Pentru viitoarele confruntari, pentru completarea coregrafiei in tribuna, ce ziceti de tunuri cu confeti.Pentru poze,preturi si alte detalii e-mail:c***@***
Pentru viitoarele confruntari, pentru completarea coregrafiei in tribuna, ce ziceti de tunuri cu confeti.Pentru poze,preturi si alte detalii e-mail:c***@***
Ce spuneti de tunuri fara confetti??? :lol:
Dar despre confeti fara tunuri? :lol:
Hai mai rd ca baiatul(fata) asta a facut o oferta la modul serios.
FORZA
Pentru viitoarele confruntari' date=' pentru completarea coregrafiei in tribuna, ce ziceti de tunuri cu confeti.Pentru poze,preturi si alte detalii e-mail:c***@***
Majoritatea grupurilor ultras nu sunt de acord cu aruncatul de role si confetti pe motiv ca acestea sunt "turcisme". Deci nu cred ca un grup o sa cumpere ceva de la tine, poate doar persoane individuale... care nu vor reusi sa le introduca in stadion. :?
de ce sa nu le poata introduca pe stadion !? orice e posibil in Romania.... :lol:
Cum? Le arunca peste gard si le iau dincolo? 8)
Cum? Le arunca peste gard si le iau dincolo? 8)
Nu ar fi o idee rea ![]()
![]()
Dar despre confeti fara tunuri? :lol:Hai mai rd ca baiatul(fata) asta a facut o oferta la modul serios.
FORZA Mai, tu nu vezi ca vrea sa faca bani pe spatele vostru? Auzi si tu, confetti.
Daca vizitati www.confettiland.com veti vedea citeva poze de la partide de fotbal unde se folosesc confeti, si vorbesc de cele lansate din asa zisele "tunuri cu confeti"
Eu am participat la meciuri unde se folosesc confeti, si nu se jucau in Turcia. Pretul per galerie poate iesi super valabil, undeva la 15000 per participant(se poate si mai putin de atit). Altfel ? ....cred ca la Arad nu se administreaza antirabic sezonul asta,.... pacat!!
De ce nu vii prin Arad sa vezi daca ai dreptate? :twisted:
1. Sunt niste turcisme :twisted:
2. Nu cred ca se poate intr pe stadion cu ele :?
3. E posibil sa ne strice imaginea presa ![]()
4. Armata Ultra e constienta de cea ce face :idea:
Asa ca din pacate ai pierdut afacerea. ![]()
Mai, tu nu vezi ca vrea sa faca bani pe spatele vostru? Auzi si tu, confetti.
Mai catzelule
.. ti-e ciuda cumva ca devenim din ce in ce mai buni fatza de voi? ![]()
Mie mi se par super tunurile cu confetti
Sigur ca-s super...numai ca nu avem cum sa le introducem pe teren ca-si baga nasul garda aia imputita...si sigur o sa ne strice imaginea presa...daca ai vreo idee spune-ne...o vom aplica...
sunteti siguri ca tunurile de confetti sunt interzise :?: :?: :?: ... nu cred ca pot fi considerate periculoase, asa cum considera garda tortzele.. Ar fi super sa avem in meciurile cu rapid si Dinamo o coregrafie care sa includa si tunuri de confetti
:twisted:
Cel putin asa cred ca sunt interzise...daca nu, e o afacere buna...
Mai, tu nu vezi ca vrea sa faca bani pe spatele vostru? Auzi si tu, confetti.Mai catzelule
.. ti-e ciuda cumva ca devenim din ce in ce mai buni fatza de voi?
Mie mi se par super tunurile cu confetti
Xander, daca incerci din nou sa ma provoci, esuezi din start. Sunt interzise pe stadioane..
Nu vad de ce sa interzica garda , in primul rind pentru ca functioneaza cu aer comprimat nu au elemente pirotehnice.De introdus pe stadion s-ar putea cu ajutorul administratiei stadionului. Alta solutie- pe vremuri cind aveam antrenament la stadion mai aduceau si soldati din club, care nu sunt controlati. O sa ma mai gindesc si altele.
eu nu cred ca avem sanse sa le introducem pe stadion...dar merita sa ne gandim... :roll: :roll: :roll:
E aproape imposibil ceea ce vreti voi sa faceti. Nu aveti sanse cu garda, decat prin nu stiu ce naiba de sfori trase de cineva foarte influent. Sa nu uitam ca relatia voastra cu garda nu e din cea mai buna. ![]()
Dau eu primul rind, vreo 10 bucati de 20 cm lungime
(630000 lei) daca va descurcati sa le aveti in stadion la timpul meciului va veti hotari ce sa faceti mai departe la alte partide. Astept un semn.
poate e pe site membru si unul dintre garzi ?
Hai ca asta a fost tare, Dracula. Si sa mai si spuna omul online daca e sau nu.
:lol:
Sa nu devenim paranoici,sa admitem ca urmareste fiecare topic si tot imi pare stupid. Propunerea mea ramane valabila.
atunci ia tu niste tunuri...baga-le pe teren si daca nu te prinde garda o sa luam si noi :twisted: