FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre toate meciurile din Liga 1.

«12»
Virgil08.12.2006 14:14

UTA - FC Vaslui 0 - 1/8 decembrie 2006.

O victorie senzationala a vasluienilor dupa un meci in care daca ar fi castigat UTA,nimeni nu i-ar fi contestat victoria.

Mai mult decat rezultatul special obtinut de vasluieni in deplasare,vreau sa subliniez traseul bun pe care FC Vaslui il are de cand Viorel Hizo se afla la conducerea tehnica a acestei echipe.A realizat ceva de neinchipuit.Dintr-o echipa fara victorii,aflata la retrogradare,a facut o echipa competitiva,care cu fiecare etapa jucata,urca spre inaltimi nebanuite.

Jos palaria maestre !

Ceahlaul - Poli Iasi 0 - 4 !/8 decembrie 2006.

Fantastic ! Dupa ce pe noi ne-au incurcat cu un meci egal,pietrenii au pierdut nescontat in fata unei echipe plina de accidentati.Cel putin asa spunea nesuferitul ala de Ionut Popa,antrenorul iesenilor.

Ia auziti ce spune nesuferitul dupa meci,la conferinta de presa :

"La pauzã trebuia sã conducem cu trei diferențã. Douã zile nu m-am dus în vestiar și dupã aceea i-am îmbãrbãtat. Așa le-am refãcut moralul. Mulțumesc acestor jucãtori, dar și suporterilor!"

Fantastic !

c.ronaldo1708.12.2006 15:15

asa se intampla cam mereu... echipele mici dau tot ce pot cu Steaua, Dinamo si Rapid, iar cu altele joaca de parca ar fi un meci amical....

cristian01408.12.2006 16:10

Ce frumos a stat capra echipa de sub Pietricica in fata vecinilor moldoveni. Din pacate asa este peste tot, echipele mici incearca din rasputeri sa le puna bete in roate celor mari (Stelei in special) si mai si reusesc, iar a 2-a zi in presa locala apar tot felul de titluri : egali cu semifinalista UEFA sau cu participanta din Champions League.

In celelalte partide, punctele se impart frateste, iar echipele cu cele mai putine prietenii retrogradeaza.

Vorba aia.."Pinaltiul la nevoie se cunoaste!" sau "Jenelul".

Virgil08.12.2006 18:18

Sunt de acord cu tine,dar de ce a fost nevoie de 4-0 ? Un 1-0 sau 2-1 pentru oaspeti nu ar fi fost suficient ?

In ce priveste faptul ca impotriva noastra echipele gazda isi descatuseaza toate energiile pentru a obtine un rezultat pozitiv,se stie ca asta se întampla mai ales cand intervin premiile de la Dinamo si Rapid.

Asa cum a fost in meciul de la Iasi,in urma caruia Bâlba a recunoscut ca Poli a primit un premiu consistent de la contracandidatele la titlu,pentru a încerca sa stopeze Steaua.Prin orice mijloace.

Nesu e una dintre victimele grav afectate.

Cum vi se pare National-Gloria 1-0 ? Surpriza,un suflu nou adus de Cârtu,noroc,blat ?

Eu as zice ca venirea lui Cârtu conteaza mult.S-a vazut si in meciul cu Dinamo,când numai "bulanul" de necrezut al câinilor i-a privat pe elevii lui Sorinaccio de un punct meritat.

bodanelu08.12.2006 18:48

@Virgil, parca erau interzise astfel de practici in Liga I... sau comisiile noastre se sesizeaza doar cand vorbeste Becali?

Virgil08.12.2006 18:51

Comisiile nu se autosesizeaza.Trebuie sa reclame cineva in scris.

cristian01408.12.2006 19:09
Sunt de acord cu tine,dar de ce a fost nevoie de 4-0 ? Un 1-0 sau 2-1 pentru oaspeti nu ar fi fost suficient ?

Intr-adevar, 4-0 e cam 'dur' pentru nemteni, dar daca asa o fi fost intelegerea. :roll:

S-or fi gandit oamenii si la golaveraj, nu numai la puncte.

Si Gloria, care inaintea acestei etape era pe locul 5..sa piarda jenant la National, penultimul loc in Liga 1. Cam ciudat.

Tocmai am vazut astazi o declaratie a vesnicului Mitica de la Liga prin care se autofelicita, si de asemenea ii aduce luade si lui Sandu pentru acest campionat cu 18 echipe. Cat de frumos isi impodobesc domnii de la federatie capetele (luminate cu lanterna) cu laurii victoriosi.

