FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Au plecat și cu echipamentul!

ADRIAN PACURAR25.01.2005 10:15

"Atacantul Mohammadou Traore și mijlocașul defensiv Gueye Adama au petrecut 5 zile alãturi de steliști, în cantonamentul din Larnaca. Dupã primul lor meci în roșu-albastru, cînd au jucat cîte o jumãtate de ceas la 1-0 cu Energhia Vladivostok, Zenga și MM Stoica pãreau încîntați de calitãțile senegalezilor. Cei doi au evoluat cîte o reprizã și duminicã, la 2-0 cu Levski Sofia, dar prestația lor, adãugatã comportamentului din timpul antrenamentelor, i-a fãcut pe oficialii grupãrii din Ghencea sã-i anunțe cã nu sînt suficient de valoroși pentru a juca la Steaua.

Ieri dimineațã, Traore și Gueye au pãrãsit hotelul din Larnaca și au plecat spre București, de unde vor lua drumul Africii. Cînd senegalezii erau deja în avion, masorii liderului, care se ocupã în stagiul din Cipru și cu evidența echipamentului, și-au dat seama cã ei plecaserã și cu gențile în care se aflau tricouri de joc, de antrenament și treninguri primite de la Steaua!" preluat de pe g.s.p.

grigloco25.01.2005 12:00

foarte frumos din partea lor....or sa ramana macar cu o amintire frumoasa din Romania, de fapt cea mai frumoasa:Steaua !!! :lol:

Virgil25.01.2005 19:35

Ce stiri de cacao mai dau si gsp-istii astia ai lui IoanitOAIA...

Acum daca tot au dat-o,s-o si comentam,ca asa e obiceiul când apare si pe forum.

Primul lucru care-mi vine în minte e celebra vorba care circula prin popor : românul e hot dom'le,ca la noi la nimeni.

Sa fim seriosi.Hotia nu s-a inventat în România.Ea a existat,exista si va exista pretutindeni în lume.

Fapta celor doi este evident furt calificat.Si pentru asta nu pot sa-i admir sau sa le acord circumstante.

Observ însa ca între numele batrânului gazetar IoanitOAIA si Becali exista un numitor comun : OAIA. :lol:

FORZA

grigloco26.01.2005 12:58
:D da, ai dreptate cu OAIA :D cat despre furt, asta e, or fi fost si ei suparati ca nu au prestat indeajuns de bine pt a face parte din echipa... :lol:
gianini26.01.2005 14:44

or fi uitat si ei, poate au crezut ca sunt cadou, cine stie. :)))

grigloco26.01.2005 16:11

las' ca nu moare nea Gigi pt 2 tricouri si 2 treninguri.... :lol:

Virgil26.01.2005 17:08

Gigi nu moare ,dar sa-i vezi pe negri ce importanti se vor da cu echipamentul ros-albastru,pe unde vor umbla.Si se vor lauda probabil ca nu au acceptat salariul de numai 200,300.000 de Euro si de aia nu au ramas.

FORZA

serban2326.01.2005 17:35

hehehe...o fi bine in piele de stelist pe cai mari... :lol:

sorin_77726.01.2005 17:52

Nu vreau sa fiu rau dar o sa ii cam plangem pe domnii senegalezi atunci cand un jucator ca Pitu este depasit in viteza sau Dinitza nu e in stare sa inscrie singur cu portarul... Eu zic ca baietii aia au aratat mai mult fotbal decat o arata unii jucatori de la Steaua, si sa fim sinceri cu noi... ei au invatzat fotbalul printre zebre si elefanti. Nu cred ca ia dus tasu la un club valoros din europa sau cat de cat de la 10-12 ani... ca altfel nu veneau sa dea probe... De Traore o sa mai auzim prin campionatul Angliei in urmatorii ani. Se pare ca Celtic il va avea si ea in probe... Dar MM si Jiji il vor pe "Zidane" cu 200.000 USD... :)

Cat despre lipsa echipamentului e deja strigator la cer sa faci atata caz incat sa afle presa. La cat a aruncat Jiji pe Adi de la Valcea... mai cumpara o serie intreaga....

grigloco26.01.2005 20:39

Aici cam ai dreptate Sorin. De Traore chiar mi-a placut si mie si mi-a parut rau ca nu a ramas la echipa...asta e...o sa ne descurcam noi si fara ei doi...sper :lol:

Virgil27.01.2005 12:58

Conditia era ca Steaua sa-i cumpere pe amândoi,la pachet.Aici o fi si cheia problemei.

