FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai mare jucator stelist din toate timpurile

hunyadi040411.02.2007 17:40

Dragi stelisti,

M-am gandit sa incep un fel de vot.cine e cel mai mare stelist.intrati si spuneti-va parerea.

Puteti alege dintre urmatorii:

Marius Lacatus

Emerich Jenei

Gheorghe Hagi

Dan Petrescu

Miodrag BELODEDIC

Mirel Radoi

Nicolae Dica

puteti sa si motivati de ce l-ati ales.

Wally11.02.2007 17:44

Miodrag Belodedici...cel mai bun fundas central pe care l-a avut Romania, urmat de Hagi, Lacatus si Dan Petrescu...bineinteles nici "maestrul" Nea IMI nu poate fi neglijat

Westy11.02.2007 18:00

Gheorghe Hagi 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apoi Nicolae Dică, Hagi nu numai ca e cel mai mare stelist dar şi cel mai bun fotbalist român din toate timpurile!!

danielcristian11.02.2007 22:24

Eu cred ca Lacatus e cel mai stelist dintre toti stelistii ,pt devotamentul de care a dat dovada de-a lungul timpului.Dar e greu sa faci un astfel de clasament,ar trebui sa alegi anumite criterii pt a face diferenta si pt a nu jigni pe nimeni!Pt ca fiecare din ei a realizat ceva la timpul sau la Steaua si si-a facut datoria fata de culorile ros-albastre.

Gica Chioru11.02.2007 23:11

A.Intr-un top al celor mai buni jucatori de fotbal (vazuti de mine) care au jucat vreodata la Steaua eu as nominaliza astfel:

1.Boloni

2.Hagi

3.Belodedici

4.T. Stoica

5.M. Raducanu

6.A. Ilie

7.Iordanescu

8.Lacatus

9.G. Popescu

10.Iordache

B.Intr-un top al celor mai buni fotbalisti crescuti de centrul de juniori al clubului nostru i-as nominaliza pe:

1.M. Raducanu

2.Iordanescu

3.Stefan Sames

4.D. Petrescu

5.C. Stefanescu

6.I. Dumitrescu

7.G. Multescu

8.M. Agiu

9.G. Tataru

10.Ogararu

completare.

Pe Tudorel Stoica l-am avansat cateva locuri din subiectivism, era jucatorul meu preferat, cred ca era jucatorul preferat de toata generatia mea, ma refer la stelisti, evident, iar pe Ogararu l-am trecut pe lista datorita faptului ca este ultimul produs al Stelei care ajunge la un nivel de performanta ridicat.

Virgil12.02.2007 07:02

Ce sa caute Gica Popescu într-un top al celor mai buni fotbalisti Stelisti ? El care nu a suportat sa stea la Steaua nicio secunda si care a fugit ca un las ? E o eroare cumplita.Esti orb Gica !

Topurile prezentate pâna acum scapa,din necunoastere sau din neatentie,fotbalistii din prima perioada a existentei Stelei,ca :

Voinescu,

Apolzan

Cacoveanu

Bone

Constantin(marele Constantin,zis Profesorul)

Alexandrescu

Nicolae Tataru

Apoi Satmareanu I,Piturca si multi altii.

Cel mai mare dintre ei,pentru valoare,palmares si longevitate la Steaua e fara îndoiala Lacatus.

Gica Chioru12.02.2007 09:27

Bey, Virgilica, dintre noi doi eu sunt cel ce a spus adevarul despre Gica Popescu,cat a trebuit de dur si de raspicat. Am scris aici despre caracterul sau,desprelasitatea sa,dedspre lipsa de recunostinta, despre mojicia acestui individ.

Tot eu am fost acela ce s-a opus vehement tendintei unora dintre mai tinerii stelisti de a vedea in acest Gica Popescu o oportunitate acceptabila la Mircea Sandu.

Asta nu inseamna in nici un caz sa-ti imprumut ochelarii de cal cand vorbesc despre fotbalistul Gica Popescu. A fost bun, foarte bun, a fost o pierdere importanta pentru noi. Locul lui este exact acolo unde e. Evident, acela este un top subiectiv, personal.

Tot acolo am spus ca este vorba despre jucatorii vazuti de mine.

ps.incearca sa te detasezi de diferendurile personale atunci cand scrii ceva...

c.ronaldo1712.02.2007 12:08

1.Marius Lacatus

2.Mirel Radoi

3.Miodrag Belodedici

Teoctist12.02.2007 12:22

Buey... Gica,prea crezi ca le stii pe toate,ca esti infailibil.Ai si tu momente,ca acesta,în care gresesti.De unde pâna unde Pica Gopescu printre jucatorii de top ai Stelei ? Cu doar 13 meciuri jucate pentru Steaua.

Nu ti-e rusine sa pui alaturi de Lacatus (357 meciuri jucate pentru Steaua),de Tudorel Stoica (368)Iordanescu (317),Iosif Vigu (313),etc, pe mincinosul de Popescu,care nu a tinut cu Steaua nici cand era legitimat la ea ?

Mai gândeste-te.

n3olitik28.02.2007 20:01

Hagi & Lacatus