FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eroarea zilei

M@rmota21.12.2006 22:28

Suntem la capitolul discutii libere.

Cum toata lumea vaneaza diverse greseli de ortografie si nu numai, propun sa discutam aici despre acestea.

Faceti quote al postului respectiv si comentati cat si ce vreti!

Motanu D21.12.2006 22:48

Ideea e buna dar ma tem ca o sa ajungem lupi moralisti.

Totusi, daca greselile de scriere datorate de multe ori grabei (nu toti stie sa foloseasca tastatura corect ) pot fi admise, celelalte, care tin de necunoasterea limbii romane, trebuie mentionate si sanctionate pe un astfel de topic.

Insa ma tem ca multi dintre noi o sa vedem paie uitand de propiile noastre barne...

^Cody21.12.2006 22:52

da,.. de multe ori gresesc la ortografie pentru ca am o pozitie incomoda la tastatura.. dar de multe ori pentru ca ma grabesc ca sunt la servici, sau pur si simplu nu imi dau seama, se mai incurca tastele... si daca scriu ceva in contradictie cu altcineva, apoi apar raspunsuri care au inceputul ceva de genul: bai analfabetule, sau mai invata sa scrii si apoi vorbeste si tu de chestia cutare... hehe, dar asta e, toata lumea mai greseste.. voi nu?

FanSteaua4Life21.12.2006 23:37

De exemplu, eu sunt plecat de foarte mult timp in afara si in afara forumului si a discutilor pe mess nu prea scriu in romana, mi se pare normal sa mai uit o cratima cum am fost avertizat, nu cred ca acest lucru este foarte grav, mai grav mi se pare atunci cand se stalceste limba Romana prin prescurtari gen mess sau mirc...Eu incerc de cele mai multe ori sa recitesc mesajul scris insa de multe ori nu am timp si de aceea mai apar si greseli.

M@rmota21.12.2006 23:43

De acord, nu asta era ideea topicului, sa sanctionam o cratima sau o virgula, insa atunci cand se persista in dezacorduri eu cred ca este o problema; daca ai mai fost si avertizat si tot asa o tii..nu stiu ce scuza se mai poate inventa!

S-a vazut clar in anumite posturi ca desi verbul corect ar fi fost "eram", userul a continuat sa foloseasca "eream" :wink: ..

^Cody21.12.2006 23:48

"S-a vazut clar in anumite posturi ca desi verbul corect ar fi fost "eram", userul a continuat sa foloseasca "eram" .."

aaa.. ori sunt eu prea obosit si nu m-am prins, ori ceva nu se prea leaga bine, daca tot vorbim de greseli..

:) :)

M@rmota21.12.2006 23:49

Am rectificat in acelasi timp cu postul tau. Dupa cum vezi...mi-a fost imposibil sa scriu gresit..am scris corect din reflex! :roll:

^Cody21.12.2006 23:57

ma gandeam eu, ca tu nu prea gresesti niciodata... Am spus "nu prea".

steagsahmic

Motanu D22.12.2006 00:12
nu se prea leaga bine

:roll:

am scris corect din reflex! :roll:

La unii e reflex, la altii intamplare...

De fapt despre asta e vorba aici.

g_funk2822.12.2006 00:41

... dar voi va plictisiti rau de tot , nu? :D:D:D

^Cody22.12.2006 00:42

Corect domnu' motan D, dar la ora asta... :oops:

Virgil22.12.2006 07:37

@ M@rmota

Extras din REGULAMENT :

1. Reguli generale de postare:

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatorii sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.