FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Afara cu Becali !

Neaga8819.02.2005 22:42

Dragi frati stelisti ! As vrea sa va arat ceva ce a spus-o deja arhi-cunoscutul patron-oier din Ghencea, "Jiji", despre CEI CARE IUBESC Steaua CEL MAI MULT, adica noi, suporterii adevaratzi ! Sper sa va datzi seama ca cel mai bine e sa ne paraseasca ... so, take a look : "Apropo de fani. Becali a declarat vineri ca nu este interesat de suporterii Stelei. A spus-o pe un ton zeflemitor. In opinia noastra, aceasta declaratie este inadmisibila si incompatibila pentru un presedinte de club, oriunde ar fi el. Aceasta declaratie arata ca lui Becali nu ii pasa de echipa si el se afla acolo numai pentru a-si face propriile interese." ... (sursa : www.onlinesport.ro)

Xander20.02.2005 02:16

Doamne ajuta sa scapam cat mai repede de acest oier !!!Acum ar trebui sa ne sara in ajutor Hagi&co :wink: 8)

Styckszz20.02.2005 08:00

Gigi e cam nebun "vreau sa fac o romanie sa straluceasca..."

i-a citit cineva din cartea de istorie si a ramas prostu uimit!ar trebui sa ne revoltam impotriva conducerii pentru ca ei nu iubesc Steaua ci propriile interese!

ADRIAN PACURAR20.02.2005 09:50

poate ca acuma va iesii complet din politica , e si vina ziarelor ca ii fac atata publicitate , :D

adriana1520.02.2005 11:00

De ce sunteti asa rai. Gigi totusi a facut ceva pentru Steaua.

greco20.02.2005 11:14

Da, a facut ceva. A dus-o intr-un punct in care nu credeam ca poate ajunge. A dus-o la un nivel inimaginabil. Respectul, onoarea si corectitudinea au ajuns subiecte tabu.

Cine este de acord cu Ciobanul ca patron vrea ca Steaua sa reuseasca asa cum a facut-o si Ciobanul. Si STIM cu totii cum a facut-o Ciobanul.

Eu unul nu vreau performanta cu orice pret, eu unul nu imi vand sufletul pentru nimic in lume.

Xander20.02.2005 11:15

Da...a facut.... a trantit numele Stelei prin noroi !

adriana1520.02.2005 16:17

Mai declaratiile de la televizor nu sunt intotdeauna adevarate. Daca eu spun un lucru si dupa aia zic ca-i gluma ce credeti ca mai dau partea cu gluma,nu, ei vor sa creeze dispute.

roman20.02.2005 17:19

GG cum deschide gura a si spus o prostie. Il inteleg ca vrea sa castige bani din fotbal, foarte bine dar sa nu conduca el Steaua ca mai rau face, atat de prost este. Sa numeasca un manager onorabil, nu de genul mediocrului de MM, sa-l trimita pe la cluburile europene cu renume sa vada cum se conduce un club de fotbal respectabil si apoi sa-l lase sa faca treba. Despre Zenga numai bine, pai daca ai ca antrenor un campion mondial ce mai vrei ? Jucatorii echipei sa puna osul la treaba daca vor sa joace la Steaua. Golani de genul lui Neaga nu au ce cauta aici.

sorin_77720.02.2005 20:03
Golani de genul lui Neaga nu au ce cauta aici.

"Golani" de genul lui Neaga au adus-o in fatza Valenciei, "atotcunoscatorule" in ale fotbalului...

Si ATAT!!!

ovimax20.02.2005 21:49

Ma gandesc si eu...cata satisfactie pe Gigi sa se vada subiect de topic! Cea mai buna metoda de a trata acest subiect e sa-l ignoram. Pe Becali l-a ridicat mass-media in general, si noi ii dam apa la moara, tot vorbind despre el. Becali nu e Staicu, sa plece si sa revina de la echipa ori de cate ori se naste cate o mica furtuna in pahar.

Intrebare: cand Steaua va lua un nou titlu, si daca va castiga cu Valencia, cati isi vor mai aduce aminte de Neaga? Cati il vor mai injura pe MM, cati il vor mai critica pe Becali, cati il vor mai alunga pe Zenga?

Ideea e ca nu se poate face mare lucru, indiferent de protestele de orice fel.