FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre ziaristi si cum trateaza ei subiectul "Steaua&qu

sanbk200218.01.2005 14:36

Salut.

Va propun tuturor sa va dati cu parerea asupra felului in care trateaza ziaristii astia draguti subiectul Steaua. Eu unul sunt dezgustat. Mai puneti si cate un episod ce v-a deranjat rau. Daca ar fi sa incep eu m-as referi la felul in care trateaza Gazeta duelul Steaua-Dinamo si la secventa video de azi in care ii ironizeaza flacaii de la gsp pe Radoi si Neaga. Mi-e cam sila de ei ( de ziaristi , evident )

PS: Poate binevoiesc sa ia si acum date din site pentru a le publica in ziar...atunci cand cineva de aici spune lucruri rele despre cineva din conducere ( me included ) sunt primii sa citeze siteul...dati si voi cu parerea

Motanu D18.01.2005 23:28

Domnii ziaristi au tratat de-a lungul timpului duelul Steaua - Dinamo intr-o maniera, in ansamblu, destul de obiectiva.

E drept, au gresit de mai multe ori, uneori atacandu-i gratuit pe cei de la S, alteori pe cei de la Dinamo.

Nu cred sa existe o politica anti-S, Dinamo, rapid, etc. In functie de echipa de suflet, respectivii ziaristi scriu articolele intr-un mod care se vrea (dar care nu prea este) obiectiv, strecurand uneori si ironii la adresa rivalilor, precum si laude gratuite la adresa favoritilor.

Nu sunt decat oameni si trebuie sa-i intelegem ca si ei pot gresi. Sa nu uitam ca aceeasi oameni de la Gazeta i-au ironizat destul de mult pe Borcea & co.

Materiale de tipul celor in care erau luati peste picior NEAGA si Radoi nu aveau rolul de a ataca S, ci de a creste numarul de cititori prin orientarea ziarului catre subiecte de scandal (practica obisnuita la multe ziare).

Deci, singurul lucru care provoaca cu adevarat sila este nu modul in care este tratat duelul S-Dinamo ci faptul ca se face din tantar armasar si ca se cauta scandalul acolo unde nu este.

PS :

Abia astept la vara articolul despre Borcea dupa ce Steaua va castiga titlul :lol:

sorin_77719.01.2005 06:57

Cred ca ziaristii scriu ca sa se vanda pentru ca asta le e meseria... Ei nu se gandesc ca ar face astazi rau Stelei si maine lui Dinamo sau Rapid, sau Craiova, sau Farul... s.a.m.d. Important este sa se vanda... Si scriu in functie de moment si de ce se cere citit... Nu cred, asa cum spunea si Motanu, ca sunt pareri pro pentru o echipa si contra pentru alta mereu... Totul este sa ai grija, pentru ca asa cum iti asterni, asa dormi.

reddog19.01.2005 12:42
PS :

Abia astept la vara articolul despre Borcea dupa ce Steaua va castiga titlul  :lol:

Asteapta tu... S-ar putea ca acel numar sa nu mai apara...
Rotty19.01.2005 13:34

PS :

Abia astept la vara articolul despre Borcea dupa ce Steaua va castiga titlul  :lol:

Tu ai vazut cum apari pe acest forum?

reddog

stelist pana la moarte

Interesant. Si nu vreau sa ma cert cu tine. Am zis-o doar de amuzament....

ADRIAN PACURAR20.01.2005 08:14

aveti ocazia toti cei care ati dat pana acuma in ziare sa da-ti in ei, hai colindati sa vedem ce se intampla ,uratile de bine. mie mi se pare ca multe greseli le fac din interesul de a vinde ziarul, greseli ni se par noua , noi ii facem dinamovisti si rapidisti , cei de la rapid si Dinamo , stelisti , asa ca oare pe unde e adevarul , fac bine cand nu se lasa calcati in picioare de multe episoade in care Zenga s-a comportat urat , nu procedeaza bine cand devin prea indiscreti, iar titlul din gazeta ,cu Radoi si neaga a fost pus ca sa vanda ziarul , sa nu uitam ca au pus imaginile pe site si au scris in presa tot timpul , cand am luat-o pe coaja de la jandarmi, desii de multe ori o meritau , asa ca ganditi-va cum loviti...

