FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua lui Meme

ADRIAN PACURAR18.02.2005 09:51

E scris bine si arata multe adevarurir , desii uneori ni se pare ca acest ziarist a atacat un pic clubul , preluat de de pe prosport."De foarte multã vreme în fotbalul românesc n-a existat un om care sã domine cu atîta autoritate un club așa cum o face ex-gãlãțeanul Meme Stoica la Steaua. Inteligent și necruțãtor, moldoveanul a adus cu el în Ghencea un spirit de învingãtor rar întîlnit. Capabil sã aștepte ani în șir în umbra unor personalitãți care îl copleșeau, vezi relația cu Marius Stan, la Oțelul, Meme a apãrut brusc pe firmament, probabil în clipa în care și-a dat seama cã nu mai are ce învãța de la nimeni și cã e cazul sã aplice ceea ce știe. Din pãcate, carismaticul președinte trãiește de multã vreme cu iluzia cã dacã are înseamnã cã este. Simpatic și vorbãreț, el a reușit sã se insinueze în sufletul multor fani ai Stelei, copleșindu-i cu agitația lui extraordinarã atunci cînd era vorba, mã înțelegi, de onoarea clubului roș-albastru. Încet-încet, Steaua a rãmas fãrã Pițurcã, poate singurul antrenor de valoare care a trecut pe acolo în ultimii zece ani. În club sînt foarte puțini cei care nu îl recunosc pe Meme drept arhitectul noii ordini steliste. Mult mai inteligent decît Dan Pavel, care n-a reușit sã reziste lîngã Ciobanul nici mãcar un an, Meme și-a dat seama cã a cunoaște direcția din care vine vîntul e un atu. S-a plasat întotdeauna în fațã, a impresionat, a jucat ca un adevãrat maestru, iar rezultatele se vãd. Dupã ce fusese amendat cu 10.000 de dolari pentru cã jucase fotbal în salã în timpul vacanței, Neaga, cel mai bun om al echipei, a fost vîndut repejor, nu înainte ca același Meme sã declare, cu privirea necruțãtor-importantã, cã viitorul atacului stelist stã în Ciocoiu, un bun prieten de-al domniei sale de altfel, din pãcate un fotbalist aflat cu o clasã în urma tuturor celor din lot. Dar Meme merge mai departe, deși benzina pusã de Pițurcã în rezervor în ultimii patru ani a fost iute consumatã de Zenga. Între Steaua de acum un an și ceva, care pierdea nemeritat la Liverpool, și cea de miercuri searã, o jucãrie în mîinile Valenciei, nu e decît o legãturã: cuceritorul zîmbet al lui Meme. Din pãcate, dincolo de el nu mai e nimic!"

Xander18.02.2005 15:11

Foarte bun si adeevarat acest articol.. chiar ma mir ca este scris de un retardat de la prosport (scuze de vorbe, dar altceva nu merita cei de la prostsport).

Din cauza acestui articol a declarat MM pe site-ul oficial ca ziarul respectiv ataca clubul? (stiu si eu ca este adevarata aceasta afirmatie, dar is curios daca in urma acestui atac la persoana lui MM acesta a ripostat ziceam ca se trage in tot clubul)

Virgil18.02.2005 20:23
Dar Meme merge mai departe, deși benzina pusã de Pițurcã în rezervor în ultimii patru ani a fost iute consumatã de Zenga. Între Steaua de acum un an și ceva, care pierdea nemeritat la Liverpool, și cea de miercuri searã, o jucãrie în mîinile Valenciei, nu e decît o legãturã: cuceritorul zîmbet al lui Meme. Din pãcate, dincolo de el nu mai e nimic!"

In momentul acesta îmi vin în minte cuvintele lui Alexandru(parca):

Piti,Piti,Piti iarta-ne,iarta-ne,iarta-ne ee...

Motanu D18.02.2005 21:32
Dar Meme merge mai departe, deși benzina pusã de Pițurcã în rezervor în ultimii patru ani a fost iute consumatã de Zenga. Între Steaua de acum un an și ceva, care pierdea nemeritat la Liverpool, și cea de miercuri searã, o jucãrie în mîinile Valenciei, nu e decît o legãturã: cuceritorul zîmbet al lui Meme. Din pãcate, dincolo de el nu mai e nimic!"

Sau mai bine zis, Doamne, iarta-l pe Gigi ca nu stie ce face...

Sa speram ca macar la nationala nea Piti va fi lasta sa-si faca treaba.

Pentru ca in meciul cu Valencia - raman la parerea mea - Zenga a jucat exact ce vroia Ranieri sa joace. Tactic nu am jucat rau, dar cu acea tactica nu puteam castiga !!!

Xander18.02.2005 22:07

Asa-i, ....Alexandru :wink:

Virgil19.02.2005 09:16
...Pentru ca in meciul cu Valencia - raman la parerea mea - Zenga a jucat exact ce vroia Ranieri sa joace. Tactic nu am jucat rau, dar cu acea tactica nu puteam castiga !!!

Exact la asta m-am gândit si eu în momentul în care l-am vazut în primul 11 pe Ciocoiu.Când am vazut ca pe Neaga l-a sarit,ca pe Dica nu îl schimba,ca în linia de fund l-a preferat pe Baciu lui Radoi,etc.Mi-am zis atunci ca nu vrea sa contribuie la înlaturarea maestrului sau,Ranieri,de la Valencia.Am observat acelasi lucru în meciul cu Parma si partial cu Inter.Zenga e italian si nu vrea ca o echipa româneasca sa fie superioara uneia din Serie A.

Xander20.02.2005 01:24

Nu cred ca s-ar pune problema ca Zenga sa nu vrea binele clubului.. dar dupa ultimele intamplate, nu mai ma mira nimic la acesta nulitate... :cry: .RUSINE Zenga !!!