FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un site cu Steaua - Nevoie de moderatori

FotbalSteaua16.12.2006 07:28

Am scris acest topic, chiar cu riscul de a mai exista unul pentru asa ceva, pentru ca avem nevoie de oameni ca voi. Siteul nostru este www.Steaua.net - avem nevoie de moderatori pentru forum, administratori poate, care sa se descurce in scrierea articolelor, si toate celelalte lucruri necesare pentru a fi un moderator.

Nu uitati: Steaua.net - Avem nevoie de moderatori

steauafans.tk18.12.2006 06:14

super site frate!!!

daca imi spui care sunt celelalte lucruri care le vrei de la un moderator in afara de articole, poate ma bag :lol:

FotbalSteaua20.12.2006 18:01

avem nevoie de moderatori pe forum, si daca merita poate chiar de administratori

l@l@20.12.2006 22:08

Mishto site-ul .... cam ce ar trebui sa faca un moderator de forum .. ca la cat timp liber am eu cred ca as face fata .... PM ;)

^Cody22.12.2006 00:32

Da, adevarul ca e cool, dar mai trebuie lucrat putin la el. Daca stau bine si ma gandesc, "cred" ca e copia fidela a site-ului www.fcsteaua.ro

Vreau sa ma bag si eu.

steauafans.tk22.12.2006 19:35

m-am inregistrat cu numele de Adrian, ca sa ma cunoasteti :P

meshteroo23.12.2006 12:43

Steaua.net cauta utilizatori care se pricep la montaje video!

authentik07.01.2007 09:31

Legat de forum ca o mica observatie dc se poate.

Numele categoriilor:

"Regulament&Administrare"

"Discutii ros-albastre"

ar trebui scrise cu alb simplu ca se vada mai bine iar poza albastra de pe background ar trebui sa aiba aceeasi culoare pana la sfarsit nu sa se termine cu alb.