FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cerere [ACCEPTAT]

razvan_steaua22.11.2006 17:06

Sigur, de multe ori in momentul in care citesc parerile nu reusesc sa ajung la cele cu adevarat relevante, din cauza acelor pareri fara continut. Salut initiativa fara rezerve, desi cu alta ocazie m-as pronunta impotriva discriminarii. In cazul de fata insa,imi vine sa cred ca luati o masura cu consecinte foarte faste pentru ceea ce inseamna suporter in cadrul acestei mari "familii" cum o numea atat de frumos Gabi Safta.

Sa speram ca va fi un proiect care va deplasa acentul dinspre "becalizare" spre "culturalizare", in sensul cel mai larg al cuvantului. Pentru ca, ne place sau nu, fotbalul este si va fi o parte de cultura. Imi permit sa parafrazez un scriitor din america latina care explica atat de just fenomenul fotbal in tarile continentului de bastina: fanatismul este o consecinta directa a nevoii locuitorului din tarile mai putin dezvoltate social de regula, de legiferare, de ordine in haos -toata lumea stie ca e vorba de un dreptunghi in care un obiect rotund trebuie sa intre in poarta, fortat de doua tabere a cate 11 jucatori, coordonati de un domn cu fluier in mana-.

Va salut!

ACCEPTAT