FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua - FC Thun 2 - 1.

Virgil28.01.2005 16:53

SuperSteaua a încheiat meciurile de pregatire sustinute în Cipru,cu o noua victorie.2-1 cu FC Thun.Golurile au fost înscrise de...Dica(Bravo Dica !) si Andrei Cristea.Vreau sa subliniez mentalitatea de învingatori pe care Steaua a manifestat-o permanent.Urmeaza o perioada de pregatire în Italia,având cap de afis meciul cu Inter din ziua în care nationala întâlneste Slovacia.Apoi în Spania pentru primul meci oficial cu Valencia.Nu trebuie sa ne temem de Valencia pentru ca avem echipa!

FORZA

sorin_77728.01.2005 16:59
SuperSteaua a încheiat meciurile de pregatire sustinute în Cipru' date='cu o noua victorie.2-1 cu FC Thun.Golurile au fost înscrise de...Dica(Bravo Dica !) si Andrei Cristea.Vreau sa subliniez mentalitatea de învingatori pe care Steaua a manifestat-o permanent.Urmeaza o perioada de pregatire în Italia,având cap de afis meciul cu Inter din ziua în care nationala întâlneste Slovacia.Apoi în Spania pentru primul meci oficial cu Valencia.Nu trebuie sa ne temem de Valencia pentru ca avem echipa!

[b']FORZA

Virgil te rog rectifica: dubla Dica... si intradevar se pare ca acum am mai jucat ceva fotbal... Cristea a fost coautor la golul 2...si cred ca a facut o partida buna...

kyd28.01.2005 17:14

Ma bucur pentru reusitele lui Dica chiar daca sunt in meciuri amicale sunt bine venite pentru moralul lui.

Virgil28.01.2005 17:14

Ai dreptate.Dica a marcat de doua ori.Deci Bravo Dica!Din nou. :lol:

grigloco28.01.2005 21:25

3 victorii, un egal si o infrangere...eu zic ca a mers bine pana acum treaba...sa vedem si in continuare ce-o sa mai iasa :lol:

Teoctist31.01.2005 23:37

Steaua s-a prezent într-adevar bine.Meciul cu cei de la Zemun reprezinta exact exceptia care confirma regula.Personal sunt multumit.

horse3701.02.2005 09:02
Steaua s-a prezent într-adevar bine.Meciul cu cei de la Zemun reprezinta exact exceptia care confirma regula.Personal sunt multumit.

sper sa nu te superi..dar nu folosii acest nick name.

teoctist nu poate fi atribuit decat celei mai inalte fete bisericesti ale bisericii noastre!

multumesc

Teoctist01.02.2005 18:09

Este adevarat ca în momentul de fata este un nume reprezentativ.Dar nu este adevarat ca el nu poate fi atribuit decât Preafericitului Parinte.

Inainte ca Preafericirea Sa sa-l fi purtat,de a lungul vremurilor,a fost purtat de multi slujitori ai bisericii,nu neaparat aflati în fruntea ierarhiei.

Nu vad nici un fel de concurenta facuta Intâi Statatorului Bisericii Ortodoxe Române si nici un fel de luare în derâdere a numelui sau.Preafericirea Sa e unul.Eu sunt eu.

E un nick realizat ca urmare a unei clipe de inspiratie,nu neaparat divina.

Slujitorii bisericii sunt în primul rând oameni si ca orice om au felurite pasiuni.Unora de pilda,le place fotbalul jucat de Steaua.

Domnul fie cu noi.

Virgil02.02.2005 18:23

Sfintia ta,dar nu cred ca te poti simti prea confortabil printre suporteri,care de multe ori mai explodeaza si spun fel de fel lucruri în contradictie cu cele sfinte.Adica înjura,ameninta,ironizeaza,întelegi dumneata.Cred ca ar fi mai cuminte sa stai deoparte.Pentru ca altfel nu ne-am mai simti noi în largul nostru.E doar o parere.De numele sub care te ascunzi nu am ce sa spun.E preferinta dumitale,o faci pe barba dumitale.Faptul ca esti stelist ma bucura si îmi spune ca esti un bun cunoscator al fotbalului.Ai ales sa tii cu cea mai buna echipa.Sper ca în alegerea facuta nu ai fost influentat doar de stelele de pe cer.Dar pâna la urma si asa e bine.Pentru ca în cel mai scurt timp Steaua va straluci pe "cerul" fotbalului european.Adica va fi o echipa situata foarte sus,în top-ul elitelor.Poate ca de fapt numai la asta te-ai gândit.

Atunci sa fie pe gândul nostru !

FORZA