I.N.Money08.12.2006 19:17

Daca ar fi sa ne luam dupa zona de unde provin cele doua echipe si dupa presupusa "rivalitate" dintre cele doua echipe,nici nu ar trebui sa se discute de blat.

Insa probabil trebuie sa ne asteptam in retur la o victorie a Ceahlaului la Iasi. :roll:

Din pacate din acest rezultat reiese ca trebuia sa ne distram la Piatra Neamt.

Astept cu nerabdare meciu de maine de la Petrosani,unde sper ca jocul bun practicat de Jiul in Trivale,etapa trecuta sa se repete si impotriva echipei de sub pod.

Bogdan4Steaua08.12.2006 19:47

Gloria Bistrita a inceput sa puna in miscare mecanismul blaturilor.

A finalizat reciprocitatea cu Ceahlaul in prima etapa a returului(ambele echipe au castigat pe teren propriu partidele directe). In aceasta etapa au depus armele in fata "leilor" de la FC National(doar se afla in patrulater cu Rapid si CFR Cluj). Vor urma puncte cedate Rapidului, celor de la Dinamo si CFR Cluj.

Urmatorul blat sigur?

FC Arges - U Craiova 1

Pacat ca nu am ajuns azi la pariuri pentru ca FC National avea o cota extrem de tentanta(2.15).

Se pare ca FC Vaslui este pe val, cu un Frunza aflat la a zecea reusita in Liga 1. Ceahlaul - Poli Iasi: replica slaba a nemtenilor, joc bun facut de Poli Iasi.

Virgil09.12.2006 04:03
Insa probabil trebuie sa ne asteptam in retur la o victorie a Ceahlaului la Iasi. :roll:

Suntem deja in retur ! In tur iesenii au invins cu 1-0.Reciprocitatea iese de sub vizorul suspiciunii.

GSP a comentat ca dupa primirea primului gol, pietrenii au intrat in vrie,atacand cu toata echipa pentru a egala.Exact cum a procedat Middlesbrough în finala cu Sevilla de la Eindhoven,si a mai primit 3 goluri.

Similitudine perfecta !

I.N.Money09.12.2006 07:39

Fotbalul nostru traieste in minciuna,ma uit la Rapid-Jiul si nu imi pot explica cum o echipa precum cea de la Petrosani a ajuns in situatia aceasta!

Probabil este una din putinele echipe care joaca meciurile pe teren si nu beneficiaza de "prietenia",

care exista intre echipe in Liga 1. :roll:

Pacat...

c.ronaldo1709.12.2006 11:03

A batut Jiul pe rapid :D URAAAAAA :lol: dAK BATEM Craiova... o sa ma simt mult mai bine in aceasta iarna....

Virgil09.12.2006 11:38

Rapidul a clacat pur si simplu in primele doua etape din retur.Un punct castigat din 6 posibile.

Necazul lor,bucuria noastra.

Prea li se urcase fotbalul la cap.

Daca batem maine la Craiova,avem 5 puncte inaintea lor...

cristian01409.12.2006 11:44
Fotbalul nostru traieste in minciuna,ma uit la Rapid-Jiul si nu imi pot explica cum o echipa precum cea de la Petrosani a ajuns in situatia aceasta!

Probabil este una din putinele echipe care joaca meciurile pe teren si nu beneficiaza de "prietenia",

care exista intre echipe in Liga 1. :roll:  

Pacat...

Nu neaparat Jiul este o echipa buna. Pana in momentul de fata Petrosaniul a jucat slab, s-au plimbat tot felul de antrenori pe-acolo, la inceputul sezonului au fost amenintati cu retrograderea in B datorita unor probleme financiare. In ultimele 2 etape intr-adevar au jucat mai bine si lucrul asta se simte si in clasament. Astazi Jiul spera la un egal (sunt convins), si numai situatia Rapedului a facut ca meciul sa se termine cu victoria gazdelor. N-am urmarit meciul pentru ca nu ma intereseaza, dar am inteles ca giulestenii au ratat destul, iar minerii au marcat dupa o greseala de aparare.

Si in etapa trecuta, la 1-0 pentru ei la Bucuresti, cine mai credea ca egaleaza Pandurii in ultimul minut ? Probabil ca nimeni. Asa s-a intamplat si azi, au trait cu iluzia ca intalnesc codasa clasamentului, ca pot inscrie oricand, si iata ca au calcat pe becu' de pe casca ortacilor si au pierdut.

