FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Mihai Stoica !

ADRIAN PACURAR18.02.2005 16:14

Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a sustinut o conferinta de presa in aceasta dupa-amiaza. "Observ ca in cotidianul Pro Sport se duce o campanie impotriva Stelei si a mea, al carei scop este acela de a ma discredita si de a crea tensiuni in sanul unei echipe care se lupta in Europa, chiar daca sansele de calificare sunt teoretice sau nu numai. Vreau sa precizez ca nu am avut nici un conflict cu Rica Neaga, ba chiar am avut o discutie particulara cu el in Italia, in cadrul careia l-am sfatuit sa ramana la Steaua, cel putin pana la vara. Sunt sigur ca aceasta campanie are ca scop indepartarea Stelei de obiectivul propus pentru acest sezon, si anume castigarea titlului cu numarul 22. Iar acest lucru se poate realiza numai indepartandu-ne de suporteri. Atat timp cat noi si suporterii suntem impreuna, nimeni nu ne poate sta in fata, dar daca vor fi disensiuni, sansele noastre scad. Banuiesc cine orchestreaza aceasta campanie, dar prefer sa tac deocamdata. Nu cred ca merit asta, mai ales ca nu imi aduc aminte sa ma fi purtat altfel cu ziaristii de la Pro Sport. Sunt stupefiat de ce mi s-a pregatit in taina sau nu. Nu ma sperie aceasta campanie, sunt doar marcat de atatea neadevaruri. Vad ca se vehiculeaza ideea ca sunt un prost manager. Voi demonstra ca nu e asa. Din luna august, de cand am inceput sa imi exercit cu adevarat atributiunile functiei pe care o detin la Steaua, echipa e pe primul loc, cu 6 puncte avans si jucam in Europa cu detinatoarea Cupei UEFA. Nu stiu daca am comis chiar atat de multe erori manageriale. Ii anunt pe cei care vor sa ma discrediteze ca nu voi ceda si voi lupta pana la capat", a spus MM Stoica.

"Nu exista nici un conflict cu Neaga"

Referitor la Rica Neaga, presedintele Stelei a declarat: "S-a scris ca m-am certat cu Neaga in Cipru. Nimic mai fals. Eu am fost nemultumit de atitudinea unor fotbalisti in partida amicala cu Steaua Rosie Belgrad. Chiar in ziua aceea am stat ore intregi la Rica in camera si am vorbit cu el. Eu fac parte din categoria conducatorilor care iubesc jucatorii, nu am dat niciodata intr-un jucator. Despre Neaga am spus tot timpul ca el a fost cel mai bun jucator roman din 2004. Dar s-au scris multe minciuni, inclusiv faptul ca eu as fi persoana care incearca indepartarea lui Neaga de la echipa. Sambata, in Italia, Neaga a semnat un acord cu echipa coreeana, iar duminica va pleca in Coreea de Sud. Aceasta este optiunea lui. Cand Rica mi-a solicitat sfatul, sambata, la Hotelul Le Moran, in camera 329, l-am sfatuit sa ramana. E greu sa judeci un om cand are o asemenea incarcatura emotionala, am vorbit cu Rica si azi, mi-a spus ca e marcat, dar pleaca. El pleaca duminica in Coreea, dar ce se va intampla mai departe nu stiu".

Despre partida de la Valencia, MM Stoica a spus: "Orice dusman al Stelei trebuie sa recunoasca faptul ca la Valencia am fost privati de sansa. Nimeni nu a spus ca Steaua nu a mai jucat un meci oficial de pe 6 decembrie, nimeni nu a vorbit de arbitraj. Nu mi-am inchipuit ca o echipa atat de iubita poate sa fie atat de urata de persoane din afara". , preluat de pe www.steauafc.com , VAD CA OAMENII ASTIA SUFERA DE TEORIA CONSPIRATIEI MAI RAU CA SI STALIN.

Xander18.02.2005 16:25

Numai vorbe-n vant :!: :!: :!: ..de care noi suntem satui

reddog18.02.2005 16:51

Eu unul ma intreb ce vrea sa spuna desteptul de MM de arbitraj...

