FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Auziti care stie cate ceva despre meciul retur din 24 feb.

alexblana200315.02.2005 13:22

Deci ce zicetzi veniti la meciul retur de pe 24 februarie de la Bucuresti?? :)) ce intrebare, nu? eu sunt un suporter din Constanta(ma p** pe Faru' care e o echipa de mana a3-a , viatza mea fiind (STEUA Bucuresti), de aceea fiin elev in liceu, o sa-mi ,,procur'' o scutire pe un motiv inca nestiut pentru a vedea meciul din Ghencea live, de aceea am si eu vreo 2-3 intrebari:

1) La ce ora va fi meciul ? ala din 24 februarie

2) In ce data se pot cumpara biletele?

3) Cat credetzi ca va costa un bilet la peluza, respectiv, tribuna?

Astept ziua de maine sa vad ce face Steaua si oricum indiferent de rezultat(Dinamo e de kkt :twisted: :?: :?: :?: ) o sa ma bucur..deci sa vb. poimanie numai de bucurii..

sorin_77716.02.2005 09:31

Cu sigurantza meciul se va desfasura in nocturna probabil ora 21.30...asa cum fac echipele mari din Europa...Biletele cred ca de Sambata se vor pune in vanzare pentru ca dom Jiji vrea sa scoata ceva bani buni acum si tot in acest sens circula zvonul ca va fi cam 300.000 la PELUZA !!!!

Daca va fi asa atunci Stadionul nu va arata ca un cazan incins...Iti dai seama ca la Tribuna 1 poate ajunge la 600.000... Nu mai vorbesc de Tribuna 0... Dar sa speram ca va ramane doar un zvon...iar preturile vor fi decente...

alexblana200316.02.2005 17:17

A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu Valecia CF, partida ce conteaza pentru 1/16-imile Cupei UEFA si va avea loc pe data de 24 februarie.

FOTOLII - 3.000.000 lei

TRIBUNA 0 - 1.500.000 lei

TRIBUNA I - 600.000 lei

TRIBUNA II - 300.000 lei

PELUZE - 200.000 lei

Biletele vor fi puse în vânzare, sambata, 19 februarie, ora 12:00, la casele de la stadionul Steaua. Biletele pentru meciul Steaua - Valencia vor fi disponibile incepand de sambata, 19 februarie, si in Complexul Comercial Plaza Romania.

sorin_77716.02.2005 18:41

Deci se pare ca nu era doar un zvon... Preturile cred ca sunt cam mari, daca nu exagerate... Eram sigur ca Jiji vrea sa faca macar bani daca imagine nu poate acum...

Faithless17.02.2005 21:13

De ce Zenga si Gigi nu se gandesc deloc la Steaua ?

si-au batut joc de noi .. si de echipa.. Cum sa nu l bagi pe Neaga in echipa ? Cum sa nu l pui pe Cristea titular ? Dica si Ciocoiu ce cautau in lotul Stelei ? si mai ales.. ce cautau pe teren ? si pe deasupra titulari..

pe 23 feb e ziua mea.. in loc sa fi avut emotii si bucurie in suflet in urma unui rezultat bun la Valencia , chiar si 2-1 , acuma o sa ma uit la meci doar cu dorinta e a face macar un egal. De calificat nu ne mai calificam, asta e sigur. Gigi nu vrea.. Zenga nici atat.. probabil fiind preten cu Ranieri, nu a vrut sa i mineze scaunul de antrenor. Ciudata chestie : amandoi antrenorii italieni, arbitrii italieni.. Steaua privata de cei mai talentati jucatori ( Neaga si Cristea ), arbitrii avantajand Valencia cum au putut..

Daca sunt mai multi din Constanta care se organizeaza sa mearga la meci, paote merg si eu.

FORZA Steaua !

RUSINE Gigi , MM SI Zenga !

Ciucoiu si Dica - la juniori cu voi...

Cristea - 2 ore pe zi tragi din fata portii.. pana inveti sa nu mai ratezi !

sandulache20.02.2005 20:41

Sunt si io curios...nu e nici o problema sa vii cu aparatul foto la meci? :roll:

greco21.02.2005 11:34

S-au mai auzit cazuri de jandarmi care confisca aparatele pana dupa meci, si dupa aia se fac nevazuti, dar nu cred ca se poate confirma ca au fost lucruri reale si nu.. povesti vanatoresti. Eu am vazut mereu la meciuri lume cu aparate de fotografiat, si mai ales cu telefoane cu camera foto.

Chiar si la concerte, unde se precizeaza ca e interzis, tot vine lumea... la Scorpions faceau poze de langa mine, de la 1 metru de scena, intre bodyguarzi. Un tip si prietena sa chiar l-au rugat pe bodyguard sa le faca o poza! :lol:

George Stan21.02.2005 13:16

La meciul cu Besiktas am avut atat aparat foto (aparat foto normal... nu telefon) cat si camera video. Teoretic nu e nici o problema, pe bilet nu scrie nimic de asa ceva. Dar cum jandarmii sunt in general niste oameni extrem de prosti (asta e tristul adevar din pacate pentru ei), fi pregatit si pentru varianta in care nu te vor lasa cu aparatul. Aici ai mai multe variante: 1. incerci la urmatoarea poarta

2. duci aparatul la autoturism, daca ai asa ceva. Daca nu, 3. Cel mai riscant: te indepartezi de stadion, te asiguri ca nu te vede nimeni si ascunzi apartul undeva. (sper sa nu ajungi sa faci asta - dar teoretic se poate face).