cea veche si ai dat cu ea de pereti! Astfel,din socul rezultat,s-a rotunjit pe la colturi si i-a sarit vopseaua galbena! :lol: :lol: :lol:

Oricum,felicitari pt intentie,dar raman la ideea ca cea veche e foarte buna!

Si e bine ca te-ai semnat la sfarsit,astfel nu vei avea nici o temere ca nu ti se va plati copyright-ul :lol:

Rossoblu27.03.2007 19:51

:lol: :lol: :lol:

am scos-o :P

intentia conteaza =)) lasand gluma la o parte eu sincer cred ca e nevoie de-o schimbare...