FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua pe lista de executare silita...

Dansan15.02.2005 08:42

Am auzit in aceasta dimineata la radio cum ca ministrul de finante Ionut Popescu a trecut clubul FC Steaua pe lista societatilor la care se are in vedere executarea silita pentru recuperarea datoriilor catre bugetul statului...

Dupa cum stiti la momentul preluarii clubului de catre Ciobanul de la Viorel Paunescu , FC Steaua figura cu o restanta la bugetul de stat de aprox. 100 mld ( = 3 mil.si ceva de EUR)...Ciobanul a refuzat sa plateasca aceasta datorie , considerand-o una "istorica" , el platind de altfel la zi toate impozitele catre stat din momentul in care a preluat clubul...

kyd15.02.2005 08:55

Da este adevarat.Am auzit ca vor sa puna sechestru pe bunurile clubului.

Virgil15.02.2005 08:56

Asa o fi,dar desigur se refera la Steaua de pe vremea lui Paunescu.In momentul în care devenit presedinte,Ciobanul a transformat clubul în societate comerciala tocmai pentru a se delimita de ceea ce fusese pâna atunci.Nu cred ca are vreo legatura cu ce a fost pâna la acel moment.Cu atât mai mult cu cât toate obligatiile catre buget sunt achitate la zi. Nu e situatie de criza si nici de panica.Pentru Paunescu însa,probabil ca da.

Sa multumim regimului actual pentru grija pe care o are pentru recuperarea datoriilor catre stat.Speram sa traga o privire si în ograda lor si a clientilor lor.Pentru a da un exemplu sanatos.

Steaua VA DAINUI

sorin_77715.02.2005 18:27

Ministrul finantelor ori este caine ori a uitat sa mai dea o pagina in urma la catalogul Stelei. Pe semne ca nici prezenta nu stie sa o strige...

serban2315.02.2005 22:11

ca sa vezi mentalitate...in loc sa fim ajutati pt ca incercam sa facem cinste acestei tari, unii vor sa ne ia stadionul altii ne pun sechestru, etc...hm

Virgil16.02.2005 07:09
ca sa vezi mentalitate...in loc sa fim ajutati pt ca incercam sa facem cinste acestei tari, unii vor sa ne ia stadionul altii ne pun sechestru, etc...hm

Stadionul nu au cum sa-l ia.Pentru ca el a apartinut întotdeauna,deci apartine si acum,Ministerului Apararii Nationale.Nocturna apartine lui Ciobanul.In plus nu este vorba de Steaua în actuala forma de organizare.Ci de aceea care a dainuit pâna la numirea lui Gigi,presedinte.Si de care raspunzator se face Viorel Paunescu,asa cum bine stim toti.Deci înca o data,nu intrati în panica si nu va faceti probleme.

FORZA

Xander16.02.2005 10:18

in concluzie nu intrati in panica pt ca asta e o veste buna :D Paunescu primeste insfarsit ceea ce merita :twisted:

Steaua VA DAINUI PANA LA SFARSITUL LUMII.

Foarte adevarat si original 8) :D

ADRIAN PACURAR16.02.2005 13:30

Nu are de a face cu actuala societate , asa ca trebuie sa stam teoretic linistiti , dar nu cred ca Steaua va disparea , multi dintre noi , s-ar simti orfani.

serban2316.02.2005 14:14

eu nu am intrat in panica pt ca stiu ca toate vor ramane asa cum sunt... faceam si eu o constatare nevinovata...stadionul nu-l iau ok, nu ne mai lasa sa jucam pe el... iar sechestru vor sa puna pe bunurile FC Steaua nu ale lui Paunescu, din cate stiu eu...

sorin_77716.02.2005 16:03

am intrebat si eu in stanga si in dreapta... se pare ca atunci cand preiei o societate o preiei cu bunele si relele ei... Aici intra si datoriile de la stat... Dar in cazurile de fatza mai exista si portite de intelegere... reesalonari si probabil daca este cazul compensari... Deci daca Steaua a avut probleme inseamna ca le va avea si acum... Sa speram ca oamenii din conducere va sti sa le gestioneze...

Xander16.02.2005 23:05

Oamenii de la conducere sunt niste INCOMPETENTI de 2lei!!!! Dar noi (adica clubul) nu avem de-a face cu aceste datori..

