FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A MURIT TONI ALEXE !

ADRIAN PACURAR21.01.2005 09:11

Azi-noapte, în jurul orei 01:30, baschetbalistul echipei Asesoft Ploiești, Toni Alexe, în vîrstã de 35 ani, a decedat în urma unui tragic accident de mașinã produs la Sinaia.

Reacții:

Mladen Jojici (antrenor Asesoft Ploiești): "Nici acum nu îmi vine sã cred! Pur și simplu nu mã pot opri din plîns."

Alexandru Iacobescu (președinte Asesoft Ploiești): "Abia îmi gãsesc cuvintele. Asearã, dupã meciul cu bulgarii, am mers cu toții sã sãrbãtorim victoria. El nu a vrut sã bea nici mãcar o bere spunînd cã vrea sã plece la Oradea sã-și vadã bãiatul. Nu l-am putut convinge sã rãmînã, iar la ora 12 noaptea a plecat sã-și dea întîlnire cu destinul".

Paul Helcioiu (jucãtor Asesoft Ploiesti): "Este o pierdere mare pentru baschet, dar una imensã pentru familia lui".

Claudiu Fometescu (jucãtor Dinamo Erbașu): "Nu îmi vine sã cred! Acum zece zile mi-a mai murit un prieten, tot într-un accident de mașinã. Este o pierdere foarte mare pentru baschetul românesc".

D-zwu sa-l odihneasca, era si el un as pe terenul de baschet , era un campion.

Teoctist30.01.2005 15:10

Toni Alexe a plecat dintre noi la cele vesnice.Bunul Dumnezeu sa-l aiba în paza sa.Amin.

Teoctist,

un fan stelist

dbd26.02.2005 07:24

Amin !

Xander26.02.2005 14:13

Dumnezeu sa-l odihneasca in pacE!