FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stim Oare Sa Ne Protejam??

sirclaus19.01.2007 18:15

da putem sa acuzam staff-ul medical. putem sa il acuzam cat vrem DAR nu ne uitam si in "curtea noastra". Jucatorii romani nu stiu sa se relaxeze dupa o serie de meciuri infernala. singurul pe care l-am auzit si eu ca a facut lucrul asta e fost Radoi care a facut lucrul asta doar dupa ce s-a accidentat mai exact dupa ce revenea de la antrenamente si anume relaxare in piscina.... toti jucatorii din afara fac lucrul asta.. noi nu ..e mai bine dupa meci sa plecam direct acasa in loc sa facem asta.... E mai usor sa dam vina pe GHINIOANE nu?? :?: :?: :?:

~A fi suporter e un drept al tuturor~

~A reusi e o onoare pentru putini~

c.ronaldo1719.01.2007 18:37

Schimba numele topicului, prima oara am crezut ca e vorba de sex cand am citit :lol:

nucu20.01.2007 11:56
schimba numele topicului, sex
si ce te-ai gandit tu asa repede, hai sa ma bag si eu sa-mi dau cu parerea, yeeeee sex, lucruri noi, deja hormoni erau lansati d p orbita :lol:

acu bah sirclaus, bine zice Ronaldo, ia schimba si tu numele topicului, adica tu te joci cu viata oamenilor, iti dai seama ca vin cei cu probleme de tensiune, agitati si cand vad k nu e ceea ce se asteptau fac infarct cu **** in mana :twisted:

uZy | @nDr3i28.01.2007 23:44
Schimba numele topicului, prima oara am crezut ca e vorba de sex cand am citit  :lol:

AHAHHA si eu am crezut acelasi lucru=))