Trebuie sa recunosc ca pina ieri nu mi-am pus aceasta intrebare niciodata, dar ieri cind stateam la un pahar de vorba cu un bun prieten, discutia a ajuns ca de obicei la fotbal. La un moment dat el ma intreba: "Stii ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e tigan?" mi-a mai spus ca exista dovezi clare care dovedesc ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e tigan. Apoi m-a intrebat "Cum puteti voi stelistii sa cintati cu atita mindrie "Am avut si vom avea mereu boala pe milogi....." cind de fapt idolul vostru de ani de zile este tigan, inseamna ca intr-un fel sau altul voi cintati impotriva lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]"
I-am spus ca voi studia aceasta problema si vom mai reveni la acest subiect.
Dar pina acum nu maparaseste gindul "Daca e adevarat?". Daca e adevarat ar putea fi o mare pata pe blazonul tuturor stelistilor si a galeriei pentru ca intr-adevar intr-un fel sau altul cinatm impotriva lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Vreau sa aflu parerea tuturor stelistilor si vreu ca cineva sa-mi aduca dovezi pro sau contra ideii ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este tigan.