FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

vin investitorii

ADRIAN PACURAR20.01.2005 08:23

e sa vedem ce se va intampla in viitor , dar apar investitorii in fotbalul romanesc , la Timisoara si galati , doua companii puternice, care daca vor investi si nu va fi totul o cacealma , vor putea sa aiba bani mai multi pentru transferuri decat echipele traditionale, sa vedem ce se va intampla. Oare acesti investitori nu vin si din cauza Stelei , din cauza ca joaca in primavara europeana ? Si acuma mai am si un of, cum se face boieri mari care conduce-ti Steaua, de v-au scapat trei jucatori buni de la national care faceau mai putin decat plesan?

George Stan20.01.2005 08:28

Tocmai vroiam sa scriu si eu ceva in legatura cu subiectul asta. Iata ce inseamna cu adevarat un milion de dolari in fotbalul romanesc: un antrenor si 3 jucatori de valoare mare. Data viitoare cand Gigi se lauda cu milioanele pe care le-ar da pe vreun jucator, aduceti-va aminte de episodul Timisoara.

In rest, bravo lor, ma bucur ca se intareste Timisoara, daca vor incepe sa emita pretentii la titlu sau locuri fruntase atunci valoarea campionatului va creste. In plus, un dusman natural al echipei Dinamo este intotdeauna binevenit ;)

sanbk200220.01.2005 08:42

In plus, un dusman natural al echipei Dinamo este intotdeauna binevenit ;)

Corect. :D

In plus, atunci cand toti joaca "pe bune" noi avem mai multe sanse pentru ca noi oricum jucam corect ( am mai spus-o, cel putin in ultimul timp sunt sigur ca noi jucam toate meciurile pe teren). Asadar, o competitie mai echilibrata inseamna mai multe sanse pentru noi. Eu, unul, le urez succes, desi suporterii timisoreni si timisorenii in general au o atitudine superioara fata de noi, bucurestenii de ma sperie. ( vezi bannerul pe care l-au lasat la ultimul meci din Ghencea" Timisoara, un mit, bucurestiul, mai nimic ).

Cat despre Otelul ei s-au cam ingropat cand au ales antrenorul...fara suparare Stoichita n-are nici o treaba cu fenomenul..."parerea mea"( n.Vacaroiu)

horse3720.01.2005 13:43

ar fi foarte bine si frumos ca si campionatul Romaniei sa ai ba 4,5 echipe care sa se bata pe viata si pe moarte pt castigarea unei competitii.

dar...daca la galati ispat sidex isi va tine promisiunea (daca!?) nu acelasi lucru putem spune despre Timisoara.

cei ce vor sa inveateasca in Timisoara se numesc balkan petroleum care fire duc la corneliu iacubov si Ovidiu tender. o sa spuneti, ei si? insa nu va grabiti cu acesti investitori. sant falsi, vor sa spele niste bani. vor sa aduca intr-un fel pe piata niste bani negri. "scopu-i nobil" caci este pt sport dar mijloacele sant destul de perverse. si se mai intampla un lucru la ora aceasta. o intreaga increnganatura de firme, firmuulite oameni de afaceri din businessul petrolului vin sa dea cu subsemnatul la parchet. sa nu va fie cu mirare cand veti vedea ca fac parte si din boardul lui balkan petroleum. si cum modul de functionare si provenienta banilor sant principala investigatie...mai usor cu milioanele la Politehnica Timisoara.

la galati lucrurile stau cu totu si cu totu altfel. caci de o vrea nea Lakhsmi ca imperiul pe care-l patroneaza

sa faca ceva la galati...e sa stiti voi ca va trebui sa luam in serios galatiul ca borna fotbalistica in tara (2,3 ani). daca nu gresec nea Lakshmi are o avere estimata la aproximativ 900.000.000$ fara cifra de afacei. daca pui 1% pe an din aceasta suma nea gg Becali, g Copos, Borcea & comp or sa cam gafaie ori nu or sa mai faca fata acestui Abramovici de india.

dar vorba lui mitica de la Liga, pana nu vad nu cred.

in rest sa fie bine si sa joace numai pe teren!

reddog20.01.2005 13:49
In rest, bravo lor, ma bucur ca se intareste Timisoara, daca vor incepe sa emita pretentii la titlu sau locuri fruntase atunci valoarea campionatului va creste. In plus, un dusman natural al echipei Dinamo este intotdeauna binevenit ;)
De parca pe Steaua timisorenii o iubesc.. :twisted: Sunteti pe locul 2 la echipele detestate de timisoreni, cel putin din statistici... Oricum, Poli sa se salveze intai, apoi sa vorbeasca despre titlu...