FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus-tigan?

Adi23.01.2005 08:05

Trebuie sa recunosc ca pina ieri nu mi-am pus aceasta intrebare niciodata, dar ieri cind stateam la un pahar de vorba cu un bun prieten, discutia a ajuns ca de obicei la fotbal. La un moment dat el ma intreba: "Stii ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e tigan?" mi-a mai spus ca exista dovezi clare care dovedesc ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e tigan. Apoi m-a intrebat "Cum puteti voi stelistii sa cintati cu atita mindrie "Am avut si vom avea mereu boala pe milogi....." cind de fapt idolul vostru de ani de zile este tigan, inseamna ca intr-un fel sau altul voi cintati impotriva lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]"

I-am spus ca voi studia aceasta problema si vom mai reveni la acest subiect.

Dar pina acum nu maparaseste gindul "Daca e adevarat?". Daca e adevarat ar putea fi o mare pata pe blazonul tuturor stelistilor si a galeriei pentru ca intr-adevar intr-un fel sau altul cinatm impotriva lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Vreau sa aflu parerea tuturor stelistilor si vreu ca cineva sa-mi aduca dovezi pro sau contra ideii ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este tigan.

Xander23.01.2005 09:15

arata putin a tzigan... ce-i drept, tre' sa recunosc.. DAR NU SE COMPORTA DELOC CA UN TZIGAN si asta e cel mai important ! Sunt 2tipuri de milogi.. si el s-ar putea sa faca parte din grupa celor care poate ca au au vreo ruda din aveasta ramura.. ,dar ei inafara de a arata putin a milogi, nu se comporta deloc ca atare.. Poate doar mi se pare mie... totusi nu vad nimic rau in asta

Virgil23.01.2005 09:53

Mai Adita,daca l-ai vazut vreodata pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] jucand,daca l-ai îndragit,daca l-ai respectat,trebuia sa te gândesti de cel putin doua ori înainte de a deschide acest subiect.

Ce s-ar întâmpla daca ti s-ar confirma ca a fost?Nu l-ai mai respecta?L-ai sterge din fisierele memoriei tale?L-ai detesta?

Dar daca ti s-ar raspunde ca nu a fost?Ai fi mai linistit?

Refrenul tribunei nu-l includea în nici un caz pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].Si nu include nici în prezent posibili milogi,componenti ai echipei.Stai linistit,nu-ti mai face false probleme.Indiferent de ce e,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va fi iubit mereu pentru ce a fost si ce a facut pentru Steaua.Asa cum Hagi va ramâne o figura legendara a fotbalului românesc,tot asa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va ramâne o figura legendara a Stelei.

ADRIAN PACURAR23.01.2005 10:51

Bestia noastra pe teren , distrgatorul echipelor adverse , cred ca e cel mai galonat jucator de la Steaua , va fi tot timpul iubit , adulat, repectat si niciodata nu va fi uitat de suporterul stelist , [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] E SUPREM , INDIFERENT DE NATIE, RASA , ORIGINE, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] A FACUT PREA MULTE PENTRU NOI, nu cre4d ca acest post isi are locul .

serban2323.01.2005 12:01

chestia cu boala pe tigani nu se refera la rromi ci la rrapizi, doar la tiganii aia ...

ca sunt si tigani in stadion care canta...

tiganii nostri sunt ok...pe ai lor ii injuram...

Piece of Mind23.01.2005 15:19

Asa cum Hagi va ramâne o figura legendara a fotbalului românesc,tot asa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va ramâne o figura legendara a Stelei.

Vezi ca si Hagi e o figura legendara a Stelei....

reddog23.01.2005 16:36

Laca e un simbol al echipei Steaua si al echipei nationale, nu are nici o relevanta ce e. E unul dintre cei mai buni, asa ca topicul asta nu face altceva decat sa il discrediteze in masura in care acest lucru ar fi posibil. Eu cred ca voi toti stelistii, chiar si rivalii vostri, sunteti constienti de adevarata lui valoare.

Virgil23.01.2005 16:53

Vezi ca si Hagi e o figura legendara a Stelei....

O fi.Dar una stearsa in comparatie cu figura proeminenta si emblematica a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].Cel care a castigat 10 campionate cu Steaua si care si-a incheiat cariera la Steaua.

Hagi o fi legendar.Dar mai mult la turci.De altfel se vede asta.La Steaua cine il iubeste ?Si în general în România?Pentru fitele pe care le-a facut la nationala înainte de a se retrage si cât a fost antrenor.