Metoda e simpla si e clasica.Alaturi de un jucator bun,vând si unul mai putin bun,iar comisionul va fi evident mai mare decât daca as fi vândut unul singur.In fel acesta i-as gasi si jucatorului mai putin dotat un angajament.

FORZA

sorin_77727.01.2005 15:28

eu cred ca Traore era necesar insa postul fundasului era deja acoperit... E posibil ca Virgil sa spuna un adevar... Pacat!

grigloco27.01.2005 15:49

aha...si nu putea sa se sacrifice Gigi si sa-i ia pe amandoi, ca mai apoi sa-l foloseasca mai mult pe Traore !? Ca doar are Gigi bani destui... :lol:

sorin_77727.01.2005 15:56

Jiji se sacrifica pentru lautari... Amandoi erau solutii bune... Trebuia sa primeasca si ei ocazia sa demonstreze mai mult.. Pitu o face de atatia ani si nimic... Dinitza mai mult dezamageste decat impresioneaza... Si par a fi jucatori care se multumesc cu statutul de rezerva... Senegalezi cred ca faceau o concurenta acerba celorlalti...

grigloco27.01.2005 16:01

da ai dreptate...si sunt de asemenea de parere ca senegalezii ar mai fi meritat o sanasa macar...adica nu poti sa-ti dai seama cat de bine joaca cineva avandu-l in teren doar in 2-3 meciuri amicale...trebuia sa-i mai lase un pic sa se acomodeze, stiu si eu !? cred ca a gresit ca nu i-a pastrat si o sa-si dea seama Gigi de asta mai tarziu...poate nu va fi prea tarziu pentru a mai putea face ceva in legatura cu ei... :lol:

reddog27.01.2005 19:46
Gigi nu moare ' date='dar sa-i vezi pe negri ce importanti se vor da cu echipamentul ros-albastru,pe unde vor umbla.Si se vor lauda probabil ca nu au acceptat salariul de numai 200,300.000 de Euro si de aia nu au ramas.

[b']FORZA Ce lauda, Virgile, doar nu poarta echipament alb-rosu!!!!!

Virgil27.01.2005 21:03
Gigi nu moare ' date='dar sa-i vezi pe negri ce importanti se vor da cu echipamentul ros-albastru,pe unde vor umbla.Si se vor lauda probabil ca nu au acceptat salariul de numai 200,300.000 de Euro si de aia nu au ramas.

[b']FORZA

Ti-a spus cineva vreodata ca ai umor?Uite,tocmai ai facut o gluma buna. :lol:

FORZA

sorin_77728.01.2005 06:56

[b']FORZA

Se pare ca voua o sa va chiar ramana in plus foarte mult. Borcea deschide iar e-gros-ul... Danciulescu la chinezi (SUPER TRANSFER) Petre si Galamaz la coreeni... si mai vreti campionatul si cupa... Voi chiar aveti tupeu mai baieti :)

Virgil28.01.2005 08:09

Da mai rd,cât noroc aveti cu echipamentul...

E firesc,doar nu ati avut senegalezi în probe. :lol:

FORZA

reddog28.01.2005 20:38

Vedeti-va voi de obiectivul propus si lasati-ne pe noi sa ne spalam vasele in haita! Titlul inca nu e jucat, asta daca nu il vor lua Poli aek anul asta. :wink:

grigloco28.01.2005 21:18

da da....vezi sa nu....

Teoctist31.01.2005 23:40
Titlul inca nu e jucat, asta daca nu il vor lua Poli aek anul asta. :wink:

O gluma cât se poata de rautacioasa dar meritata,îndreptata împotriva laudarosilor suporteri timisoreni.

reddog03.02.2005 16:32

Am eu niste chestii de impartit cu ei, atata tot. Nu ma luati in seama. Tot Dinamo ia titlul. Iar ne indepartam de topic. Scuze.