Virgil18.02.2005 20:08

Inclin sa-l cred pe MM.De altfel si Neaga a spus ca singurul pe care e suparat e Walter.

Daca putem fi obiectivi,MM a obtinut pâna acum rezultate în actualul sezon.

Consider ca nu trebuie sa ne îndreptam mânia împotriva lui,fara a avea dovezi.

E adevarat ca MM e un sufletist.Si daca stau sa ma gandesc cine poate sa se puna cu acest vulcan numit GB.Asa ca sa nu-i punem prea mult în cârca lui Mihai.

Xander18.02.2005 22:25

virgile, pai MM Stoica este vinovat in mod indirect... este complicele lui GB, deci este lafel de vinovat. Iar Neaga a declarat ca nu are treaba decat cu Zenga pentru a fi diplomat.. si se gandea ca atunci cand se va retrage, tot GB va fi la Steaua, si daca acu se pune prea rau cu el, cand va veni vremea de retragere nu o sa mai fie primit de oier...

Virgil19.02.2005 08:55
...Iar Neaga a declarat ca nu are treaba decat cu Zenga pentru a fi diplomat.. si se gandea ca atunci cand se va retrage, tot GB va fi la Steaua, si daca acu se pune prea rau cu el, cand va veni vremea de retragere nu o sa mai fie primit de oier...

Poti fi sigur ca Neaga nu o sa mai pupe Steaua în viata lui.Si nu pentru ca nu ar vrea.Ci pentru ca Gigi este un om care tine minte ca a fost calcat pe coada,si orgoliul lui razbunator se va opune.

horse3719.02.2005 12:35

...daca tu crezi ca pe noi suporterii ne conduce cineva din spate...ma intreb, unde dracu-ti sant creierii!? cum dracu poti gandii asa?

cum sa nu te revolti cand cel mai bun jucator al Stelei in 2004 face tusa la cel mai important meci al Stelei dupa 12 ani de seceta intr-o primavara fotbalistica!? tu ce ai vrea, sa luam de bun tot ce ne spuneti voi!? daca tu iubesti Steaua atunci baga la cap ca Steaua nu inseamna gg, tu si finu Radoi!!! Steaua inseamna cele 5 milioane de suporteri de care va amintiti atunci cand va comvine iar atunci cand parerile noastre va sant contrarii vezi doamne ne conduce cineva.

te intreb, te-ai uitat un pic in oglinda dupa care la fotografia SFINXULUI!? nu-i esti nici la degetul mic! fizic, intelectual si mai ales emotional. esti repetent la toate in fata marelui SFINX.

daca vei mai continua sa sustii pe posturile TV ca cine va ne conduce din spate numai pt ati face tie rau, eu unul iti spun de pe acum..esti un nesimtit.

nu uitati voi dragi conducatori ca Steaua nu-i a voastra ci a noastra pentru totdeauna! ca gg nu a fost fortat de nimeni sa-si bage $$$ in aceasta echipa si ca ori cati $$$ are nu are statura de presedinte pt un asemenea club! se vede ca cei sapte ani de acasa is facuti cu oile la pascut!

RUSINE Stoica!!!

sorin_77719.02.2005 14:32
Poti fi sigur ca Neaga nu o sa mai pupe Steaua în viata lui.Si nu pentru ca nu ar vrea.Ci pentru ca Gigi este un om care tine minte ca a fost calcat pe coada,si orgoliul lui razbunator se va opune.

Adica vrei sa spui ca Neaga nu va mai juca la Steaua dupa cele intamplate? Dar Piturca va mai antrena Steaua? Eu zic ca orice nas isi are nasul... Veti vedea asta pe pielea lui GB. Poate ajunge Cristea un mare jucator si sa ii intoarca spatele la un momentdat... Ce mi-ar place.... :lol:

Xander20.02.2005 02:27

@sorin_777 : ar fi culmea sa se intample asa ceva :lol: :lol: :lol:

@virgil slv: totusi sa speram ca atunci cand va dori Neaga sa se intoarca, Jiji sa fie numai o amintire pt Steaua, o amintire neplacuta si veche :wink: :twisted: