FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

?????

steaua din chicago10.12.2006 17:27

Oriunde postez contra lui olaru, Petre si Coman (litere mici intentionat)topicul se inchidein citeva ore cu exceptia zilei de azi cind l-ati inchis dupa vreo 5 minute. Imi mentin parerea ca Olaroiu, coma si Petre nu au ce cauta la Steaua si am sa gasesc alte site-uri unde pot sa critic p cei ce trebuisc cel putin impuscati. Hai mai dti-mi un ba darnu de 7 zile ci de vreo 7 ani ca nu mai vin pina nu aud ca au murit aia trei timisoreno-nationalisti.

Virgil10.12.2006 17:32

Mai omule,nu stiu ce sa cred despre tine ? Pricepi greu ? Ti-am explicat ca poti sa scrii orice la adresa lui Olaroiu,insa pe topicul care ii este deja dedicat :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p=100397#100397

Nu trebuie sa te deranjezi sa deschizi topicuri noi despre el.

steaua din chicago10.12.2006 17:39

nu mi se deschide link-ul man asa ca huo olroiuuuuuuuuuuu hahaha. Oricum ce a facut asta cu Coman-antifotbal al lui si capra ai de ov Petre...astia trebuiesc injurati non-stop pe orice forum si tot nu va fi de-ajuns. Middlesborough. returulile cu national, FC Arges, turul cu Betis sevilla, de fapt absolut toate meciuriile Stelei au fost cistigate prin geniul/norocul vreunui jucator s impotriva tacticii lui Olaroiu. Asa ca ori il injuram pina pleaca. Ce dreaq fimiu are 2.5 si da ma bine in minge decit vita aia de coma si tot fimiu la un an jumate juca la fel ca ov Petre-daca il ciupeai se punea pe urlat. Un singur topic anti-Olaroiu nu este de-ajuns mai ales ca nu pot sa-l deschid hahahaha.

Virgil10.12.2006 17:44

Atunci intra pe prima pagina a forumului si cauta sectiunea LOTUL Stelei.Acolo,printre topicurile dedicate jucatorilor se afla si topicul despre Cozmin Olaroiu.

SteauaToronto10.12.2006 19:49
nu mi se deschide link-ul man asa ca huo olroiuuuuuuuuuuu hahaha. Oricum ce a facut asta cu Coman-antifotbal al lui si capra ai de Ov. Petre...astia trebuiesc injurati non-stop pe orice forum si tot nu va fi de-ajuns. Middlesborough. returulile cu national, FC Arges, turul cu Betis sevilla, de fapt absolut toate meciuriile Stelei au fost cistigate prin geniul/norocul vreunui jucator s impotriva tacticii lui Olaroiu. Asa ca ori il injuram pina pleaca . Ce dreaq fimiu are 2.5 si da ma bine in minge decit vita aia de coma si tot fimiu la un an jumate juca la fel ca Ov. Petre-daca il ciupeai se punea pe urlat. Un singur topic anti-Olaroiu nu este de-ajuns mai ales ca nu pot sa-l deschid hahahaha.

Steaua Chigaco sa mor eu daca am mai vazut asa balalau ca tine! Maturizeaza-te omule!

steaua din chicago15.12.2006 00:29

Bah Craiova, echipa de desculti cu unu de 20 de ani pe teren, altul de 17 ani si un om in minus si tot nu am marcat...eu sa ma maturizez? Cind in sfirsit am dat si noi gol in deplasare ori a fost autogol, ori nu a contat ori au dat aia 2 inapoi. eu sa ma maturizez? Steaua imi este cea mai draga cind nu joaca ca atunci cind o face ma apuca turbarea inca de prin minutul 15. Pe vremuriile pe care tu nu le-ai apucat eram deja ragusiti inca inainte sa inceapa meciul si merita ca juca Steaua;sa mor eu parca fiecare meci era ultima etapa. Acuma astia nu isi mai saluta nici galeria (pardon, galeriile, respect turbatilor de la peluza 2). Eu sa ma maturizez? Nu stiam daca iesim pe locul unu cu 10 puncte ori numai 9 avans si acuma nu stim daca iesim pe trei si asta poate cu arbitru. Eu sa ma maturizez? Cind in viata ta a avut Steaua nevoie de arbitri? Cind macar am fost acuzati ca umblam la porcu in negru? Acuma in era Olaroiu deci...mai bine ramin nematurizat. Huo Olaroiu.

