FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

este zenga un antrenor mai bun decat piturca?

kronprinz8528.01.2005 17:33

daca n uitam in palmaresele celor doi,avand in vedere calitatea lor de antrenor si performantele lor din acelasi punct de vedere,V.Piturca este mult peste Zenga...puteti spune orice dar nu puteti nega faptul ca Walter nu are nici o performanta ca si antrenor si nu inspira multa incredere atunci cand a venit ca principal...cea mai solida dovada ar fi reactia suporterilor in primele etape(cand Zenga era huiduit din tribuna dar echipa castiga in teren)...pe de alta parte cu totii ne am bucurat cand a plecat"olteanul"pt ca ne saturasem sa avem cea mai buna aparare sa fi primit goluri putine sa fi avut 4-5 infrangeri p tot campionatul si totusi sa nu castigam nimic...mie greu sa cred ca mai puteam continua asa si aici nea Gigi a dat dovada d inspiratie aducandu l p acest "nu am palmares",insa p d alta parte fiind si un risc f mare pt ca daca nici anul acesta nu castigam nimic(cea ce nu este f departe de adevar avand in vedere parcursul Stelei care daca va trece de valencia va avea un retur foarte delicat mai ales spre final cand se va acumula oboseala si va trebui sa se lupte p 2 fronturi)atunci suporterii vor avea o reactie de inteles...