Eu unu incep sa ma vindec de visele cu Liga Campionilor , asera am vazut o echipa buna , dar departe de fotbalul mare , aseara am observat :
jucatori apatici , adormiti de miile de " euroi " aruncati spre ei de " patron " ,fricosi ,fara initiativa , cum sa dai gol cand tu te grabesti , cum sa dai gol cand tu nu alergi juma de metru ,( Dica ), cum sa dai gol cand tragi anemic , cum poti la nivelul asta sa gresesti o gramada de pase ( Radoi , Paraschiv , Dica ), nu tu stopuri , nimeni nu are initiativa , portar cu plassament defectuos .
De ce nu ne folosim golgheterul din Cupa UEFA al echipei , de ce nu era corect ca el sa joace ? Vreau sa stiu cum a gandit Zenga partida , cum de a incercat sa dea gol cu un varf lent, cum de a incercat sa inscrie cu trei inchizatori , dintre care doi au fost clar depasitit , Paraschiv si Radoi , de ce nu l-a schimbat pe Dica , care a fost mana moarta , ce cauta fericitul cuplu de fundasi , Baciu -Ghionea ,de ce insitati cu Hamu in poarta , iara a avut un plasament defectuos , ce marcaj faceau jucatorii stelisti la primul gol , in zona sau la om , nu am vazut nici una din astea , cum e posibil ca pintr-un sprint scurt sa dai peste cap o aparare si sa lasi un stelist cu doi spanioli. pe cand doi de ai nostri nalti ca brazii , se uitau dupa femei , cred.Cristea e singurul jucator de la noi care are tupeu si stie cu mingea , de ce nu e tittular ? Cum de echipa Steaua nu are jucatori capabili sa rezolve, faze de unu la unu ,sa rupa ritmul , sa desfaca apararile si sa dea pase ca lumea , Iara ne multim , ca am murit frumos ? EU , nu mai accept , daca nu stiti suntem Steaua Bucuresti CASTIGATOARE A CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI SI A SUPER CUPEI EUOPEI .
Din ce cauza suntem ametiti cu investitii si baza noastra arata ca dupa razboi , din ce cauza un teren de antrenament de la juniorii Valenciei , e mai bun ca si gazonul nostru , pana cand o sa va bate-ti joc de juniori ? De ce nu respectata-ti jucatorii ii zburati ca pe niste animale , pana cand conducatorii nostri din aberatii nu vor mai iesii , pana cand suporterii vor fi priviti ca pe o turma de oi ?
Conducatorilor , poti sa incerci sa fi tare la tine in tara , dar sa nu faci fata in Europa , va da-ti seama de cand Steaua nu a invins o echipa mare ?
Imi pare rau ca nu ati adus caractere , de asta am pierdut e nevoie de caractere , nu de gaini pe terenul de joc , mama am scris asa fara nici o logica , din cauza ca ma doare rau inima , sunt negru de suparare . Va aduc aminte ca STEUA apartinr suporterilor si a fost creata de jucatori legendari , nu va bate-ti joc de ea . Vom invinge VALENCIA , joi ,cred si sper si voi urla , dar pe cei care conduce-ti destinele Stelei , ave-ti grija ca deveni-ti nesuferiti pe zi ce trece . Steaua -VALENCIA , VA FI 2-0 SI APOI VINE Duckadam SI APARA :cry: .