FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

tricouri

steaua4ever9127.12.2006 08:59

unde pot gasi tricouri oficiale nike pe care sa fie inscriptionat si numele sponsorilor rafo si panasonic?merci

FanSteaua4Life28.12.2006 00:32

De la jucatori... :wink:

steaua4ever9130.12.2006 09:03

Faza e ca eu am venit din germania si eu stau in bv.cat am stat in ro ma duceam la cate un meci pe luna dar acum e pauza competitionala...vroiam sa stiu daca nu gasesc pe la magazine un tricou cum am descris mai sus...macar sa fie un nume pe el

razvan198330.12.2006 11:07

La magazinele Nike de la noi nu gasesti decat tricouri cu sigla Nike si emblema Stelei. Dar Rafo si Panasonic, precum si un numar sau un nume de jucator le poti inscriptiona daca nu ma insel tot la reprezentanta Nike, ca sa fie cat mai aproape de realitate, mi se pare ca le fac identice cu cele purtate de jucatori, inscriptionare pe care o vei plati, normal.

stelist_4_ever9030.12.2006 15:25

din cata am auzit eu erau probleme cu materialu astea de la nike cica era mult mai naspa decat cele ale jucatorilor. S-a rezolvat problema sau tot asa e?

mlacatus31.12.2006 19:51

Tricouri originale se gasesc mai usor la Bucuresti in principiu si la reprezentanta Nike prin "Elmec Romania". Inscriptii se pot face separat dupa imaginatia fiecaruia :lol:

PS N-am auzit sa fie tricourile din magazinele Nike altfel decat cele ale jucatorilor... :roll: