Singurele întrebari sunt:
-de ce atâta graba cu acest transfer?
-nu se putea astepta pâna dupa disputarea dublei cu Valencia?
-e ceva mult mai grav în decizia prea rapida de înlaturare a lui Neaga?
-poate cineva sa-si îndeparteze cel mai bun atacant pentru doar un prapadit de milion?Raportat evident la averea marelui om.
-s.a.m.d.
O sa ziceti poate ca sunt paranoic sau ca vad in jurul meu doar conspiratii, comploturi sai ticalosii...
Neaga nu a plecat de la Steaua pentru bani, si nici pentru ca vroia sa plece. Neaga a fost dat afara de la Steaua de Gigi. Vinovati de plecarea sa sunt urmatorii:
1. Ciobanul pentru ca e naiv, nu se pricepe la fobal, si are mare incredere in mascarici ca Stoica si anumite rude...
2. MM Stoica, care a considerat ca vindera lui Neaga e o afacere buna. In plus el a facut aceasta manevra pentru a fi pe placul lui Gigi.
3. Anumiti jucatori care si-au simtit amenintate banderola, postul de titular sau locul pe banca de rezerva, dupa caz. Iar din motivele prezentate mai sus, Gigi nu-i putea refuza, mai ales ca si MM era de partea lor.
4. Zenga pentru ca si-a uitat coloana vertebrala in Italia.
5. Suporterii pentru ca nu i-au linsat pe GG si MM imediat ce zvonurile despre Neaga au aparut prin presa.
Asta e deci "Teoria conspiratiei". Pentru binele Stelei sper sa nu fie decat rodul imaginatiei mele...
Dar sa privim si partea buna a lucrurilor. La Hochei i-am batut iar pe unguri. FORZA Steaua !!!!