FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

EUROVISION 2007

***alex***31.01.2007 11:43

Ce parere aveti despre melodiile din acest an? Care va place cel mai mult si credeti ca ar avea sanse in Fi(n)landa? :wink: Vor mai face fetele de la Indiggo scandal? :lol:

Parerea mea este ca Locomondo - Liubi, liubi, I love you are sanse mari de a ne reprezenta.

Ar mai fi o piesa buna, Simplu cu Andra, dar in Libertatea de azi scrie ca ar fi plagiata, sa vedem daca ea mai ramane in concurs.

Sambata trecuta a fost prima semifinala, s-au calificat : Nico - Dulce-amaruie ; Morandi & Wassabi - Crazy ; RedNex feat. Ro-Mania - Well-O-Wee ; New Effect feat. Moni-ca - Sinada ; Locomondo - Liubi, Liubi, I Love You ; Desperado & Tony Poptamas - Where Were You.

Sambata aceasta a doua semifinala.

dica 10001.02.2007 13:36

SIMPLU IS THE BEST!!!!!!!!!!!!

Sigur ei castiga.

Si apropo nu Simplu o plagiat,ci E-Type care a facut piesa aia dupa o melodie populara romaneasca.

AmuntBoy01.02.2007 13:51

cea mai marfa piesa este Andra cu Simplu , a doua Locomondo, restul nu conteaza

Sper sa castige Simplu , pun pariu ca ar face un show marfa la Helsinky 8)

borcescu_coposan01.02.2007 19:48

o porcarie de melodie .. o manea imputita aia cantata de andra si simplu .. mai e si copiata .. O PORCARIE .. manea pe engleza..pff..mai bine nu mai veneau ca s-au facut si mai de rahat..

AmuntBoy01.02.2007 22:45
o porcarie de melodie .. o manea imputita aia cantata de andra si simplu .. mai e si copiata .. O PORCARIE .. manea pe engleza..pff..mai bine nu mai veneau ca s-au facut si mai de ...

asta e folclorul nostru "o manea imputita"

somn usor :oops:

***alex***07.02.2007 13:03
cea mai marfa piesa este Andra cu Simplu , a doua Locomondo, restul nu conteaza

Sper sa castige Simplu , pun pariu ca ar face un show marfa la Helsinky  8)

Simplu cu Andra se pare ca au iesit pana la urma, la fel si Romania si New Effect. Au mai ramas doar 8 melodii in finala, fiindca Moga s-a retras si cu cealalta.

Asadar, cele mai mari sanse le are formatia Locomondo!

M@rmota07.02.2007 13:10

Daca in anii precedenti am avut o optiune care a si iesit finalista...anul asta..nu imi place nimic..nu merita sa ne reprezinte nicio formatie la Eurovision. Oricine ar iesi nu cred ca va inregistra succesele din anii precedenti, ba mai mult decat atat..nici nu cred ca vom prinde direct calificarea pentru anul urmator!

Singura care mi s-a parut ca ar fi avut cat de cat "fatza" de Eurovision a fost Jasmine cu piesa Music in my soul, insa a fost eliminata din primul tur (desi in momentul in care au fost trimise demmo-urile pentru preselectie a fost prima aleasa).

n3olitik01.03.2007 19:09

locomondo e sooper....nici nu vreau sa ma gandesc ca ar castiga simplu(cu sigurantza nu suntetzi de acord, tzinand cont ca multora dintre voi le place andra&simplu