Virgil15.12.2006 08:46

Mosule esti super tare.Mi-a placut ce ai scris.Direct la tinta ai ajuns într-un final.Intuiam ca nu o sa uiti de Olaroiu.Responsabilul de toate relele întâmplate Stelei...

Dar de alea bune ? De alea nu zici nimic ? Stiu,la critica suntem buni toti.In structura acestui forum,critica si lamentarile sunt pe primul loc.Laudele,cuvintele bune,urarile de sanatate,numai la LOTUL Stelei le mai gasesti.In rest,peste tot se critica într-o mai mare sau mai mica masura.

"Obiectivele" criticate cu preponderenta ar fi :

-jocul dezastruos al Stelei in meciurile din deplasare,insistându-se asupra lui Oli,Gigel,Banel,Ovidel,Bostina si uneori Dica

-sictirul cu care sunt tratate viitoarele transferuri,de catre conducere;misterul cu care se inconjoara Gigi,Mihai,Cosmin

-actiunile concertate ale Jandarmeriei,cu acordul tacit al ciobandantului suprem,impotriva suporterilor

-etc,etc,etc

steaua din chicago16.12.2006 04:29

Haideti sa spunem lucrurilor pe nume sa inteleaga toti, chiar si aia care nu vor-Olaroiu este genul de om corect, dupa carte, cel ce respecta regulile, un tip ordonat si pe care poti sa te bazezi, un adevarat "om al companiei," loial, genul care nu face valuri. De-aia il urasc-ca sa bati echipe mari trebuie sa fi timpit, exploziv, enervant, trebuie sa trezesti in jucatori spiritul de "murim cu ei de git," trebuie sa actionezi intr-un fel care da dureri de cap adversarilor, prietenilor, ziaristiilor, tuturor, chiar si proprilor jucatori si e ok ca in minutul 90 or sa iti dea dreptate. In Armata americana nu te "rupe in trei" prin lipsa mincarii ori a echipamentului-te rupe in cinspe prin lipsa somnului si a logicii. Mereu te intrebi ce alta timpenie le mai trece la astia prin cap. Si...in trei luni devi din huligan indisciplinat in soldat pur singe. Si iti respect9i dergentul pina mori, poate mai mult decit te respecti pe tine insuti...pentru ca te-a facut sa crezi in tine. Olaroiu a avut mai mult de trei luni la dispozitie si ne-a transformat ce aveam in zdrente! Acuma sa jucam cu Valencia sa vezi ce 0-3 facem! Bah si cu Majearu beat, Lacatus cu maseaua umflata, Petcu prin Bulgaria dupa femei, Duckadam prin zona de forma, Bumbescu numarind cite oase o sa mai rupa...si tot nu ne dadea Realul 4 acasa la noi. Ori ne dadeau dar nu mai plecau din Ghencea. Lyon sa rida de noi la noi acasa? Numai in era Olaroiu e posibil asa umilinta. Sa vezi omor ce luam de la Sevilla cu Olaroiu pe banca tehnica...De-aia il urasc-pentru un scop imposibil ai nevoie de un om imposibil si Olaroiu este normal. Prea normal pentru visele noastre rosu albastre.

Virgil16.12.2006 09:34

Din nou foarte interesant postul tau.Se pare ca urmare criticilor pe care ti le-am facut destul de des in mesaje private,am reusit sa scot din tine ce e mai bun.

Exemplul tau cu procedeele folosite in Armata americana e colosal,dar acele procedee sunt liber consimtite pentru ca oamenii aia vor sa iasa soldati adevarati.

In fotbal se lucreaza totusi dupa alte clisee,dar inspirat de tine intreb si eu,unde e adevarata competitie intre jucatorii Stelei ? Intre titular si rezerva .

Titularii sunt senatori de drept,iar rezervele se bat pentru a obtine un loc pe banca de rezerve.

