FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valencia-Steaua 2-0

I.N.Money17.02.2005 15:26

Am privit aseara la TV cu am asteptat si am sperat aproape 3 luni un meci p care speram k Steaua o sa-l joace cu curaj...dar am vazut cu totii un mare esec..numai Becali a vazut k Steaua a jucat bine...javrele si ciorile s intaresc constant iar noi vindem ce avem mai bun..pt 1 mil $..si aducem jucatori care nu erau titulari p unde jucau...Steaua nu putea sa bata ...k sa bata avea nevoie d un jucator la mijloc care sa faca diferenta(A.Stoica,Cernat,Caramarin)..dar noi il avem p Dica...un jucator care yo zic k s aseamana cu "Frankfurt" celebru personaj din vacanta mare...pacat k am sperat iar un Oier vinde cu 2 zile inainte d meci p cel mai bun jucator al Stelei....Pacat

grigloco17.02.2005 15:33

cine se intareste ?!!? cand o sa ajunga Rapid sau Dinamo in Cupa UEFA, si sa joace cu detinatoare cupei, atunci poti sa spui ca s-au intarit...si cred ca ami ai de asteptat pana atunci...

reddog17.02.2005 15:34

No problem Grig daca altii asa vorbescf, asta e. Caine raman pana la moarte. Dar, pe Manchester i-ai uitat???

grigloco17.02.2005 15:38

desigur ca nu....dar n-ati ajuns in 16-imi... :lol:

reddog17.02.2005 15:45

Sper ca nu compari traseul nostru cu al vostru. Nu ca asta ar fi o scuza, dar, oricum. Voi treceati de Man. Utd???

serban2317.02.2005 16:15

pai cine v-a pus sa luati titlul?!? stati dracu in banca voastra data viitoare...

I.N.Money17.02.2005 16:18

Cum s intaresc??pai uite-te c transferuri a facut Dinamo si Rapid..si uite p cine am luat noi...si potzi fii sigur k aseara "rivalii" s-au bucurat d infrangerea noastra...desi gandeste-te k noi chiar suntem Echipa Nationala..pt k Romania traieste prin Steaua..si nu o spun yo..ci rezultatele

grigloco17.02.2005 16:44

ce mari transferuri au facut Dinamo si rapid !?!? si noi daca n-am facut prea multe inseamna ca avem jucatori mai prosti sau cum !? poate Zenga este multumit de lotul sau si nu doreste deocamdata alti jucatori...las' ca incepe acuma returul si vom vedea cat de profitabile au fost transferurile lor...

grigloco17.02.2005 16:47
Sper ca nu compari traseul nostru cu al vostru. Nu ca asta ar fi o scuza, dar, oricum. Voi treceati de Man. Utd???

da ai dreptate...nu cred ca treceam de Manchester... insa noi am ajuns in 16-imile cupei UEFA, asta am vrut sa accentuez... :lol:

reddog18.02.2005 16:49

Si cred ca va opriti cam aici. :P

Virgil18.02.2005 20:14
Cum s intaresc??pai uite-te c transferuri a facut Dinamo si rapid..si uite p cine am luat noi...

Doamne,cum pot spune unii prostii cu atâta seninatate?

Xander18.02.2005 22:17
Cum s intaresc??pai uite-te c transferuri a facut Dinamo si rapid..si uite p cine am luat noi...si potzi fii sigur ca aseara "rivalii" s-au bucurat d infrangerea noastra...desi gandeste-te ca noi chiar suntem Echipa Nationala..pt ca Romania traieste prin Steaua..si nu o spun yo..ci rezultatele

bai baiatule..ce ai patit? te-ai trezit creca dintr-un cosmar si ai fugit repede la pc.. poate ai visat ca au transferat pe ronaldihno... Uite transfer la noi: Nicolita > baiatu asta ajunge MAREEEEE JUCATORRR !!! Asculta la mine ce iti zic :wink: O sa vezi tu ca asta va fi revelatia returului :wink:

I.N.Money19.02.2005 10:07

Bai baietzi...o ajunge Nicolita mare..dak il baga Zenga...dar yo unu m-am saturat d Oieru asta care numa' promite si privitzi c gazon avem.... :( +cel mai rau lucru care ma enerveaza este k goneste d la echipa stelisti adevarati(rachita,Stoica) si sa nu uitam k Laca nu e dorit in Ghencea...noi pastram fenomene k Dica

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:44

Stelisti ! Ne-au pus bomboana pe coliva Becali & MM .A ajuns si Steaua tirita in mocirla, exact ca si antrenorii echipei de gimnastica. E clar trebuie sa fim facuti nimeni si in fotbal ---e timpul pentru hoti ca si Steaua sa fie facuta "un morman de fiare vechi". Jos cu hotii dela cirma Stelei,sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca manager.STELISTII miting pentru Neaga zilele acestea ca sa nu plece fortat de pumnul de dolari ce-i umplu buzunarele generosului Becali de catre coreeni. HAI Steaua,HAI Neaga in teren joi 24!!!JOS HOTII DE LA Steaua !!

