FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan - Liverpool. Satisfactia reeditarii!

sorin_77709.03.2007 12:44

Incep acest topic cu precizarea ca ne dorim cu toti ca rivalii din groapa sa nu se califice direct in grupe CL. Si nimic nu ma relaxeaza in acest sens sa privesc in fata televizorului o finala intre doua foarte probabile echipe ce nu vor ocupa la finele stagiunii locuri direct calificante in grupele CL din toamna. Si aceste doua echipe le stim cu totii sunt AC Milan si Liverpool.

Clasament Italia in acest moment (9 Martie 2007):

1. Inter Milano 69 pct

2. AS Roma 53 pct

3. Palermo 41 pct

4. Lazio Roma 40 pct

5. Empoli 38 pct

6. AC Milan 37 pct

Clasament Anglia in acest moment (9 Martie 2007):

1. Manchester 72 pct

2. Chelsea 63 pct

3. Liverpool 53 pct

In ambele tari doar echipele de pe locurile 1 si 2 se califica direct in grupe.

Program sferturi si semifinale CL 06-07:

Sferturile de finalã ale Champions League:

AC Milan - Bayern Munchen

PSV Eindhoven - Liverpool

AS Roma - Manchester United

Chelsea - Valencia

Semifinale:

Semi-finalele:

Chelsea - Valencia vs. PSV Eindhoven - Liverpool

AS Roma - Man. United vs. AC Milan - Bayern

De unde reiese clar ca Milan si Liverpool se pot intalni in finala, ele fiind echipele cu cele mai mari sanse sa nu prinda un loc de CL calificabil direct in grupe. Ar fi o reeditare a finalei 2004-2005 cand Liverpool s-a impus la penalty-uri cu 3-2 dupa un 3-3 nebun la finalul celor 120 de minute de joc... Ce mai joc, ce mai finala, ce mai satisfactie...

Toate pentru Steaua si suporterii ei...

Dani200509.03.2007 14:29

Liverpool...din doua motive:

1.e evident(nu va merge Dinamo direct in grupe)

2.imi place Liverpool :D

bodanelu09.03.2007 14:53

oricare :D numai ca "rivalii din groapa sa nu se califice direct in grupe CL" (sorin_777)

Phire09.03.2007 15:22

Sper si eu din tot sufletul ca Liverpool sa castige din nou trofeul -desi culoarul nu mi se pare din cale-afara de usor (Chelsea/Valencia)-, in primul rand pentru ca e cea de-a doua echipa pe care o iubesc, si in al doilea rand...ca sa vad potaile muscandu-si labutele de ciuda :twisted:

Dragoshel09.03.2007 15:42

Dupa echipele care au mai ramas...cred ca se va da o lupta crancena.., dar si eu, ca orice stelist, sper sa Liverpool sa castige :twisted:

weeezer_2009.03.2007 15:46

Dar sa fim realisti si constienti de faptul ca ManU si Chelsea par mai capabile...

SSK09.03.2007 15:48

Da, la MU si Chelsea sta marele pericol. Oricum, eu vad niste semifinale Liverpool - Chelsea, respectiv Manchester United - AC Milan. Din astea patru, orice se poate...

laika09.03.2007 15:49

Cu toate jignirile aduse micutului brazilian eu cred ca o sa faca treaba la Steaua.Nu stiu cati dintre voi ati vazut filmuletele de pe net dar are ceva talent pustiu asta.Asa ca la faru cred ca o sa joace din partea secunda si o sa se vada shimbari in stilul de joc .Forza Steaua!!!!Filmulet Elton:http://www.theoffside.com/world-football/a-name-to-remember-Elton-jose-Xavier-Gomes.html

axl2309.03.2007 16:43

merci, e filmuletul de pe youtube. ( :evil: 20 de secunde din viata mea irosite aiurea)

EternalK09.03.2007 17:29

Daca se califica Liverpool, in semifinale primu meci joaca acasa sau in deplasare ?! Da' Milan ?

AmuntBoy09.03.2007 19:10

Valencia CF

I.N.Money10.03.2007 12:04

Îi vazusem acum 2 seri pe la TV,pe baietii din groapa,dupa ce se terminasera optimile Ligii Campionilor si pareau ingroziti de faptul ca pot juca un tur preliminar :lol: .

In alte ordine de idei,Chelsea si M.U intr-adevar sunt marile favorite pe hartie,dar valoarea dintre loturile celor 8 echipe ramase in cursa sunt cam de aceeasi valoare.

Personal merg pe mana lui AC Milan sau Liverpool.

alexynho11.03.2007 14:21

Sper din tot sufletul sa castige Liverpool ... sunt suporterul celui mai mare club din Anglia , si imi doresc sa castige trofeul :D ... as mai vrea deasemenea sa castige si ca sa nu mai joace javrele direct in grupe ... atunci vom vedea adevarata lor valoare ... ma bucur ca au iesit din cursa : Inter , Barca , Lyon , Porto pentru ca acestea vor intra direct in grupe la anul ... sper sa iasa si : Manchester , Chelsea , Roma , Valencia , Bayern si PSV ... intr-adevar imi doresc o finala AC Milan - Liverpool :)

c.ronaldo1715.03.2007 17:13

Deci Roma e clara pentru mine, clar, clar. AS ROMA va fi campioana lumii.

vood0o15.03.2007 18:15

nu mi se pare ca Ac Milan sa fie intr-o cine stie ce forma.. s-a chinuit cu celtic! oricum parerea mea este ca Bayern a dovedit ca este o echipa mare si am incredere ca ii pot elimina pe milanezi. si tare mi-e ca PSV isi va continua si ea drumul spre finala Champions League

Astristul22.04.2007 13:22

Sper sa se reediteze finala de acum 2 ani din mai multe motive:

1. Este finala perfecta pentru javre. Daca e sa fie, or sa se pregateasca si ei pentru turul 3 (preliminar) al CL.

2. Am o simpatie aparte pentru cei de la Liverpool din mai multe motive (eu tin cu Arsenal), asa ca imi doresc sa castige CL anul asta cormoranii.

De ce am simpatii pentru Liverpool?? Fanii riommei stiu mai bine! :lol: