In lumina celor intamplate cu NEAGA,cata incredere mai aveti in Walter Zenga?Eu,fff putina...din pacate.
In lumina celor intamplate cu NEAGA,cata incredere mai aveti in Walter Zenga?Eu,fff putina...din pacate.
In lumina celor intamplate cu Neaga,cata incredere mai aveti in Walter Zenga?Eu,fff putina...din pacate.
Trebuie sa admit ca acum vreo cateva zile, raspunsul era "muuuuuuuuuulta".
Acum: "zerooooooooooo"
bravo mai baieti....de cand a venit Zenga la Steaua au fost numai rezultate bune ! Atunci nu mai ziceati nimic nu !? Acum, ca nu a iesit cum ne asteptam repede treceti de partea cealalta ! Bravo ! Fani adevarati !!!
In primul rand nu uitati ca Zenga a fost cel care v-a adus pana aici. Unde va e recunostiinta? Nu cumva Gigi il protejeaza pe Neaga al vostru pentru un transfer?
Ce întrebare idioata mai Mirele!?
Chiar ti se pare necesar sa întrebi daca Zenga mai trebuie tinut sau nu la Steaua?
Tu ce ai face?
Hai uimeste-ma.Nu mai arunca bolovanul în apa si nu-i mai pune pe altii sa-l scoata.Zi tu,sa aflam ce-ti poate creierasul.
PS Intrebare generala:socotiti ca e necesar sa se dea permis de accesare a forumului?Si asta numai celor care au împlinit deja 18 ani?
Ce sa inteleg de aici, ca inca il mai aprobi pe Zenga sau arunci si tu cu pietre in el?
In primul rand nu uitati ca Zenga a fost cel care v-a adus pana aici. Unde va e recunostiinta?
Corect ! Da ce stiu astia !? Nu vezi, cum iese ceva prost repede sare in spatele lu Zenga ! cred ca asta e primul moment de cand este Zenga la Steaua cand coboara o treapta in loc sa o urce ! voi vreti ca toate meciurile sa fie cu victorie pt Steaua !?? nici macar Real Madrid nu reuseste asa performanta...
asa e fotbalul, uneori castigi, alteori pierzi...
ultrasilor,eu ma refer la caracterul lui Zenga,nu la rezultatul meciului.
Mai uitati-va pe forum,ce anume reproseaza STELISTII lui Zenga!Nu a avut demnitate!
hai noroc!
Omul Zenga e problema. Steaua de azi e Steaua lui pitzurca...Zenga a dat incredere jucatorilor. Nimik mai mult. Ceea ce deranjeaza e caracterul lui Zenga, seriozitatea si "sensibilitatea" lui Zenga. A facut gargara cand suporterii l-au huiduit...ca pleaca, ca nu mai vrea, ca.... dc nu zice ca pleaca acum de da Steaua???
Zenga e cel mai bun in momentul de fatza pentru Steaua... De cand juca Piturca 4-2-3-1??? Sau e greu sa intelegi ca Steaua joaca cu totul alt fotbal... De cand juca Oprita asa de incisiv? Ca pe vremea lui Piturca nu stia decat sa dribleze fotografii din spatele portilor. Nu Zenga e problema... Stie sa se impuna... Nu cred ca Becali ia cerut sa nu il introduca pe Neaga. Si daca a fost sau nu decizia lui nu vom sti niciodata. Ce e important este faptul ca nu ne-am facut de ras...
Vina este a lui Gigi, Zenga nu face decat sa se aiba bine cu el, pt ca asa ar face antrenor care nu are chef sa fie demis de un cioban care are in fiecare secunda cate o idee tampita
EU ZIC CA Zenga NU ESTE CHIAR CEL MAI VINOVAT CUM NICI MM NU ESTE!!Gigi BECCALI ESTE CEA mai mare jigodie si nu va uitati ca are bani sau ca investeste in Steaua!ar trebui sa se duca draq cu bani lui cu tot pentru ca Steaua dak pune fiecare suporter al ei cate 100 mii de lei s-ar intretine singura BANII SE GASESC IUBIREA PENTRU Steaua ESTE UNICA!!!cel mai bun de la Steaua a fost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si el trebuia sa fie antrenor!repet Gigi BECCALI SA ISI IA BANI SI SA SE TIREZE DACA NU IUBESTE ECHIPA
Ce sa inteleg de aici, ca inca il mai aprobi pe Zenga sau arunci si tu cu pietre in el?
Poti sa tragi concluzia ca am încredere în el.Eu nu pot sa mi-o pierd atât de usor.A dovedit ca e priceput.
Ce s-a vazut la Valencia a fost o mostra de fotbal modern intr-un campionat care a stat cam multisor la naftalina. O fi avand Zenga pacatele lui, dar nu se poate spune ca nu a facut treaba la echipa. Si la urma urmei, in toate campionatele se intampla asa, antrenorul apreciaza si selecteaza jucatorii care se pot plia in echipa lui, la modul sau de joc. Dar ce naiba, mentalitatea romaneasca isi spune cuvantul!
cu toate astea, nu Zenga e principalul vinovat (poate nu e deloc), ci conducerea.
poate si noi daca era antrenori procedam la fel ca Zenga, n-avem de unde sa stim.
fiecare antrenor cu gandirea lui.
desi nu ne convine situatia.
Vina este a lui Gigi, Zenga nu face decat sa se aiba bine cu el, pt ca asa ar face antrenor care nu are chef sa fie demis de un cioban care are in fiecare secunda cate o idee tampita
Bine,si atunci daca-i spune ca la urmatorul meci sa bage in teren 5 juniori,sa le creasca si lor cota,el trebuie sa faca asa cum ii zice,nu?
Omul Zenga e problema. Steaua de azi e Steaua lui pitzurca...Zenga a dat incredere jucatorilor. Nimik mai mult. Ceea ce deranjeaza e caracterul lui Zenga, seriozitatea si "sensibilitatea" lui Zenga. A facut gargara cand suporterii l-au huiduit...ca pleaca, ca nu mai vrea, ca.... dc nu zice ca pleaca acum de da Steaua???
Mai lasa-ma cu Pitzi,ce-a facut el in 4 ani?A luat un titlu si atat!!!
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color][/b]7]Vina este a lui Gigi, Zenga nu face decat sa se aiba bine cu el, pt ca asa ar face antrenor care nu are chef sa fie demis de un cioban care are in fiecare secunda cate o idee tampitaBine,si atunci daca-i spune ca la urmatorul meci sa bage in teren 5 juniori,sa le creasca si lor cota,el trebuie sa faca asa cum ii zice,nu?
Sa stii ca am regandit situatia si zic ca Zenga oricum nu a facut vointa lui Jiji (adica criste titular).. deci e si mai prost Zenga de cat parea (i s-au suit toti in cap ca nu a jucat Neaga si el nici macar nu la bagat titular pe Cristea ca sa ii faca pe plac lui Gigi). Zenga a facut o mare greseala ca nu la bagat pe Neaga pe teren (ce il interesa pe el ca a semnat sau nu cu coreenii????), pt ca Neaga i-ar fi dat cu sigurantza o mana de ajutor pt calificare :!: :!: :!: