FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Liga de fotbal ,1-0!

ADRIAN PACURAR01.02.2005 11:51

Prin sentinta din 27 ianuarie 2005 a Tribunalului Bucuresti, Sectia Comerciala, Fotbal Club Steaua a castigat procesul intentat Ligii Profesioniste de Fotbal, in privinta drepturilor de televiziune si publicitate pentru sezonul 2003-2004.

Conform acestei sentinte, Liga profesionista de Fotbal este obligata sa achite catre FC Steaua 233.085 dolari, suma reprezentand restul de plata pentru drepturile de televiziune si publicitate pentru sezonul fotbalistic incheiat in iunie 2004. In plus, Steaua va mai primi de la LPF si 107.500.000 lei � contravaloarea taxei de timbru - bani reprezentand cheltuielile de judecata.

Astfel, prin decizia din 27 ianuarie, instanta a recunoscut faptul ca drepturile de televiziune si publicitate au apartinut si apartin Stelei si nu Ligii Profesioniste de Fotbal, asa cum acest din urma for sustinea in mod eronat. In plus, Steaua va cesiona ligii, contra cost, aceste drepturi pentru urmatoarele sezoane, incepand cu cel actual.

Considerata prin sentinta instantei de judecata ca debitor, Liga profesionista de Fotbal este obligata la plata sumelor respective pana la o data impusa de FC Steaua. In cazul neplatii la termen, se va trece la executarea silita a conturilor bugetare ale ligii.

preluat de pe www.steauafc.com

Gica Chioru01.02.2005 13:46
  Astfel, prin decizia din 27 ianuarie, instanta a recunoscut faptul ca drepturile de televiziune si publicitate au apartinut si apartin Stelei si nu Ligii Profesioniste de Fotbal, asa cum acest din urma for sustinea in mod eronat. In plus, Steaua va cesiona ligii, contra cost, aceste drepturi pentru urmatoarele sezoane, incepand cu cel actual.

Ce trebuie sa intelegem de aici?

1. Ca Steaua isi poate negocia singura drepturile?

2.Ca totusi nu o face?

Intrebare:

Au fost trei reclamanti sau doar Steaua?

Virgil01.02.2005 17:29

S-a dovedit ca Ciobanul a avut dreptate si ca sarlatanul de Mitica Dragomir a aruncat din nou praf în ochii multimii.

Sincer vorbind ma bucura faptul ca Steaua a avut câstig de cauza,dar nu ma încalzeste absolut deloc.Si pot sa spun ca am si verificat.La citirea stirii am deschis larg geamurile biroului,am stat câteva minute fata în fata cu frigul de afara si am început sa tremur.Nu încercati si voi pentru ca,va asigur,rezultatul va fi acelasi.:(

Teoctist01.02.2005 18:20

Adevarul iese întotdeauna la iveala,precum uleiul deasupra apei.

George Stan01.02.2005 21:38
dar nu ma încalzeste absolut deloc.Si pot sa spun ca am si verificat.La citirea stirii am deschis larg geamurile biroului,am stat câteva minute fata în fata cu frigul de afara si am început sa tremur.Nu încercati si voi pentru ca,va asigur,rezultatul va fi acelasi.:(

:) Buna :) N-am mai citit-o nicaieri. Pot s-o folosesc si eu ? :)

Virgil02.02.2005 07:34

Chiar va rog Dl Gigi. :)