Competitia ar fi posbila numai atunci când rezervele ar fi foarte aproapiate valoric de titulari.

Din pacate nu o sa gasesti niciodata asa ceva,la cluburi ca Steaua,pentu ca unui jucator de aceeasi valoare cu cea a lui Radoi,pe acelasi post, nu ii va conveni sa faca tusa.Isi va gasi o echipa in care sa joace titular.

La marile echipe europene,aceasta problema nu cred ca exista,pentru ca salariile fiind de ordinul milioanelor de euro,îi tine pe loc.

PS Olaroiu e o exceptie.A avut multe meciuri proaste,pierdute si scaunul se pare ca nu îi e amenintat.De ce ? Pentru ca cineva,acolo sus,îl iubeste.Cineva care nu uita ca echipa,cu el la conducere,i-a adus peste 10 milione euro in acest an.

Tu ai fi renuntat la el ?

Daca ai fi renuntat,pe cine ai fi adus in loc ? Poftim? Te gândesti inca ? Nu,nu,daca te gandesti prea mult,pierdem mai mult.Asa ca,dupa cum bine stim ca a decretat seful,Oli va ramane antrenor pe viata la Steaua.

steaua din chicago16.12.2006 21:05

Criticile care mi le-ai facut...nu le iau in seama ca si Vlad Tepesh a fost criticat in Vocea Padisahului. Deci ma bucur ca mesajele mele te-au facut sa vezi ca am dreptate-Olaroiu e prea moale pentru noi acuma. Avem nevoie de un Halagian vreo 10 etape si pe urma poa sa vina Olaroiu ca e binevenit.

Steaua nu joaca deci antrenamentele nu sunt prea misto-eu le-ash muta la 3 dimineata. La primul meci incare baietii joaca aiurea as lasa antrenamentele de noapte dar le-ash stinge nocturna sa se antreneze pe intuneric. La primul semn de razmerita as trage la sorti-care este imprumutat la Minerul Motru? As imprimuta juma de echipa in Liga a 2 a Nepalului vreo trei luni. Antrenorul nu este prietenul jucatoriilor-antrenorul este parte a galeriei-incurajeaza, injura, tot tacimul pina cine vrea sa joace joaca cine nu...marsh afara. Pentru 0-0 cu Pandurii si Ceahlaul...putem juca cu echipa de tineret sperante-nu ne trebuie echipa de milionari. Deci Olaroiu ramine-e vai de noi. Olaroiu pleaca-e vai de jucatori. Si Cupa UEFA va fi noastra.

Gica Chioru16.12.2006 21:18

Vezi, bah, Virgile, exista unii stelisti, ca asta din Chicago, pe care n-ai voie sa-i banezi, indiferent ce fac.

Acu, ca n-o avea el dreptate in tot ce zice... e alta poveste.

Dar cu Oli cam are, din pacate.

Virgil16.12.2006 21:22

"Antrenorul nu e prieten cu jucatorii".E un punct de vedere cât se poate de corect.Totusi sa recunoastem ca cea mai mare parte a jucatorilor Stelei sunt oameni de caracter.In primul rând OAMENI.Care înteleg de vorba buna si stiu sa pretuiasca atitudinea prietenoasa a antrenorului.Au demonstrat-o de atatea ori.Cred ca stii la fel de bine ca mine.

@ Gica

Ai dreptate Gica.

^Cody16.12.2006 21:29

domnu' "american", nu te agita atata, ca si mie mi-au inchis un topic, tot despre Oli.. dar mie mi s-a deschis link-ul ala nenorocit cu Oli... daca tu nu ai reusit, atunci arunca dreak computeru' :)). In legatura cu Oli, daca tot e deschis topicu'..tin sa spun ca ai dreptate, in mare parte tin sa fiu de acord cu tine, cam exagerat cu metodele "americanesti", dar mi-au placut, poate ca ai dreptate cu "prietenia" antrenor - jucator,... cred ca Oli e antrenor bun, dar doar atat, nu e foarte bun, ceea ce avem noi acum mai multa nevoie, sa scoata untul, sau ce e mai bun din jucatorii astia, care cred ca de la primul pana la ultimul - cu mici exceptii - sunt foarte buni, dar s-au blocat... unde e viteza lui Nicolita, sau driblingurile lui, unde sunt golurile lui Dica, sau aleqa salvatoare ale lui Bostina, sau Cristocea, unde e coordonarea aia de la mijloc, pe care o dadea Radoi, si unde se duc mingile in fata aiurea, si multe altele, tactici, chestii din astea.. Am vazut la TV ca Lucescu jr se duce parca prin spania, sa ia lectii de arbitraj, ce, Oli stie prea multe?

