FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lupta pentru Liga Campionilor !!!

c.ronaldo1713.12.2006 17:57

Se stie ca Dinamo este in proportie de 99% campioana tarii... Lupta la locul 2 va fi foarte puternica anul acesta, deoarece acest loc duce in preliminariile UEFA Champions League. Steaua, Rapid, CFR Cluj si Poli Timisoara se lupta pentru acest loc. Acum sa fim realisti, dupa parerea mea CFR si Poli nu cred ca ar putea sa puna mari probleme, chiar daca CFR are ganduri foarte serioasa, declarand de nenumarate ori ca este interesata de a ajunge in UEFA Champions League, plus transferurile pe care le face(ex: Viorel Frunza). Desi Dinamo e pe locul 1 si nu cred ca mai poate pierde aceasta pozitie, la fel cred ca nici noi nu putem pierde acest loc decat prin greseli prostesti, cum ar fi cele din tur (Dinamo min.90 ; Poli Iasi gol.min90+4 ; sau meciuri slabe cu Craiova, Pandurii, Poli Iasi, Ceahlaul; meciuri in care arbitri ne-au "furat": Dinamo)

cristian01413.12.2006 19:15

Parerea mea ca Rapidul va ramane principala contracandidata la locul 2. Cu siguranta se vor produce miscari de trupe in Giulesti, dar totul depinde in mare parte de rezultatul obtinut de PSG cu grecii. (Allez PSG !!!)

CFR-ul s-a intarit prin achizitia lui Frunza, un jucator bataios si in acelasi timp o surpriza placuta, avand 10 reusite in tur; de asemenea clujenii i-au transferat si pe cei 2 bolivieni, deocamdata niste anonimi pentru Romania. Cu toate astea nu cred ca Gruia poate emite pretentii la locul 2.

Cu Poli am jucat, le-am luat 4 puncte din 6, si cred ca le va fi destul de greu in conditiile actuale sa ne depaseasca.

c.ronaldo1713.12.2006 20:12

Cred ca un factor important ar fi ca Rapid sa se califice si ia in primavara pentru a avea si ei meciuri in plus... oboseala, psihicul.... dak psg va bate atunci Rapid se va concentra 100% pe locul 2...

Bogdan4Steaua14.12.2006 05:06

Nu s-au calificat in primavara. Acum tinta principala va fi Cupa Romaniei. Vor lupta cu indarjire si pentru locul 2, deci va trebui sa fim foarte atenti. Nu avem voie sa pierdem meciurile cu Dinamo si Rapid.

c.ronaldo1714.12.2006 05:32

Va fi un retur mai greu deoarece noi vom juca si in campionat si in cupa si in UEFA...

^Cody19.12.2006 19:13

si uite ca crrapid nu s-a calificat... si in felul acesta se va putea concentra mai mult pe campionat, ceea ce e nu prea bun pentru noi... Dar asta e!

Luptam pana ...

nucu19.12.2006 19:28

... si ar mai trebui sa urmariti si tranzactiile pe care le fac aceste echipe... de exemplu echipa asta de unguri CFR Cluj :cry: , s-au intarit bine de tot... va fi un meci greu la Cluj :evil:

c.ronaldo1720.12.2006 18:46

Rapid - Ganea

Dinamo - Vranjkovic, Balace -au plecat Ganea si C.Munteanu

CFR - Frunza, 2 portughezi

Steaua - Andrey

Pana acum cred ca Rapid a facut cel mai bun transfer... Nu pot zice nimic despre Steaua deoarece nu-l cunosc pe acest Andrey.

forever_STEAUA21.12.2006 09:39

@c.ronaldo17

S-au sucit patrupedele... C. Munteanu nu mai pleaca...

c.ronaldo1723.12.2006 11:37

mda, asa se pare.... Ciudate echipe!!!!

Sonic23.12.2006 14:05

Care echipa credeti ca ne va pune probleme la locul 2?[br][/br]  Rapid[br][/br]  CFR Cluj[br][/br]  Poli Timiosara[br][/br]  alta...

NICI UNA :D