Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a sustinut o conferinta de presa in aceasta dupa-amiaza. "Observ ca in cotidianul Pro Sport se duce o campanie impotriva Stelei si a mea, al carei scop este acela de a ma discredita si de a crea tensiuni in sanul unei echipe care se lupta in Europa, chiar daca sansele de calificare sunt teoretice sau nu numai. Vreau sa precizez ca nu am avut nici un conflict cu Rica Neaga, ba chiar am avut o discutie particulara cu el in Italia, in cadrul careia l-am sfatuit sa ramana la Steaua, cel putin pana la vara. Sunt sigur ca aceasta campanie are ca scop indepartarea Stelei de obiectivul propus pentru acest sezon, si anume castigarea titlului cu numarul 22. Iar acest lucru se poate realiza numai indepartandu-ne de suporteri. Atat timp cat noi si suporterii suntem impreuna, nimeni nu ne poate sta in fata, dar daca vor fi disensiuni, sansele noastre scad. Banuiesc cine orchestreaza aceasta campanie, dar prefer sa tac deocamdata. Nu cred ca merit asta, mai ales ca nu imi aduc aminte sa ma fi purtat altfel cu ziaristii de la Pro Sport. Sunt stupefiat de ce mi s-a pregatit in taina sau nu. Nu ma sperie aceasta campanie, sunt doar marcat de atatea neadevaruri. Vad ca se vehiculeaza ideea ca sunt un prost manager. Voi demonstra ca nu e asa. Din luna august, de cand am inceput sa imi exercit cu adevarat atributiunile functiei pe care o detin la Steaua, echipa e pe primul loc, cu 6 puncte avans si jucam in Europa cu detinatoarea Cupei UEFA. Nu stiu daca am comis chiar atat de multe erori manageriale. Ii anunt pe cei care vor sa ma discrediteze ca nu voi ceda si voi lupta pana la capat", a spus MM Stoica.
"Nu exista nici un conflict cu Neaga"
Referitor la Rica Neaga, presedintele Stelei a declarat: "S-a scris ca m-am certat cu Neaga in Cipru. Nimic mai fals. Eu am fost nemultumit de atitudinea unor fotbalisti in partida amicala cu Steaua Rosie Belgrad. Chiar in ziua aceea am stat ore intregi la Rica in camera si am vorbit cu el. Eu fac parte din categoria conducatorilor care iubesc jucatorii, nu am dat niciodata intr-un jucator. Despre Neaga am spus tot timpul ca el a fost cel mai bun jucator roman din 2004. Dar s-au scris multe minciuni, inclusiv faptul ca eu as fi persoana care incearca indepartarea lui Neaga de la echipa. Sambata, in Italia, Neaga a semnat un acord cu echipa coreeana, iar duminica va pleca in Coreea de Sud. Aceasta este optiunea lui. Cand Rica mi-a solicitat sfatul, sambata, la Hotelul Le Moran, in camera 329, l-am sfatuit sa ramana. E greu sa judeci un om cand are o asemenea incarcatura emotionala, am vorbit cu Rica si azi, mi-a spus ca e marcat, dar pleaca. El pleaca duminica in Coreea, dar ce se va intampla mai departe nu stiu".
Despre partida de la Valencia, MM Stoica a spus: "Orice dusman al Stelei trebuie sa recunoasca faptul ca la Valencia am fost privati de sansa. Nimeni nu a spus ca Steaua nu a mai jucat un meci oficial de pe 6 decembrie, nimeni nu a vorbit de arbitraj. Nu mi-am inchipuit ca o echipa atat de iubita poate sa fie atat de urata de persoane din afara". , preluat de pe www.steauafc.com , VAD CA OAMENII ASTIA SUFERA DE TEORIA CONSPIRATIEI MAI RAU CA SI STALIN.