Hai cu Steaua noastra pana la moarte... si dupa!

steaua din chicago17.12.2006 04:29

Pe bune am obosit injurindu-l. As vrea sa comentez ceva frumos si o sa,cind o sa am ce. Pentru mine Olaroiu este durere de masea si nu mai am nici o placere nici sa ii rostesc numele.

Virgil...corect, Olaroiu e om, si Banel e, poate si Coman hahahaha, toti sunt oameni dar daca vrei prformanta trebuie sa uiti pe parcursul antrenamentului ca sunt oameni cu familii. Trebuie sa ii faci invingatori pentru ca in ziua meciului vor intimpina jumatate de stadion ostil, 11 jucatori ca ei care vor sa le rupa capul si daca jucam cu Dinamo si trei arbitri fara Dumnezeu. Daca iti consideri jucatorii prieteni...rupe-i la antrenamente, urca-i pe Virful Omul, fa orice sa le trezesti pofta de fotbal,ori renunta la ei. Ia-i la rind, azi un mijlocas, miine un fundash, si sa te opresti cind or incepe sa joace fotbal. O sa te urasca echipa acuma dar o sa te iubeasca galeria, echipa mai tirziu (cam pe la etapa a 34-a)si istoria mereu. Poate ma insel si Olaroiu e intr-adevar mare si va intoarce foaia in retur. Nu e tirziu, campionatul se ia usor daca vor baietii si daa lupta si il pierd mare paguba in ciuperci dar daa nici macar nu lupta...si 0-0 cu Craiova nu e lupta...in fine nu mai am ce sa zic adica chef de acest subiect.

Gica Chioru hahahaha ai inviat mah? Ai dreptate cind spui ca am dreptate si gresesti crunt cind spui ca nu am dreptate in toate. Dar te iert si pe tine si pe toti cu sufletele la peluza.

Cody...nu ma domnu american ca nu s-a luat nimeni de tine, da? Injura-ma de ce zic nu de ce nick am. Chestia cu Lucescu cel mic...nu stiam. E clar, e fraier ca tasu-fotbalul nu se invata si nu se preda-il ai in singe caci este 2 ore de antrenament si restul inspiratie, improvizatie, noroc. Sa il vezi ce antrenor o sa fie Lucescu acuma dupa ce o sa ii predea aia la scoala despre improvizatie si noroc hhahaha.

Steaua o sa ia campionatul asta, o sa vedeti, si o sa fie cel mai dulce campionat si o sa uitam multe. Dar pe Coman nu si nici pe ala care il baga titular.

^Cody19.12.2006 18:51

in primul rand am pus americanul intre ghilimele, deci nu era o injuratura... si in al doilea rand nu cred ca o sa ia Steaua campionbatul...Poate sa joace Steaua excelent si sa castige toate partidele, dar sa nu uitam ca si Dinamo ar putea face la fel , chiar sa si piarda cateva meciuri, si tot ar putea fi pe primul loc.. Bine, o posibilitate ar fi, doar matematic, dar ...cine stie? Doamne ajuta.... Ca asta ne dorim toti, nu?...

ultras_snake19.12.2006 19:06

ba baiatule din chicago te rog sa o iei mai usor sa nu faci dreaq infarct sa cazi pe tastatura,=)). Dupa parerea mea Olaroiu nu trebuie chiar asa injurat deoarece el a dus Steaua in UCL..... Totusi deciziile pe care le i-a in ultimul timp in alegerea formatiei de joc cam defavorizeaza Steaua.