Am propus 5 ... si am lasat o optiune pentru voi
Eu am ales Blood Diamond pe departe cel mai tare film care te face sa apreciezi ca suntem asa de norocosi ca traim in siguranta!
Pentru filme ce apar in fiecare saptamana aici:
Am propus 5 ... si am lasat o optiune pentru voi
Eu am ales Blood Diamond pe departe cel mai tare film care te face sa apreciezi ca suntem asa de norocosi ca traim in siguranta!
Pentru filme ce apar in fiecare saptamana aici:
Perfume: The Story of a Murderer
Acesta dupa parerea mea este filmul anului, e ceva ce nu s-a mai facut pana acuma, m-am apucat de citit si cartea, v-o recomand...
bai uitativa fratilor la 300 si va pisati pe voi...film adevarat,daca "barbatii" din zilele noastre ar fi jumate cat astia ar fi ceva... :roll:
The Hills have Eyes 2 iese in Canada si USA saptamana asta!
Ala da film
)
apropo de blood diamond, akon, care e de pe undeva din africa, declara ca filmul este nerealist, la mina lui de diamante nu s-au intamplat niciodata lucruri din astea...
300 e un film super tare, mai ales ca sare din tiparele filmelor istorice. o fantezie frumoasa.
mai tarziu.
tocmai am vazut alpha dog, distributie simpatica, joc actoricesc aproximativ, imagine bunicica insa are un pasaj care-ti rupe inima. la fel, nu se incadreaza in tiparele hollywood-iene. recomand sa-l vedeti fara prietena/sotie, n-o sa mai aiba chef de nimic.