FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

steaua vs steaua rosie belgrad 1 - 1

horse3725.01.2005 15:53

Steaua: Hamutovski - Ogãraru, Rãdoi, Ghionea, P. Marin - Lovin, Dorinel Munteanu, Dicã - Dinițã, Ciocoiu, Neaga

Min. 33. GOL Steaua Roșie: Pantelici a primit o pasã la marginea careului de 16 m, l-a faultat pe Rãdoi, dar arbitrul a lãsat jocul sã continue, a pãtruns în careu pînã la 10 m de poartã și a șutat pe lîngã Hamutovski

Min. 83. GOL Steaua: Boștinã a executat un corner înalt în careu , Baciu a reluat cu capul pe spate, iar Ogãraru a reluat de la 8 m, din semi-foarfecã, în plasa porții apãratã de Randjelovici

am mai jucat Min. 77: Schimbare la Steaua: Curt a intrat în locul lui Ghionea

Min. 74: Schimbare la Steaua: Nicolițã a intrat în locul lui Dinițã

Min. 71: Schimbare la Steaua: Keca a intrat în locul lui Rãdoi

Min. 67: Schimbare la Steaua: Cristea a intrat în locul lui Ciocoiu

Min. 60: Steaua a efectuat mai multe schimbãri: Paraschiv a intrat în locul lui Oprița, Boștinã în locul lui P. Marin, Baciu în locul lui Lovin, Oprița în locul lui Neaga

sursa prosport

Virgil25.01.2005 19:15

Observ ca apararea,în ciuda golului primit,e în momentul de fata compartimentul forte.E foarte bine,o stim cu totii,pentru ca atunci când te poti baza pe aparare,poti juca relaxat si cartea atacului.Se insista în continuare pe 4-3-3.Iarasi foarte bine.Impresia mea e ca pe aceasta asezare îsi sprijina Zenga sperantele ca vom elimina Valencia si vom câstiga campionatul.Pentru a treia oara în acest post,foarte bine.

Sunt încredintat ca fiecare minut,fiecare ora,fiecare zi,ne apropie tot mai mult de Renasterea Stelei.Asa cum a fost în 1986,când a fost prima echipa a Europei.

FORZA

ADRIAN PACURAR26.01.2005 09:07

am inteleles ca pe ansamblu ,pare a fi un meci bun , am inteles ca MM , a inceput sa critice jucatorii , anumiti jucatori , nu s-ar fi ridicat la inaltimea mecilui , parca era vorba de Lovin si Neaga, e imbucurator ca apararea nu primeste gol, dar parca atacul e un pic mai slab.

gianini26.01.2005 14:53

e imbucurator ca am avut numai rezultate pozitive in cipru si sper ca si in meciurile oficiale sa confirmam.

suntem pe drumul cel bun.

sorin_77726.01.2005 18:00

Meci bun cu o echipa care zic eu ca este peste Partizan Belgrad in acest moment. Sarbii mereu ne-au pus probleme insa acum se pare ca am fost peste ei chiar daca presa titra: "Stele egale".

grigloco26.01.2005 21:13

eu zic ca nu putem face asemenea comparatii avand in vedere ca a fost un meci amical...oricum, e bine ca nu am iesit invinsi... :D

horse3727.01.2005 07:11

cum motoarele echipei incep sa intre in regim normal, rezultatu-i bun. nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor pistonul neaga iar despre supapa Dinita prea multe nu sant dispus.

dar eu zic ca Zenga-i un tip inteligent care stie sa la mareasca turatia motoarelor pana-n ziua h a meciului cu valencia. au jucat piano sand undeva pe la allegro iar in curand vor intra in forte!

vom vedea o echipa motivata si pusa pe o izbanda mare. pentru ca totusi, am jucat cu Steaua rosie belgrad, o echipa cu nume, cu un anumit comportament si educatie fotbalistica, lucruri care s-au vazut din plin. s.r.belgrad are ridicata stacheta la inaltimi pentru perfomanta iar in pregatiri tine la blazon la fel ca noi il consider un test foarte util.

una peste alta drumu-i bun. pot sa spun ca eram un adept al acumularilor montane in sporirea capacitatii de efort insa miscarea lor in teren asa cum s-a vazut imi spune acum ca se poate si altfel.

Virgil27.01.2005 12:35
pot sa spun ca eram un adept al acumularilor montane,insa miscarea lor in teren asa cum s-a vazut,imi spune acum ca se poate si altfel.

Perfect adevarat.In plus avantajul ca jucatorii intra mai iute în "subiectul propozitiei" : forma sportiva.

FORZA

reddog27.01.2005 19:39

Treziti-va, sunt doar amicale... sa nu vi se opreasca norocul aici!

Virgil27.01.2005 21:08
Treziti-va, sunt doar amicale... sa nu vi se opreasca norocul aici!

Nu îti mai face probleme pentru noi.Mergi pe site-ul tau si comenteaza Dinamo - Juventus Colentina.O victorie importanta în perspectiva atingerii obiectivului de a ramâne în divizia A.

FORZA

reddog28.01.2005 21:05
Treziti-va' date=' sunt doar amicale... sa nu vi se opreasca norocul aici![/quote']

Nu îti mai face probleme pentru noi.Mergi pe site-ul tau si comenteaza Dinamo - Juventus Colentina.O victorie importanta în perspectiva atingerii obiectivului de a ramâne în divizia A.

FORZA Ma, dar ce cumul de fair play ai dobandit peste noapte... Merci de sfaturi, le voi lua in considerare.

Virgil29.01.2005 06:38
Ma, dar ce cumul de fair play ai dobandit peste noapte... Merci de sfaturi, le voi lua in considerare.

Hai ma,n-o lua si tu prea în serios.Am vrut doar sa te necajesc.Asa cum ai facut-o si tu deseori.Ce Dzeu,esti doar unul de ai nostri. :lol:

Cine e pe primul loc ? Cine e pe primul loc ?...

Steaua E ,

reddog30.01.2005 18:40

Deocamdata voi, mai vedem cine ia titlul.

Virgil31.01.2005 07:44

Daca mai vedem,probabil ca sperati voi ca Borcea,Netoiu si ceilalti banditi vor face pe dracul în patru folosindu-se de "mijloacele specifice".

Pentru ca echipa în actuala componenta nu cred ca va mai da nici randamentul celei cu Petre si Danciulescu printre echipieri.

Cred totusi ca vezi si tu ca Steaua e cea mai puternica si în forma echipa a sezonului.

Ceea ce spui tu e bine.Poate crezi în mod sincer în sansa voastra.Intotdeauna mi-au placut optimistii.Se vede de la o posta ca esti unul dintre ei.

ALEO,ALEO,Steaua ESTE PESTE

Teoctist31.01.2005 23:35

Apreciez si eu taria de caracter a lui reddog care nu vrea sa accepte ca Dinamo nu ar mai avea sanse la titlu.

Caz tipic de optimism.Dar si de încredere în echipa.Nu e rau.Cu cât sunt mai multe echipe de mare valoare,asa cum e Steaua,cu atât mai repede fotbalul românesc se poate redresa.