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:45

Stelisti ! Ne-au pus bomboana pe coliva Becali & MM .A ajuns si Steaua tirita in mocirla, exact ca si antrenorii echipei de gimnastica. E clar trebuie sa fim facuti nimeni si in fotbal ---e timpul pentru hoti ca si Steaua sa fie facuta "un morman de fiare vechi". Jos cu hotii dela cirma Stelei,sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca manager.STELISTII miting pentru Neaga zilele acestea ca sa nu plece fortat de pumnul de dolari ce-i umplu buzunarele generosului Becali de catre coreeni. HAI Steaua,HAI Neaga in teren joi 24!!!JOS HOTII DE LA Steaua !!

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:49

Cu Neaga si Cristea in echipa joi 24 in teren i-am face praf, pe mult laudata echipa "second hand" a Valenciei si ne-am califica .Ce "spaga" a primit Becali & MM de la conducerea clubului Valencia ca sa -o scoata din faliment pe aceasta , ca Steaua sa vina la aceasta confruntare decimata de citiva buni fotalisti ai ei si de cel mai talentat dintre fotbalistii romani ai momentului Neaga si lipsind Steaua de o intarire in pauza competitionala cu fotbalisti din campionat gen Plesu,M.Kein,Caramarin etc. STELISTI protestati la Pro TV, OTV, ANTENA 1, REALITATEA etc. JOS CU HOTII DE LA Steaua -- SA vina TEPES DOAMNE ca manager --" [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] " !!! Miting zilele astea pentru Neaga sa ramina la Steaua

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:51

Stelisti jos cu Becali & MM !!

STELISTI boicotatii minciunile cuplului Becali & MM despre Neaga, el nu este jucator de cluburi asiatice,este inca tinar si cel mai talentat fotbalist roman al momentului,...nu este gloaba batrina si terminata. I-au pus pumnul in gura lui Neaga,Becali si MM. Jos cu tradatorii Stelei -- Becali si MM. Huoo!!! STELISTII SA PUNEM DE UN MITING PENTRU Neaga! L-au fortat pe Neaga Becali & MM sa ne linisteasca la TV ,ca vrea el sa plece in Corea,cind orice echipa mare de Italia,Spania,etc. l-ar vrea...

FIARA-LACATUS19.02.2005 14:52

Il vrem pe Neaga joi 24.02.2005 la Steaua sa joace

Stelisti ne-a ajuns cutitul la os.Destul...dupa Miu, Rachita,acum ... Neaga...un nou talentat jucator simbol Steaua ce calca pe urmele inegalabilului "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]". Cu Neaga si Cristea era 2-0 la Valencia. Zenga e un bun antrenor pentru Steaua in continuare dar fara managementul defectuos al cuplului Becali & MM ( sau mai bine pentru Becali fara MM.Becali ar face bine sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in locul lui MM). Stelistii sa punem de un miting pentru ca Neaga sa ramina la Steaua si sa joace joi 24 . Hai Steaua !!!

Xander20.02.2005 02:28
Bai baietzi...o ajunge Nicolita mare..dak il baga Zenga...dar yo unu m-am saturat d Oieru asta care numa' promite si privitzi c gazon avem.... :( +cel mai rau lucru care ma enerveaza este ca goneste d la echipa stelisti adevarati(rachita,Stoica) si sa nu uitam ca Laca nu e dorit in Ghencea...noi pastram fenomene ca Dica

TOCMAI DIN ACESTE MOTIVE TREBUIE SA FACEM CAT MAI REPEDE CEVA!!! Si acel ceva e schimbarea lui Jiji de la conducere :!:

I.N.Money20.02.2005 15:12

Pai si c sa facem....vad acum k vrea sa-l dea afara si p Hamu....asta nu are limita...a zis k d acum sa venim cu bani la noi k nu n mai da voie liberi...parca murim pt 20.000..dar pacat k s-a ajuns aici...pacat k la Steaua nu mai sunt oameni si jucatori cu caracter...+sper sa nu fie de fapt Radoi cel care a vrut sa plece Rica