FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[color=blue]AFARA CU CIOBANUL ANALFABET!!![/color]

horse3717.02.2005 07:14

VA INVIT PE VOI TOTI CEI CARE TINETI CU Steaua, LA MECIUL CU VALENCIA SA FACEM FRONT COMUN IMPOTRIVA ANALFABETULUI DE GG!

STA IN PUTEREA NOASTRA, DE AI ARATA CINE SANTEM SI CE VREM. Steaua NU-I ECHIPA LU' MASA SI A NEAMULUI SAU. Steaua ESTE A NOASTRA! NEAGA ESTE JUCATORUL CARE A FACUT IN MARE PARTE ACCESUL NOSTRU IN PRIMAVARA FOTBALISTICA. MAZILIREA LUI PT CA ANALFABETUL NU-L INGHITE, E PREA MULT! CAND Steaua ARE NEVOIE DE REZULTATE NOI NE FACEM AMBITII!? RUSINE ANALFABETULE!

VA ROG DIN SUFLET SI PENTRU ONOAREA NOASTRA DE SUPORTERI STELISTI SA-L DARAMAM PE ACEST ANALFABET PRIN CORUL VOCILOR NOASTRE.

SA AVEM LA NOI LA ACEL MECI BATISTE ALBE PRIN CARE SA-I ARATAM CE DORIM.

RICAAA NEAGAAA DIN TOTI PLAMANII SI GG NU UITA Steaua NU ESTE A TA!

Virgil17.02.2005 07:40

Si mai vrea Primaria Capitalei...

Doamne,crede ca lumea-i proasta?Ar duce Bucurestiul de râpa,rau de tot.

De ce nu si-o cunoaste lungul nasului?Mai zice si ca-i credincios.Cât de credincios poate fi,daca el face cel mai mare rau unui jucator fara de care Steaua nu ar fi ajuns în aceasta faza a competitiei.

De ce aceasta graba suspecta de a-l vinde chiar acum?

De ce nu l-a lasat sa se bucure de câstigarea primului sau titlu de campion?

Dumnezeu e si deasupra lui.Desi în aceasta situatie se pare ca existenta Sa,e complet uitata.

MIREL6RADOI17.02.2005 12:32

Mai,nici eu nu-l simpatizez.Problema e ca nimeni nu se "baga" sa ia clubul de la el.Va asigur ca,daca ar veni cineva cu 20 mil de euro,ar vinde in 2 miscari si 3 clipite.

LUPTA Steaua!

chris_t17.02.2005 13:05
Mai,nici eu nu-l simpatizez.Problema e ca nimeni nu se "baga" sa ia clubul de la el.Va asigur ca,daca ar veni cineva cu 20 mil de euro,ar vinde in 2 miscari si 3 clipite.

LUPTA Steaua!

Eu nu cred ca ar vinde. De ce? Cine auzise de Jiji inainte de a prelua :( Steaua???. nimeni.

Acum e pe toate posturile TV, a candidat la presedentia tarii s.a.m.d.

reddog17.02.2005 13:42

Nu va place de Becali, frati stelisti? Pai, poate il vreti pe Borcea, noi vi-l dam gratis... Macar Gigi al vostru a investit in Steaua, la noi nu prea sunt investitii.

horse3717.02.2005 16:15
Si mai vrea Primaria Capitalei...

Doamne,crede ca lumea-i proasta?Ar duce Bucurestiul de râpa,rau de tot.

De ce nu si-o cunoaste lungul nasului?Mai zice si ca-i credincios.Cât de credincios poate fi,daca el face cel mai mare rau unui jucator fara de care Steaua nu ar fi ajuns în aceasta faza a competitiei.

De ce aceasta graba suspecta de a-l vinde chiar acum?

De ce nu l-a lasat sa se bucure de câstigarea primului sau titlu de campion?

Dumnezeu e si deasupra lui.Desi în aceasta situatie se pare ca existenta Sa,e complet uitata.

si ca sa vezi ca iti dau dreptate in ceea ce spui virgile...pot spune ca natie mai mare de spagari decat koreeni nu cred sa existe pe pamantul asta. o spun in cunostinta de cauza caci am lucrat cu primul importator de TV-uri samsung. si era korean. ce vama frate si cate si mai cate. ce vreau sa spun!? intradevar, suspecta viteza de derulare a evenimentelor in cazul neaga. si s-ar putea ca gg analfabetul sa bage ceva banuti "white" in pocket!

rusine analfabetului!!!