FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Cauta Keca in Ghencea?????

I.N.Money16.01.2005 09:58

Am ramas uimit cand am auzit cine a venit in Ghencea...un jucator care nu era titular la Brasov vine la Steaua..sincer nu stiu dak acest Keca stie sa dea cu picioru in minge....nu inteleg d c jucatori precum Alin Stoica..fiul legendarului Tudorel nu sunt dorinti la Steaua....pacat.... :twisted: Sa-i vedem p Valencia in alb-rosu k sa ii calcam in picioare...RESPECT Steaua si SUPORTERII celei mai bune echipe din EUROPA d Est

greco16.01.2005 13:23

Zenga a spus ca nu l-a dorit pe Alin Stoica, deoarece postul sau era acoperit... :?

In schimb l-a luat pe acest Keca, un fel de a 5-a roata la caruta... Sa nu sarim inca la gatul lui, si sa il lasam sa ne arate ce stie. Pana la urma Zenga il cunoaste de la FC National si probabil ca stie mai bine decat noi ce-i poate pielea. :lol:

Virgil16.01.2005 16:45
In schimb l-a luat pe acest Keca, un fel de a 5-a roata la caruta...
Daca acest Keca este considerat a 5-a roata la caruta,înseamna ca nu e rau.Ar fi roata de rezerva pregatita din prevedere pentru un drum lung.

Si chiar asa,de câte ori l-am vazut noi pe Keca jucând?

Zenga însa,da !

Haide Steaua !