FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AGONIE SI EXTAZ...

kronprinz8528.01.2005 15:45

poate ar fi bine sa ne bucuram de o semenea ocazie de a vaea jumatate de echipa la lotul national...de altfel e de inteles pt ca dupa cum stim cu totii v.Piturca a fost atrenorul Stelei...insa nu cumva trebuia sa i a in calcul si participarea echipei NOASTRE in UEFA??EU CRED CA DA..dar veti spune atunci ;"ce echipa nationala e echipa nationala,si are intaietate.."si atunci va voi spune eu ca da are intaietate cand participi an de an in grupele l.c.sau in UEFA dar cand tu dupa 12(cred)ani nu ai fost in "vazul luminii"nu cumva trebuia sa se caute si sa se gaseasca o cale de mijloc pt a multumi ambele parti :?: ...cu sange ROS-ALBASTRU,Daniel

kyd28.01.2005 17:24

Ai dreptate dar din pacate nu avem ce sa facem.El face selectiile nu noi sau altcineva, nu ne ramane decat sa acceptam toate astea si sa traim cu speranta ca chiar daca avem 10 convocati la nationala totusi vom putea elimina Valencia.

Xander08.02.2005 11:16

de vreo saptamana nu mai sunt la curent cu sportu... Ce sa intamplaT? CUm adica 10jucatori convocati? Eu stiam de Radoi, Munteanu si Oprita pt amica de maine.. dar ce legatura are asta cu meciul notru cu Valencia??? :roll: