FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olah nu are ce cauta la Steaua

Rossoblu20.12.2006 11:10

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Olah_la_Steaua.html

se pare ca Olaroiu incearca sa-si aduca inca unul dintre "copii" la Steaua, pana aici ! eu unul n-as mai suporta inca un expirat la 30 ani care e pus pe lista de transferari de o echipa de mana 2-a !

vlad7520.12.2006 11:29

MM se vrea un fel de Gica Contra.Ne abureste cu jucatori,ne ameteste cu transferuri,dar nu vrea sa ia un mijlocas de creatie gen Hagi.Tineti minte ca atunci cand iesea Hagi nationala nu facea decat sa se apere.Ce joc de rahat facea Romania fara Hagi alea 10 minute care mai ramaneau de jucat.Cam asa joaca Steaua fara un coordonator de joc.! de rahat!.Si Oli il aduce pe Olah?? Becali are nevoie de bani sa-si mai cumpere un nou model de Maybach. O sa mai bage banii in echipa doar cand or veni alegeri anticipate sau in cel mai rau caz in 2008 pt parlamentare....sau 2009 prezidentiale???ca atunci vine campania electorala.

Olah??!!! a luat-o razna MM

Bogdan4Steaua20.12.2006 13:17

Eu zic sa nu va grabiti pentru ca deocamdata nu sunt decat zvonuri. Sincer nu cred ca se va materializa acest transfer.

Rossoblu20.12.2006 13:31

nu mai stii la ce sa te astepti cand conducerea promite transferuri bomba si pe urma se face ca n-are bani...oricum mai bine deloc decat deseuri si "copii" de-ai lui Olaroiu

cyril_thereau17.01.2007 19:05

eu nu cred ca vrun jucator inseamna un -...de ce sa nu vina? daca nui bun, ste pe banca, dacai bun, joaca!

Wally17.01.2007 19:26

Nu-i chiar asa...de ex: Gigel Coman a fost adus, NU e bun si joaca...si stii ca ne enerveaza de cate ori are mingea la "picior"...Mai bine sa nu vina deloc! Ca noi nu suntem Second Hand sa luam ce vor altii sa arunce!!!

n3olitik01.03.2007 19:06

si astai tot copil de-a lui Olaroiu? :lol:

Dragoshel02.03.2007 12:45
Nu-i chiar asa...de ex: Gigel Coman a fost adus, NU e bun si joaca...si stii ca ne enerveaza de cate ori are mingea la "picior"...Mai bine sa nu vina deloc! Ca noi nu suntem Second Hand sa luam ce vor altii sa arunce!!!

Asta ar trebui sa le reprosezi lui Gigi si lui MM ca ei au fost de acord cu aducerea lui Gigel Coman la Steaua, Oli poate sa zica ca te ia si pe tine la echipa, dar daca Gigi nu e de acord nu te transfera(am luat un exemplu) ;)