Din nou foarte interesant postul tau.Se pare ca urmare criticilor pe care ti le-am facut destul de des in mesaje private,am reusit sa scot din tine ce e mai bun.
Exemplul tau cu procedeele folosite in Armata americana e colosal,dar acele procedee sunt liber consimtite pentru ca oamenii aia vor sa iasa soldati adevarati.
In fotbal se lucreaza totusi dupa alte clisee,dar inspirat de tine intreb si eu,unde e adevarata competitie intre jucatorii Stelei ? Intre titular si rezerva .
Titularii sunt senatori de drept,iar rezervele se bat pentru a obtine un loc pe banca de rezerve.
Competitia ar fi posbila numai atunci când rezervele ar fi foarte aproapiate valoric de titulari.
Din pacate nu o sa gasesti niciodata asa ceva,la cluburi ca Steaua,pentu ca unui jucator de aceeasi valoare cu cea a lui Radoi,pe acelasi post, nu ii va conveni sa faca tusa.Isi va gasi o echipa in care sa joace titular.
La marile echipe europene,aceasta problema nu cred ca exista,pentru ca salariile fiind de ordinul milioanelor de euro,îi tine pe loc.
PS Olaroiu e o exceptie.A avut multe meciuri proaste,pierdute si scaunul se pare ca nu îi e amenintat.De ce ? Pentru ca cineva,acolo sus,îl iubeste.Cineva care nu uita ca echipa,cu el la conducere,i-a adus peste 10 milione euro in acest an.
Tu ai fi renuntat la el ?
Daca ai fi renuntat,pe cine ai fi adus in loc ? Poftim? Te gândesti inca ? Nu,nu,daca te gandesti prea mult,pierdem mai mult.Asa ca,dupa cum bine stim ca a decretat seful,Oli va ramane antrenor pe viata la Steaua.