FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gata cu circul!

SteauaToronto26.11.2006 12:41

Incident pe proprietatea din Madrid a celebrului David Beckham! Trei ziaristi japonezi, care intentioneaza sa realizeze un documentar despre casele fotbalistilor faimosi, patrunsesera pe domeniul englezului de la Real, cind un agent de paza i-a somat: "Nu miscati! Nu miscati! sunt inarmat!". Niponii i-au explicat ce cauta linga casa de 7,5 milioane de euro a lui Beckham, dar agentul, speriat, a urlat la ei: "Dati-mi camera, dati-mi camera!". In scurt timp au aparut si 6 politisti, chemati de urgenta, si i-au retinut pe cei trei barbati, eliberati dupa lamurirea situatiei. Potrivit "News of the World", angajatul lui Beckham a crezut ca este vorba de o tentativa de rapire, mai ales ca Victoria Beckham se afla acasa, impreuna cu fiul cel mic, Cruz, in virsta de un an.

Sursa: GSP

Nu se mai poate fratilor, fotbalul s-a transformat intr-un circ. Mare personalitate victoria becham ca cica o rapeste!

Rusine liderilor de la UEFA care permit fotbalul sa se transforme intr-un circ gen Hollywood unde bogatii sunt bogati si saracii sunt saraci!

Virgil28.11.2006 04:00

Mi se pare logic sa îi fie teama pentru ea si pentru copiii lor,de rapire,pentru ca apoi sa fie rascumparata pe bani foarte multi de David.

Rebela10.01.2007 20:15

Ce imi e si cu 'vedetele ' astea. :D:D Sunt destul de stresati,cred io.Parca fotbalisti nostri nu-s chiar asa 'stresati'.Ma rog,la faza cu Holywood sunt si eu de acord,prea se cred buricul Pamantului si astia 2.

axl2310.01.2007 21:52

imi pare ca anul trecut sau acum 2 ani s-a descoperit un complot(tentativa) de rapire a unui copil de-al lui Beckham, sau chiar a victoriei, nu stiu exact, in care era implicat si-un roman. asa ca-mi pare fireasca reactia ei.

si apropo de golden balls, ce s-a intamplat, pleaca de la real? parca am auzit ceva la stiri da' nu-s sigur.

I.N.Money10.01.2007 23:34

Da,se pare ca Mijatovic a anuntat ca din vara nu va mai continua la Real.

Se pare ca deja are la oferte de prin Statele Unite pana in Rusia,desi nu e exclus ca Becks sa isi incheie cariera fotbalistica,ramane de vazut insa ce se va intampla.

Bogdan4Steaua11.01.2007 11:36

In opinia mea ar fi cel mai inspirat daca s-ar intoarce la Manchester United.

razvy irr.11.01.2007 12:02

urasc din rasputeri ,fotbalul modern :arrow:

axl2312.01.2007 10:35

a plecat la l.a. galaxy pe 250.000.000 de dollari. frumos contract.

Virgil12.01.2007 13:50

Contract pe 5 ani.Banii vor veni din salariu si publicitate.50 de milioane de dolari pe an,4,166 milioane pe luna.Cum vi se pare ?

Azzido12.01.2007 14:24
Contract pe 5 ani.Banii vor veni din salariu si publicitate.50 de milioane de dolari pe an,4,166 milioane pe luna.Cum vi se pare ?

Pai ce poti sa mai zici ?

No comment...

Bravo lui, s-a descurcat.