FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bisnitzarul se baga din nou in seama...

Dansan28.01.2005 07:34

Iata cum isi scuza "ilustrul" impresar nea' Victor rateurile din ultima vreme referitor la transferurile fotbalistilor romani in vestul fotbalistic:

"A mai plecat un golgeter al României undeva în Spania și a rãmas cu acea cãzãturã a suporterilor din tribunã dupã un gol al lui, cînd fanii au rupt gardul de protecție. În rest, respectivul n-a arãtat nimic. Nu e obligatoriu sã pleci în Europa. "

Victor Becali, impresar

Neindoios , el facea referire la fostul golgheter al Stelei , Claudiu Raducanu... In viziunea acestui bisnitzar notoriu transferul lui Claudiu in Spania a afectat, vezi Doamne, imaginea fotbalistilor romani in afara si d'aia isi vinde acum fotbalistii prin China, Uzbekistan samd...

Nu ca ar avea ce va legatura cu "tzepele" date de el cluburilor straine; comisioanele imense pe care le practica ...NU, NICI VORBA... Vina nu este a lui si a lu' Popescu' care vor sa se imbogatzeasca intr-un an cat altzii in zece, ci a baietilor care-si rup oasele pentru un trai mai bun...

Astept comentariile voastre pe marginea acestui subiect...

Virgil28.01.2005 07:58

Stie toata lumea.Este de notorietate faptul ca Victor si Giovanni sunt alaturi de alti membri ai "familiei" pacostea fotbalului românesc.Cei carora trebuie sa le "multumim" pentru situatia grea în care se gaseste acest sport.

Pâna acum un an,doi,au fost doua adevarate caracatite care aveau sub contract aproape toata crema fotbalului.Pe parcurs lumea,respectiv jucatorii,au deschis ochii si au vazut cu cine au de a face.Si au început sa-i cam sara.Cel mai proaspat caz,Mutu.Ar fi putut un om de caracter sa vorbeasca asa cum a vorbit Giovanni despre Adrian,atunci când era la ananghie ? Dupa ce câstigase atâtia bani din sudoarea si talentul lui ? Nu cred.Numai lasii,cei care fug de responsabilitate se leapada de cei de care s-au folosit.A dat în el mai tare decât într-un dusman.Firma lor este aceea în folosul careia Dinamo vinde sezon de sezon jucatori.Si cu toate acestea reuseste sa câstige cupe ale României si campionate.Patate.De influentele asupra arbitrilor,asupra"echipelor surori cu Dinamo"asupra...

Aluzia lui Victor la Claudiu nu exprima decât neputinta si resentimente.

Gica Popescu tocmai a intrat în aceasta cloaca."Spune-mi cu cine te împrietenesti,ca sa-ti spun cine esti"...

FORZA

horse3728.01.2005 09:41

va propun voua si tuturor suporterilor de la cluburile care au avut de suferit, urmatorul lucru: sa mergem si sa aruncam cu rahat si pisat (productie proprie) in fata sediului ism sau Becali & Popescu ori cum s-or mai numi ei acum.

este inacceptabil ce fac si cum nimeni nu-i deranjeaza si cand spun asta ma gandesc la fisc, garda financiara.

astept comentarii

ps. in aceasta problema jos palaria fata gg Becali!

sorin_77728.01.2005 09:51

Eu zic ca fiecare isi are nasul lui... Acest "impresar" de doi lei o sa cada el usor usor dupa trepta aceea inalta...

Se pare ca acest "impresar" pentru a reusii sa obtina comisioane bune de pe urma jucatorilor romani cadea chiar in genunchi in fatza conducatorilor de club in incinta restaurantului de fatza cu toata lumea ca acestia sa beneficieze de salarii mai mari si, bineinteles, ca unii jucatori nu au dat rezultate cum era si firesc (asa e in viatza)... de aici si marea "faima" a unora dintre ei dar mai cu seama a "puternicului impresar"...

PS: Rusine lui Popescu ca s-a asociat cu un asemenea om... Il credeam cu capul pe umeri... Acum e zero!!!

ADRIAN PACURAR28.01.2005 10:58

Cu Steaua s-a certat , de la Rapid nu stiu pe cine mai transfera el , Bacaul iara , Lucescu o sa-i blocheze niste portite , a pierdut jucatori ca si Mutu , Adrian Ilie ,Ganea , Alin Stoica , Contra , Viorel Moldovan , Keseru , Nastase,in timp i se strange latul , oricum sa nu-i ducem noi grija ca are el destui bani obtinuti din alte transferuri si multe comisioane ,s-a certat si cu turcii , prin Spania , iara de l-au dat aia afara pe Filipescu ,incet , incet se strange latul ,l-au pe Popescu , pt ca e rentavil pt ei ca un fost capitan al Barcelonei sa le refaca un pic imaginea.

sorin_77728.01.2005 15:28
Cu Steaua s-a certat , de la Rapid nu stiu pe cine mai transfera el , Bacaul iara , Lucescu o sa-i blocheze niste portite , a pierdut jucatori ca si Mutu , Adrian Ilie ,Ganea , Alin Stoica , Contra , Viorel Moldovan , Keseru , Nastase,in timp i se strange latul , oricum sa nu-i ducem noi grija ca are el destui bani obtinuti din alte transferuri si multe comisioane ,s-a certat si cu turcii , prin Spania , iara de l-au dat aia afara pe Filipescu ,incet , incet se strange latul ,l-au pe Popescu , pt ca e rentavil pt ei ca un fost capitan al Barcelonei sa le refaca un pic imaginea.

De asta nu il mai inghit pe Popescu... Popescu daca era baiat destept ii putea face oricand concurentza lui Becali dar atat l-a dus mintea...

kronprinz8528.01.2005 16:00

EU NU M AS MIRA pt ca de la acel incult nu poti cere prea multe...tocmai ma uitam la cateva interviuri cu el si nu aveai cuvinte de cat de plin de el era si cata aroganta intr un sg om de parca nici Mutu nu avea atata cand era printre oameni...ma rog ...sa inchei nu cred ca are o inteligenta prea mare dk el crede ca Claudiu "l-ar fi facut de ras"(am pus in ghilimele pt a va da seama de retrocitatea acestei fraze..)ci din contra dl b. a dovedit inca o data ,daca mai era nevoie,ca el nu vrea binele acestui fotbal ci isi apara doar buzunarul...

kyd28.01.2005 17:29

Daca atat il duce capul ce vreati sa faca??Atat a invatat :sa traga tzepe si acuze in stanga si in dreapta fara sa se uite si la el.

Firma lui de impresariat e devina pentru starea fotbalului nostru nu Sandu sau Dragomir.

Xander08.02.2005 11:26

O adevarata rusine pt fotbalul nostru este aceasta familie blestemata: Becali.. Cred ca va ramane in istorie si poate va intra in dictionar ca un sinonim la cuvantul escroc 8)