Dansan07.03.2005 07:16

IaCA CA nu s-au inteles cu reesalonarea datoriilor, astfel incat conturile FC Steaua sunt in continuare blocate...Mie nu-mi miroase a bine...Ultimele declaratii indiCA CA jmecherul din spatele acestor sicane este cine altul decat ... Geeeeeeooooorgeee Copos... :x

Nero07.03.2005 12:38

Si totusi are dreptate sorin_777 ! In rest, cica aceleasi reguli se aplica la toate echipele. Ramane de vazut insa, coruptia n-a disparut :twisted:

Virgil07.03.2005 14:01
...coruptia n-a disparut  :twisted:

Da,nu a disparut.Dar e foarte aproape de a dispare.Chestie de zile.10.000,15.000. :wink:

gianini07.03.2005 20:59

gasesc ei o solutie.

oricum o sa ne ia caii de la bicicleta.

Dansan08.03.2005 08:31

...dar mie mi se pare treaba asta imputzita rau de tot...Dupa cum probabil ati auzit , nu este vorba numai de Steaua - echipa fanion a fotbalului romanesc si una din putinele motive de mandrie nationala si de serbat revelioane la inceputul primaverii - ci si de alte 10 echipe...De s-ar intampla asa cum zice "ilustrul" ministru de finante far' de creier ( aka Popescu Ionut) atunci nu vaz ce campionat, ce fotbal, ce echipa a Romaniei vom avea noi de la 31.03.2005 incolo.... 8O [/b]

Dansan09.03.2005 07:35

O stire de ultima ora ne arata ca datoria FCSteaua a depasit 200. mld lei ... 8O

In acelasi timp se refuza reesalonarea acestor datorii... :x

Teoctist09.03.2005 10:19

Se pare ca guvernantii înca nu pricep ce s-a petrecut la Steaua.Sau mai bine zis vor sa ia bani si de la vii si de la morti.

E greu de priceput ca actuala Steaua este o cu totul alta societate?

Dansan09.03.2005 13:50

Mitica Dragomir a fost refuzat astazi de dimineata de min. de finante Ionut Popescu in problema reesalonarii datoriilor cluburilor de fotbal....

Teoctist09.03.2005 14:48

Daca atât îl duce capul...

Cum îsi închipuie el ca poate plati cineva asemenea sume dintr-odata?

Probabil ca dl Popescu doreste desfiintarea marilor echipe ale fotbalului românesc.Sau poate ca nu-si da seama ca asta va fi rezultatul,blocându-le la infinit conturile.Alt motiv nu vad.Daca stie cineva,sa spuna.

Dansan10.03.2005 07:27

Da...Cam prea saracutz la minte Popescu asta...Se ajunse ministru pe jmenuri & sushanele si acum se da rotund...

Oricum nu prea mai conteaza ce mai debiteaza Slabiceanu & ai lui...In seara asta imi doresc din tot sufletul ca noi, suporterii Stelei sa fim partasi la o noua pagina de istorie "scrisa" de baietii nostri pe stadionul Ghencea....Asa sa ne ajute Dumnezeu...

Lupta Steaua!

Romania Steaua, EUROPA Steaua, ORIUNDE Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea !!!!!!

Dansan16.03.2005 06:35

11 cluburi de Divizia A au conturile bancare blocate!

Agenţia Reuters a difuzat ieri pe fluxul mondial o ştire care anunţa că mai bine de jumătate dintre echipele de primă divizie din România sînt în criză

Criza din fotbalul românesc devine din ce în ce mai acută. De ieri, colapsul financiar în care se află marea parte a cluburilor de Divizia A a devenit de notorietate mondială după ce reputata agenţie Reuters a anunţat pe fluxul de ştiri că ANAF, agenţia Ministerului de Finanţe, a blocat conturile bancare a nu mai puţin de 11 cluburi! "Este posibil ca numai cinci sau şase echipe să poată juca în sezonul următor", a spus oficialul FRF Viorel Duru.

Reuters îl citează pe ministrul Ionuţ Popescu, care afirmă că Steaua are datorii la stat de 3,3 milioane de euro, iar Oţelul Galaţi de peste 2 milioane, dar pe lista cluburilor cu mari datorii mai sînt Dinamo, FC Naţional, Poli Timişoara sau Gloria Bistriţa. Contactat aseară de ProSport, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat că 11 cluburi au conturile blocate. "Da, aşa este. Dacă Guvernul nu face nimic, fotbalul românesc poate muri. Cluburile nu au bani să plătească datoriile pe loc", a spus şeful Ligii.