In mod normal acest meci era de cel putin X2, cum si Ceahlaul, Pandurii, Otelul - Steaua erau la fel, dar in fotbal balonul e rotund si iti mai joaca si feste.

Pentru noi va fi bine, doar daca vom invinge la Craiova, altfel va fi fost in van victoria alb-negrilor.

Virgil09.12.2006 12:03
Pentru noi va fi bine, doar daca vom invinge la Craiova, altfel va fi fost in van victoria alb-negrilor.

Cum sa fie bine numai daca invingem ? E buna pentru oricare din cele trei posibilitati ale noastre la Craiova.1,x sau 2.Ramanem orice ar fi deasupra lor.

Ce s-ar fi intamplat daca ar fi castigat ? Mai gandeste-te.

cristian01409.12.2006 15:32

Am spus ca ar fi bine doar daca am castiga pentru ca am scapa de presiunea unei urmaritoare si ne-am putea canaliza energiile in urmarirea cainilor. Gandeste-te cum e sa lupti pentru locul 1, dar nici macar sa fii sigur de locul 2. Daca vom invinge la Craiova cu siguranta vom avea niste sarbatori mai linistite stiind ca ocupam un loc care ne-ar putea aduce Champions Leauge a 2-a oara consecutiv.

Asadar in cazul unei victorii plecam cu 5 puncte avans, iar in cazul unei/unui infrangeri/egal am aborda a 18-a etapa doar cu 2/3 puncte si cred ca e mult mai confortabila prima situatie.

Cred ca mi-am dat si singur seama ca indiferent de rezultatul obtinut cu Stiinta ramanem deasupra. :roll:

Virgil10.12.2006 10:42

Pustiule,le intorci ca la Ploiesti si iti cam place sa faci pe desteptul.Sa stii ca sunt foarte multi utilizatori inteligenti pe forum,asa ca nu mai face tu pe profesorul.

Referitor la meciul de la Tg Jiu,mi se pare neverosimil acest 0-3 "realizat" de panduri.Desi nu am urmarit meciul,as fi tentat sa pun mâna in foc ca a fost blat.

De altfel suporterii pandurilor se si asteptau ca echipa lor sa se predea.

Nu stiu daca acel 1-0 reusit in Cupa,cu care Dinamo nu are ce face,nu a fost plata in avans pentru acest esec.Dar e posibil sa fi fost.

cristian01410.12.2006 11:07

Tipic romanesc. :roll:

PS : De unde stiati dvs. ca suporterii pandurilor se asteptau la acest rezultat ? Puteti sa-mi satisfaceti curiozitatea ? :lol:

Virgil10.12.2006 11:12

Antrenorul vostru,al târg-jienilor,a spus-o la o emisiune televizata.

A mai spus printre altele ca si inainte de meciul cu Steaua existau suspiciuni,care din fericire pentru el si pentru jucatori nu s-au adeverit.

Respect pentru Unirea Urziceni care,desi pe teren propriu,a obtinut o egalitate alba in fata celor de la CFR.

CFR-ul egaleaza Rapidul la puncte si ramane alaturi de Rapid,pîna la terminarea meciului nostru cu Stiinta Craiova din aceasta seara,la doar doua puncte in urma noastra.

***alex***09.03.2007 14:26

Ce echipa a facut Grigoras la Galati. A adus niste necunoscuti, insa a stiut sa-i aranjeze in teren.

Otelul - National 5-1 la pauza :|

Dragoshel09.03.2007 15:35

pai asa da cautatori de talente... :roll:

este in revenire de forma galatiul , mizez pe ei ca fac o fata buna returu asta;)

c.ronaldo1715.03.2007 17:17
Ce echipa a facut Grigoras la Galati. A adus niste necunoscuti, insa a stiut sa-i aranjeze in teren.

Otelul - National 5-1 la pauza :|

Pe national bateam si eu cu baietii din clasa cu 5-0. sunt hahalere marii la Iacov acolo.

c.ronaldo1717.03.2007 15:25

Vaslui 1-1 Rapid

:twisted: Ba ce le joaca Vasluiu asta, e la al 11-lea meci fara infrangere. :roll:

alice4steauaBUC21.03.2007 00:35

si cand te gandesti ca 4,5 jucatori au sub 20 de ani, unii fiind chiar minori!oricum, felicitari!am avut la pariuri 1x :lol: urmatorul lor meci e in groapa...parca vad ca fac o surpriza :twisted: eu merg la meicul ala pe un x2 :wink:

SteauaToronto24.03.2007 16:49

Gloria Bistrita au mers peste asteptari.

Imi place ce a facut Sabau acolo!

«12»