FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga nu trebuie sa plece!

Xander18.02.2005 06:46

Neaga a declarat ca inca se mai gandeste daca se plece sau nu. Initial el nu vroia asta, dar dupa ce sa intamplat miercuri, i-a dat de gandit. Gigi vrea neaparat sa-l vanda si zice ca asta e vointza jucatorului. Neaga asteapta de la noi, fanii un sprijin :!: :!: :!: Sa il ajutam!!! Cum?...nici eu nu stiu prea bine, dar merita sa incercam! Cred ca pentru inceput ar trebui sa ne adunam toti si sa protestam in fatza clubului, pana nu este prea tarziu si Neaga semneaza. Neaga trebuie sa afle ca suntem alaturi de el!!!!

p.s: superba imaginea si mesajul de pe pagina de start!

FRATILOR, TREBUIE SA FACEM CEVA PANA NU ESTE PREA TARZIU :!:

mountytoma18.02.2005 07:33
Neaga a declarat ca inca se mai gandeste daca se plece sau nu. Initial el nu vroia asta, dar dupa ce sa intamplat miercuri, i-a dat de gandit. Gigi vrea neaparat sa-l vanda si zice ca asta e vointza jucatorului. Neaga asteapta de la noi, fanii un sprijin :!:  :!:  :!:  Sa il ajutam!!! Cum?...nici eu nu stiu prea bine, dar merita sa incercam! Cred ca pentru inceput ar trebui sa ne adunam toti si sa protestam in fatza clubului, pana nu este prea tarziu si Neaga semneaza. Neaga trebuie sa afle ca suntem alaturi de el!!!!  

p.s: superba imaginea si mesajul de pe pagina de start!

FRATILOR, TREBUIE SA FACEM CEVA PANA NU ESTE PREA TARZIU :!:

asa cum Neaga a facut multe pentru noi, INCEPAND CU UN ANUMIT MOMENT, tot asa ar trebui sa ne gandim la ce e mai bine pentru el acum.

1. daca nu pleaca acum, va fi marginalizat si isi va iesi din forma pentru ca nu va mai prinde echipa. deci va pierde si financiar, si ca sportiv

2. daca pleaca acum, are sansa sa scape de dobitocii ce au pus mana pe Steaua. si are ocazia sa spuna deschis, sa afle toata lumea, ce se intampla la Steaua. asta ne-ar ajuta pe noi. in plus, este in forma si dorinta de razbunare il poate face sa joace si mai bine.

problema este, ce ne facem cu dobitocii ce au pus mana pe clubul Steaua?

Xander18.02.2005 12:39

daca pleca la japonezii aia se distruge atat ca fotbalist, cat si ca om (crezi ca e usor sa traiesti departe de tara, mai ales intr-o tara complet diversa si plina de japonezi????)

kyd18.02.2005 18:57

Sunt de acord cu plecarea lui Neaga deoarece trebuie sa castige si el mai mult.

NU sunt de acord cu lasarea lui in tribuna si nici cu modul in care el pleaca,un circ total,o bataie de joc.Putea sa joace ultimul meci pentru Steaua dar nu a fost lasat.

ioana_steaua18.02.2005 19:35

Neaga nu merita un asemenea"tratament"dar poate ca e si alegerea lui pana la urma...gandindu-ne la partea materiala...si,oricum,daca ramane la noi,distinsii domni care i-au aplicat de data asta"tratamentul"pot repeta figura si ii pot face viata a living hell...asa ca...sper sa ii mearga bine,sa-i aratam ca il iubim,si el sa dea la toata lumea peste nas si din coreea sa ajunga in spania!!!

Virgil18.02.2005 19:50

Singurele întrebari sunt:

-de ce atâta graba cu acest transfer?

-nu se putea astepta pâna dupa disputarea dublei cu Valencia?

-e ceva mult mai grav în decizia prea rapida de înlaturare a lui Neaga?

-poate cineva sa-si îndeparteze cel mai bun atacant pentru doar un prapadit de milion?Raportat evident la averea marelui om.

-s.a.m.d.

Motanu D18.02.2005 21:28
Singurele întrebari sunt:

-de ce atâta graba cu acest transfer?

-nu se putea astepta pâna dupa disputarea dublei cu Valencia?

-e ceva mult mai grav în decizia prea rapida de înlaturare a lui Neaga?

-poate cineva sa-si îndeparteze cel mai bun atacant pentru doar un prapadit de milion?Raportat evident la averea marelui om.

-s.a.m.d.

O sa ziceti poate ca sunt paranoic sau ca vad in jurul meu doar conspiratii, comploturi sai ticalosii...

Neaga nu a plecat de la Steaua pentru bani, si nici pentru ca vroia sa plece. Neaga a fost dat afara de la Steaua de Gigi. Vinovati de plecarea sa sunt urmatorii:

1. Ciobanul pentru ca e naiv, nu se pricepe la fobal, si are mare incredere in mascarici ca Stoica si anumite rude...

2. MM Stoica, care a considerat ca vindera lui Neaga e o afacere buna. In plus el a facut aceasta manevra pentru a fi pe placul lui Gigi.

