FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Principala contracandidata la titlu

sanbk200221.01.2005 07:36

Am citi azi ca dupa Buga si Coman, Rapid l-au luat si pe Flavius Moldovan. Vazand achizitiile rivalelor observ ca mai tare s-au intarit rapidistii, plus ca ei ca grup erau tari si in tur, noroc ca au o mentalitate de rahat. Voi ce ziceti, cine ar fi mai periculoasa pentru noi? Eu unul zic ca desi Dinamo are "mijloace specifice" cum zicea Copos, cred ca Rapid sunt mai periculosi. Asadar, vom lua titlul la 10 puncte fata de Rapid si abia apoi de Dinamo :D

Pacat ca s-a destramat Nationalul, era bine sa mai fie cineva acolo sus la bataie. Si parca si deplasarile noastre sunt mai grele ca ale lor( in afara duelurilor directe ) .

Virgil21.01.2005 07:48
Pacat ca s-a destramat Nationalul, era bine sa mai fie cineva acolo sus la bataie.
Probabil ca Nationalul va avea o cadere.E de asteptat,în actuala conjunctura.Mi-ar parea rau.Pentru ca tatal unui simpatic administrator,nu spun cine,e progresist.

In alta ordine de idei si lupta pentru titlu ar fi fost mai tare.Ar fi avut cine sa puna frâna rapidului,dar mai ales lui Dinamo,o echipa mediocra cu o conducere perversa.Avem 6 puncte avans si jucam pe Ghencea si cu ciorile si cu javrele.Ar fi o imensa prostie sa pierdem vreun punct.Trebuie sa câstigam cu orice fel de mijloace accesorii mijloacelor firesti,care de altfel sunt foarte puternice.Dar poti sa stii ce e în capul dusmanilor?Craciunescu-Seychelles,Netoiu-idem,Copos-vice p.m.Deja la Copos prevad ca ar putea folosi niscaiva metode specifice lui Dinamo...Nu degeaba a fost el suporterul javrelor înainte de a deveni bulibasa al ciorilor.

Daca si sezonul asta vom p...Dar mai bine nu ma mai gândesc.

Cei din conducerea clubului trebuie sa fie foarte,foarte atenti.

Si foarte,foarte abili.

Pentru ca anul trecut în special,încep sa cred ca titlul nu l-a pierdut numai Piti.Ci si conducerea.

Atât.

ADRIAN PACURAR21.01.2005 08:31

dar mie Dinamo mi se pare cea mai periculoasa contracandidata , rapid nu mi se pare ca are antrnor , sa vedem timpul ma poate contrazice, national se face duce de pe culmi in infern.

reddog21.01.2005 11:11
dar mie Dinamo mi se pare cea mai periculoasa contracandidata , rapid nu mi se pare ca are antrnor , sa vedem timpul ma poate contrazice, national se face duce de pe culmi in infern.
Normal ca noi suntem... Titlul pe care il vreti e cam departe...momentan. 6 puncte e nimica toata...
horse3721.01.2005 13:53

cred ca principalul adversar in acest campionat pt Steaua daca se vor juca pe bune sant chiar ei jucatorii Stelei. vezi meciul cu Poli Iasi. aveam 9 puncte astazi? aveam.

cred ca rapidul are sa fie principalul nostru adversar. despre Dinamo cred ca nu vor lua nimic anula asta. iar cele sase puncte care ne despart vor fi si mai multe in meciurile directe.

eu va spun ca avem la ora aceasta cel mai bun antrnor din divizia A! pentru ca la orice meci important Steaua a jucat o alta partitura iar acea partitura s-a dovedit a fi victorioasa.

ma repet pricipalii adversari pt baietii nostri sant ei insasi. trebuie sa se concetreze la maximum la fiecare ce meci, indiferent da calibrul adversarului si atunci unii vor cauta prin tomberoane, rapid iar ceilalti vor latra a paguba, Dinamo.

reddog21.01.2005 13:56

Lasa si tu tomberoanele, nu e frumos ce sugerezi...