FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La Steaua , nu vor mai evolua jucatori staini !!!

ADRIAN PACURAR01.02.2005 23:00

Ciobanul a declarat cã la clubul Steaua nu vor mai fi transferați niciodatã jucãtori strãini pentru cã oficialul stelist vrea sã se batã cu formațiile din Europa cu o echipã formatã numai din români.

"Am vorbit și cu Mihai Stoica și cu Walter și le-am spus cã nu vom aduce alți strãini. Am decis cã de acum înainte la Steaua nu vor mai fi transferați niciodatã jucãtori strãini. Eu am niște ambiții mai naționaliste, am orgolii, vreau sã mã bat cu Europa numai cu românii. Cã ãștia de afarã fac selecție din toatã lumea, iar eu vreau numai români. Ce satisfacție mai mare sã ai decît atunci cînd joci cu ai tãi? Sã ne închipuim cã batem pe Real Madrid, și sã-i batem cu românii noștri, vã dați seama? ªi cu senegalezii din Cipru la fel a fost, i-am zis lui Mihai Stoica sã nu îi transfere pentru cã nu mai vreau strãini, gata! Steaua e România, atît! Pe mine mã intereseazã România și românii. Nu mã intereseazã nici ªevcenko, nici Zidane", a spus Becali, care a adãugat cã bosniacul Boris Keca a fost adus numai la Dorința antrenorului Walter Zenga.

Oficialul stelist a recunoscut cã uneori mai face și afaceri proaste cu jucãtorii. "Lui Pitu i-am dat drumul gratis la Național. Eu aveam o convenție cu Anton Doboș sã meargã la Poli Timișoara, dar Olãroiu a zis cã nu are nevoie de el. Așa cã i l-am dat lui Gino la Național. Așa fac eu, dau bani pe jucãtori și dupã aia îi dau gratis", a spus Becali, precizînd cã este posibil ca Steaua sã mai aducã un fotbalist pînã la începerea returului.

Patronul clubului din Ghencea nu îi compãtimește pe jucãtori pentru cantonamentul de douã sãptãmîni din Italia: "Rezultate mari fãrã sacrificii nu se pot face. Dacã Zenga a zis douã sãptãmîni de cantonament, înseamnã cã el știe și cã așa este bine. Hotãrîrea cu prietenele și soțiile în Italia tot el a luat-o, împreunã cu Mihai Stoica. Pe mine nu mã intereseazã. Eu mã duc la meci și atît. Mai nou am citit cã sînt supãrat cu Neaga. Eu n-am nici o problemã cu Neaga. Nu pot eu sã-l pun în formã pe Neaga. E problema lui Zenga. Eu vreau rezultate, și pînã acum le-a avut". Ciobanul a anunțat cã nu va merge la Milano sã urmãreascã partida amicalã pe care Steaua o va disputa cu Internazionale pe 9 februarie. "Ce, dacã se juca la București venea Moratti aici sã vadã pe Steaua? Trebuie sã avem și noi demnitatea noastrã de români. Nu trebuie sã ne bucuãrm atît cã avem amical cu Inter, noi jucãm meci oficial cu Valencia", a explicat patronul Stelei, care a precizat cã e mulțumit de faptul cã selecționerul Victor Pițurcã a luat doar trei jucãtori de la Steaua pentru amicalul pe care România îl disputã tot pe 9 februarie cu Slovacia , sursa prosport si gsp.

Virgil02.02.2005 07:48

Vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.Asta referindu-ma strict la problema nationalismului sau vizând componenta lotului.Totusi, cine stie ? Poate ca asa vede el lucrurile.Dar atunci îmi vine în minte o zicala : "nimic nu e mai periculos decât o idee care circula prin mai multe capete goale".

horse3702.02.2005 08:25

uita-l pe "funarul" fotbalului romanesc unde era!

ma intreb ce dracu o avea asta in cap? chiar asa de dus sa fie!? cand toata europa tinde sa desfiinteze granitele, sa fim sub aceeasi umbrela el ne canta false partituri nationaliste.

as face si o rima cu gg..nu trece saptamana si va mai zic una.

Virgil02.02.2005 17:54

O rima-i chiar usor de spus :

Nu cred ca Gigi-i chiar atât de dus.

De multe ori cred ca braveaza.

Pe astia-i are,cu astia defileaza.

Horse te astept cu rima. :lol:

FORZA

Virgil02.02.2005 20:39

Becali una vorbeste,Zenga alta face.

In amicalul cu formatia de amatori Angri din serie D,Steaua a testat un mijlocas argentinian,pe care l-a introdus în ultimele 20'.Numele sau este Alejandro Gavatorta,are 24 de ani(cât un bun prieten al meu :lol: ) si a venit în probe de la Santa Fe.

Steaua a câstigat cu 5-0,marcatorii fiind Oprita,Ciocoiu,Lovin,Nesu si Dinita.

11-le de început a fost:Hamutovschi,Ogararu,Radoi,Ghionea,P.Marin - Paraschiv,Dica,Dorinel - Oprita,Ciocoiu,Neaga.Se remarca aceeasi asezare în teren folosita în perioada de pregatire din Cipru.

FORZA

sorin_77704.02.2005 10:07
Becali una vorbeste' date='Zenga alta face.

In amicalul cu formatia de amatori Angri din serie D,Steaua a testat un mijlocas argentinian,pe care l-a introdus în ultimele 20'.Numele sau este [b']Alejandro Gavatorta,are 24 de ani(cât un bun prieten al meu :lol: ) si a venit în probe de la Santa Fe.

Steaua a câstigat cu 5-0,marcatorii fiind Oprita,Ciocoiu,Lovin,Nesu si Dinita.

11-le de început a fost:Hamutovschi,Ogararu,Radoi,Ghionea,P.Marin - Paraschiv,Dica,Dorinel - Oprita,Ciocoiu,Neaga.Se remarca aceeasi asezare în teren folosita în perioada de pregatire din Cipru.

FORZA

Si dom Jiji a venit imediat dupa meci cu raspunsul si argentinianul nu va juca la Steaua... Deci ciobanu se baga peste Zenga clar... O rusine de conducator in aceasta privintza...

Xander11.02.2005 15:36

"Ciobanul Domn Jiji" are o gandire inspirata din Evul Mediu.., desi am cateva dubii, fiindca si pe atunci lumea era ceva mai desteapta ca el.. JOS RASISMUL!!!

Virgil12.02.2005 07:36

Probabil ca e o pozitie de moment.Sau mai degraba o lozinca populista.Pentru a gâdila probabil sentimentele electoratului.

Sa fie un punct de vedere?Sau un principiu?

Cum o putea aduce Gino la National,jucatori straini valorosi pe bani putini si salarii probabil sub ale Stelei,si Steaua trebuie sa dea sute de mii pe jucatori autohtoni.

Un Gino ne-ar trebui la Steaua,probabil mai mult decât un MM.Iar de Titi Dumitriu ce ar fi de spus pâna acum?Nu transpira nimic despre activitatea lui la Steaua.Daca o mai lucra pentru Steaua.

Si uite cum de la afirmatia lui Gigi,am ajuns la Titi...