FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE AUDIO: Sevilla - Steaua

George Stan20.02.2007 18:09

FCSTEAUA.RO live Sevilla - Steaua

http://www.fcsteaua.ro:8000/live.m3u

Pentru a ne asigura de buna desfasurare a transmisiei vom incerca sa lasam live de acum pana dupa meci.

Va rugam sa intrati cat mai multi pe linkul de mai sus, vrem sa vedem cum se comporta serverul in conditii de stres. Dati adresa prietenilor, postati-o pe ce site-uri vreti etc. Stream-ul este la un bittrate de 32, mai mult decat necesar pentru transmisia unui meci ed fotbal.

Pentru a evita sa raspunem ulterior la unele intrebari o facem acum:

I: Ce rost are sa ascult meciul? oricum Steaua nu are sanse.

R: Foarte bine, nu va obliga nimeni sa ascultati meciul, asa cum nu va obliga nimeni sa fiti suporteri ai Stelei.

I: Il pot asculta si la radio, ce rost are sa-l ascult pe internet.

R: Noi nu facem decat sa retransmitem Radio Romania Actualitati, asa ca daca vreti il puteti asculta linistiti la radio. Noi doar credem ca este util pentru cei care vor sa fie alaturi de 'ai lor' atunci cand asculta meciul, pentru cei care nu prind acest post de radio (care nu emite pe internet), pentru cei din afara tarii etc.

Acestea fiind spuse, dati navala aici:

http://www.fcsteaua.ro:8000/live.m3u

Asteptam aici detalii despre transmisie si vom corecta eventualele erori in limita timpului si posibilitatilor tehnice.

FanSteaua4Life20.02.2007 19:37

se aude c-am incet...de la voi e???

George Stan20.02.2007 20:00

dam mai tare deci :)

FanSteaua4Life20.02.2007 23:29

Eu o sa fiu pe stadion, deci nu o sa il ascult, insa foarte multi Romani din afara tarii il vor asculta pe aceasta cale, a fost o mica observatie, sper sa nu fi deranjat :D

George Stan21.02.2007 13:39

Nu ai deranjat, din contra am dat imediat mai tare imediat cum ai cerut. Si imi pare rau ca nu mai apar si alte cereri.

forever_STEAUA21.02.2007 13:43

@George Stan

Eu am incercat si sunt foarte multumita de cum se aude. Deci in afara de victoria Stelei nu cer nimic :) Probabil de aceea nu au fost alte cereri.

axl2321.02.2007 19:31

tare curios sunt daca o sa se auda la fel de bine meciul cum se aude acum. n-am radio in casa asa ca o sa-l ascult la voi. felicitari pentru initiativa!

Punisher721.02.2007 22:54

ar fi frumos sa avem si noi postul nostru de radio care sa emita pe net. SteauaFm

cine stie cum se poate face :?: :?: :?:

SteauaToronto22.02.2007 01:21
ar fi frumos sa avem si noi postul nostru de radio care sa emita pe net. SteauaFm

cine stie cum se poate face :?:  :?:  :?:

Cum asa, tu nu stii?? Bah punisher parca le stiai pe toate, desteptule!

George Stan22.02.2007 06:59

Nu stiu prea multe detalii tehnice. Probabil ar costa ceva echipamentul de emisie (destul de mult, in functie de raza de actiune) si ar costa si mai mult o licenta de emisie daca nu vrei sa fii pirat.

Dragoshel22.02.2007 11:11

Nu stiu prea multe detalii tehnice. Probabil ar costa ceva echipamentul de emisie (destul de mult, in functie de raza de actiune) si ar costa si mai mult o licenta de emisie daca nu vrei sa fii pirat.

In orice trebuie sa investesti bani mai multi sau mai putini, pentru a face ceva,... dar gandeste-te si la partea buna, cu reclamale cand o sa iti scoti banii pusi in joc... :)

Azzido22.02.2007 11:33

L-am testat si eu.

Functioneaza bine.

Nu sunt probleme.

:wink:

Wayne Rooney22.02.2007 12:25

se aude bine

alexxxul22.02.2007 12:49

Salut.. stiti cumva daca meciul se difuzeaza pe antena 3 in spania?? Daca da aici este antena 3 live: http://www.antena3.com/antena3internaciona...al_directo.html

Virgil22.02.2007 13:21

Se aude perfect.

Bogdan4Steaua22.02.2007 13:31
Salut.. stiti cumva daca meciul se difuzeaza pe antena 3 in spania?? Daca da aici este antena 3 live:http://www.antena3.com/antena3internacional_directo.html

Pentru a mia oara: meciul nu este televizat sub nici o forma de nici o televiziune de pe glob. Poate gasiti ceva sursa extraterestra de transmisie. :roll:

axl2322.02.2007 14:06

depinde la ce distanta e sursa asta extraterestra. daca e la mai multi ani lumina am putea vedea meciul live peste vreo cateva zile.

p.s.:

echipa fcsteaua.ro

am o problema, v-am trimis un mail la c***@*** sau cam asa ceva, va rog sa-l cititi. multumesc.

ManiaCU22.02.2007 14:09

Se aude parfum ! Ar fi misto sa se faca macar un radio pe net "FC.Steaua".Nu e mare lucru dar trebuie sa fie cineva care are timp si sta aproape toata ziua pe net. Sa fie ceva cu melodii , stiri , dedicatii ... desigur fara manele :wink:

SebahSTEAUA22.02.2007 14:16

Am si eu o intrebare,daca se poate.Eu voi asculta meciul aici pe site,dar in cazul in care nu se aude bine sau se intrerupe,imi puteti spune si mie care este frecventa pt Radio Romania Actualitati?Acum se aude perfect.La meci sa vedem.Multumesc si astept raspuns

Forza Steaua!

geochi22.02.2007 14:29

se aude bine

dar am si io o intrebare: online nu se transmite ca meciul tur a fost transmis online? se vedea cu intreruperi dar acuma ca nu e transmis online e bine si asa.

Dragoshel22.02.2007 15:29
Se aude parfum ! Ar fi misto sa se faca macar un radio pe net "FC.Steaua".Nu e mare lucru dar trebuie sa fie cineva care are timp si sta aproape toata ziua pe net. Sa fie ceva cu melodii , stiri , dedicatii ... desigur fara manele  :wink:

Zici tu ca nu este mare lucru, crezi ca e ca ala de il facem noi pe calculator, downloadam 3 programe si gata postu de Radoi??.... hmm :roll:

Si daca este radio FcSteaua, eu cred ca o sa fie numai stiri despre Steaua pe el...

Meth0dMan22.02.2007 16:10

Frate spunetimi si mie va rog ce frecventa are radio Romania acutalitati !!

George Stan22.02.2007 16:23

Radio Romania Actualitati

105.3 FM

Pe medii nu stiu

Punisher722.02.2007 16:33

Cum asa, tu nu stii?? Bah punisher parca le stiai pe toate, desteptule!

bai tinere nu am chef de discutii cu tine ok?

mai bine tac din gura ca, nu vreau sa-mi iau bann aiurea din cauza unor "stelisti" ca tine

George Stan22.02.2007 21:47

Din pacate site-ul nostru nu a putut sustine transmisia audio. Avalansa de cereri nu a putut fi suportata. Nu a fost sa fie, nici pentru cei de pe fcsteaua.ro nici pentru echipa noastra mult iubita.