3. Anumiti jucatori care si-au simtit amenintate banderola, postul de titular sau locul pe banca de rezerva, dupa caz. Iar din motivele prezentate mai sus, Gigi nu-i putea refuza, mai ales ca si MM era de partea lor.

4. Zenga pentru ca si-a uitat coloana vertebrala in Italia.

5. Suporterii pentru ca nu i-au linsat pe GG si MM imediat ce zvonurile despre Neaga au aparut prin presa.

Asta e deci "Teoria conspiratiei". Pentru binele Stelei sper sa nu fie decat rodul imaginatiei mele...

Dar sa privim si partea buna a lucrurilor. La Hochei i-am batut iar pe unguri. FORZA Steaua !!!!

Xander18.02.2005 22:12

vezi ca am scri in alta rubrica o teorie ceva mai plauzibila... Scuze, da asta care ai scris-o poate fi adevarata, dar e prea la modu general... :wink:

Da_rude19.02.2005 08:12

cum sa plece cel mai bun atacant al Stelei?este o mare prostie din partea lui Gigi...si face acest lucru numa pentru a dovedi inca odata ca el este seful in Ghencea..si ca echipa el o face degeaba zice Zenga ca nu este asa....e al4-lea jucator care pleaca din cauza lu` nea` gigica

fanatica19.02.2005 12:07

e trist ca a ajuns Steaua sa-si dea afara golgeterul!ii suntem recunoscatori domnului Becali pt tot ce a facut la Steaua,dar acum a gresit enorm.in loc sa se gandeasca sa-l transfere cat mai repede pe Dica,vrea sa scape de cel mai bun jucator al Stelei si pana la urma fotbalistul anului!Neaga nu vrea sa plece,dar se vede ca e obligat!s-a vazut ce poate Steaua fara Neaga!poate ca odata cu plecarea lui rica se micsoreaza sansele noastre la obictivele pe ce le avem!dar noi nu avem ce face decat sa spunem:BRAVO RICA Neaga!!!!!!

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:55

Il vrem pe Neaga joi 24.02.2005 la Steaua sa joace

Stelisti ne-a ajuns cutitul la os.Destul...dupa Miu, Rachita,acum ... Neaga...un nou talentat jucator simbol Steaua ce calca pe urmele inegalabilului "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]". Cu Neaga si Cristea era 2-0 la Valencia. Zenga e un bun antrenor pentru Steaua in continuare dar fara managementul defectuos al cuplului Becali & MM ( sau mai bine pentru Becali fara MM.Becali ar face bine sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in locul lui MM). Stelistii sa punem de un miting pentru ca Neaga sa ramina la Steaua si sa joace joi 24 . Hai Steaua !!!

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:56

Stelistii jos cu Becali & MM

STELISTII boicotatii minciunile cuplului Becali & MM despre Neaga, el nu este jucator de cluburi asiatice,este inca tinar si cel mai talentat fotbalist roman al momentului,...nu este gloaba batrina si terminata. I-au pus pumnul in gura lui Neaga,Becali si MM. Jos cu tradatorii Stelei -- Becali si MM. Huoo!!! STELISTII SA PUNEM DE UN MITING PENTRU Neaga! L-au fortat pe Neaga Becali & MM sa ne linisteasca la TV ,ca vrea el sa plece in Corea,cind orice echipa mare de Italia,Spania,etc. l-ar vrea...

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:57

Cu Neaga si Cristea in echipa joi 24 in teren i-am face praf, pe mult laudata echipa "second hand" a Valenciei si ne-am califica .Ce "spaga" a primit Becali & MM de la conducerea clubului Valencia ca sa -o scoata din faliment pe aceasta , ca Steaua sa vina la aceasta confruntare decimata de citiva buni fotalisti ai ei si de cel mai talentat dintre fotbalistii romani ai momentului Neaga si lipsind Steaua de o intarire in pauza competitionala cu fotbalisti din campionat gen Plesu,M.Kein,Caramarin etc. STELISTI protestati la Pro TV, OTV, ANTENA 1, REALITATEA etc. JOS CU HOTII DE LA Steaua -- SA vina TEPES DOAMNE ca manager --" [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] " !!! Miting zilele astea pentru Neaga sa ramina la Steaua

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:59

Stelisti ! Ne-au pus bomboana pe coliva Becali & MM .A ajuns si Steaua tirita in mocirla, exact ca si antrenorii echipei de gimnastica. E clar trebuie sa fim facuti nimeni si in fotbal ---e timpul pentru hoti ca si Steaua sa fie facuta "un morman de fiare vechi". Jos cu hotii dela cirma Stelei,sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca manager.STELISTII miting pentru Neaga zilele acestea ca sa nu plece fortat de pumnul de dolari ce-i umplu buzunarele generosului Becali de catre coreeni. HAI Steaua,HAI Neaga in teren joi 24!!!JOS HOTII DE LA Steaua !!

Da_rude20.02.2005 00:07

LOL...:) crazyyyyyyyyy

Xander20.02.2005 01:58

Felicitari FIARA-[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], imi place cum gandesti! :wink: Sper din tot sufletul sa reusim sa ii alungam pe GB si MM Stoica!!