sanbk200220.01.2005 08:35

OK, eu am dat exemplul cu Radoi si cu Neaga pentru ca era cel mai recent la acea data. Pe mine ma deranjeaza lucruri mult mai grave in tot comportamentul lor fata de Steaua. Promit ca o sa fac in fiecare zi cate o referire pentru a vedea ca nu sunt paranoic. Altfel, stiu din surse sigure ca , la fel ca si in lumea larga si in redactiile ziarelor cei mai multi sunt stelisti( ba chair si intre cei ce scriu despre Dinamo sau despre Rapid) , insa ceea ce ii indeamna sa scrie intr-un fel sau altul nu sunt simpatiile ci interesele.

Felul in care reflecta evenimentele este ,totusi ,partinitor. Promit ca de-acum incolo o sa aduc exemple.

reddog20.01.2005 13:51

PS :

Tu ai vazut cum apari pe acest forum?

reddog

stelist pana la moarte

Interesant. Si nu vreau sa ma cert cu tine. Am zis-o doar de amuzament....

Apar asa din amabilitatea voastra de a ma considera de al casei... :lol: tot din gluma am dat si eu reply la postarea ta. :twisted:
Motanu D21.01.2005 18:43

PS :

Bineinteles ca voi astepta, asemenea articol nu trebuie ratat... :D

Mai ales ca acel numar va aparea. Si pot spune asta fara urma de indoiala. Singura sansa ca Dinamo sa ia campionatul ar fi ca Borcea, Netoiu & co. sa transfere toata echipa in China, Irak sau Afghanistan. Acolo ar avea ceva sanse si Dinamo la campionat. In Romania nu-l mai pot castiga nici folosind mijloace fotbalistice si nici folosind "Mijloace specifice"...

Motanu D21.01.2005 18:44

Din punctul meu de vedere ziaristii nu urmaresc decat un singur interes: acela de-a vinde ziarul cu orice pret. Nu conteaza ca stirile sunt partial adevarate, ca anumite persoane sunt desfiintate sau jignite, ca unora li se refuza drepturi elementare...

"The show must go on !" - asta e principiul lor. Asa ca nu e nici o problema: azi injura Steaua, maine Dinamo, poimaine pe Mutu, etc. Important e sa aiba pe cine injura...

Xander22.01.2005 16:07

Cand o sa apara ziaru cu declaratiile lui Borcea de dupa sfarsitul campionatului o sa fiu primu care il cumpar :lol: :lol: :lol: .. sa vad ce mai zice despre Steaua.. sa vad ce scuze mai are..ca a pierdut campionatu cu tot cu blaturile pe care le-a facut.. Ar fi culmea sa le ceara banii inapoi la aia (gen Bistritza...) .. sau cand face un BLAT sa puna clauza ca daca nu castiga campionatu sa i se dea 50% inapoi... ce zicetzi de ideea astA? 8) :lol: :lol:

Motanu D22.01.2005 18:04

Borcea & co. n-au decat sa le ceara adversarilor banii inapoi. Ca oricum banii aia ii arunca pe geam, mai bine ii da la lautari :lol:

Ar fi mai bine insa ca si echipele carora le da tzeapa cu pseudofotbalisti pe care-i vinde la taraba sa le ceara cate 10% din bani inapoi pentru fiecare gafa pe care acei "fotbalisti" o fac. :lol: Asa n-ar mai avea bani pentru "Mijloace Specifice" 8) :lol:

reddog22.01.2005 18:05

xander, lasa tu blaturile... Ce, Steaua nu a facut nici unul? Mai gandeste-te... Si, nu cred ca vei cumpara ziarul. Dinamo va lua campionatul si nu o sa te tina sa citesti laudele la adresa noastra.

Motanu D22.01.2005 22:45
Dinamo va lua campionatul si nu o sa te tina sa citesti laudele la adresa noastra.

Si marmota invelea ciocolata in staniol... Frumoasa utopie... Dar nu ma mir: asa conducere - asa fani...

Nu uitati insa un lucru: Speranta moare ultima ! Dar tot moare !