As vrea sa vad si opinia Stelistilor la urmatoarea întrebare: Care-i cel mai tare campionat al lumii?
Unii spun ca cel englez, altii cel spaniol sau italian. As vrea sa vad opiinia voastra.
As vrea sa vad si opinia Stelistilor la urmatoarea întrebare: Care-i cel mai tare campionat al lumii?
Unii spun ca cel englez, altii cel spaniol sau italian. As vrea sa vad opiinia voastra.
Bundesliga...e cel mai tare si cel mai spectaculos...e placere sa urmaresti meciurile din prima Liga germana...imi place atitudinea jucatorilor care lupta pentru fiecare minge si pana fluiera arbitrul finalul indiferent de scor.
Parerea mea este ca cel mai tare campionat este cel englez.Iar cel mai spectaculos este cel spaniol.Cum e si normal,parerile vor fi impartite,dar cred ca ar fi bine sa facem clasificarea dupa mai multe criterii,intrucat "tare" nu este un termen interpretat de toata lumea la fel.
n-ai cum sa faci o comparatie, decat bazandu-te pe rezultatele din Europa, dar si aici e interpretabil. E clar ca englezii au crescut mult, spaniolii au Campioana Europei si campioana mondiala e formata numai din jucatori din Serie A... Asa ca totul ramane la latitudinea fiecaruia. Eu zic Serie A.
Bundesliga de departe cel mai spectaculos campionat din Europa.Apoi Anglia pe locul 2 si Italia pe 3.
Ca putere financiara cel englez e cel mai tare. Ca rezultate in Europa Spania si Italia le-au luat fata in ultimii 15 ani englezilor. Aici aveti o lista cu cele mai bogate cluburi din lume:
http://www.forbes.com/lists/2006/34/Rank_1.html
In primele 25 de cluburi, 9 sunt din Anglia.
Premier League! si rezultatele din ultimii ani ale echipelor din Anglia in Eu sunt concludente + calificare mai departe de pe primul loc din grupele CL alea celor 4 echipe mari alea Angliei.sunt sanse f mari ca pentru al 3lea an la rand sa fie o echipa din anglia in finala CL. iar Primera Division cel mai spectaculos! in Italia in afara de derbyuri e plictiseala mare sa te uiti 90 de min la un meci ![]()
Campionatul romanesc e de departe cel mai tare din lume. Iar Gloria - Ceahlaul e mult peste orice alt derby de pretutindeni.
dupa parerea mea, campionatul angliei e cel mai tare, urmat de cel spaniol, si apoi de cel italian.