Fostul jucãtor al echipelor FC Național și FC Brașov, Boris Keca, a efectuat, vineri, vizita medicalã alãturi de jucãtorii steliști și a declarat cã în cîteva zile va semna contractul cu gruparea din bulevardul Ghencea.
"Am vorbit cu prietenul meu Slavișa Mitrovici, care s-a transferat în Emiratele Arabe Unite și mi-a zis cã îi pare rãu cã nu a venit și el la Steaua ca sã jucãm împreunã ca în Cotroceni", a afirmat Keca.
Keca a precizat cã de vineri va începe antrenamentele cu Steaua. "Eu am mai jucat cu Valencia cînd eram la FC Național și am învins aceastã echipã cu 1-0 într-un amical. Sper sã se repete istoria. Orice este posibil, chiar și o surprizã", a spus Keca despre întîlnirea cu echipa spaniolã din 16-imile Cupei UEFA.
La vizita medicalã s-a prezentat și Bãnel Nicolițã, care a semnat cu Steaua un contract valabil din iunie 2005. FC Steaua a ajuns la un acord de principiu cu Poli AEK ca Nicolițã sã vinã la lotul antrenat de Walter Zenga din aceastã iarnã.
"Încã nu s-a rezolvat în totalitate. Trebuie sã vinã Anton Doboș cu actele pentru a fi semnate. Vroiam sã mã pregãtesc încã de luni cu Steaua dar regulamentele nu-mi dãdeau voie. Sînt gata sã lupt pentru titlu și cupele europene", a declarat Nicolițã.
Adrian Neaga considerã cã Steaua meritã sã cîștige campionatul și cã în retur își va spune cuvîntul ambiția jucãtorilor. El considerã cã Steaua trebuie sã fructifice șansele pe care le are în Cupa UEFA. "Ne vom ajuta patronul sã nu piardã la pariuri, acest lucru ne motivezã și pe noi. La acest nivel nu ne mai intereseazã banii pe care i-am putea lua în caz de calificare", a spus Neaga.
"Avem nevoie de Mutu la echipa naționalã și sper ca la Juventus sã atingã vîrful carierei. Talentul și valoarea l-au propulsat acolo", a mai spus Neaga.
George Ogãraru a declarat cã cel mai mult își dorește sã cîștige campionatul. "În Cupa UEFA avem șansa de a demonstra cã o echipã din România poate elimina campioana Spaniei", a spus Ogãraru.
Ogãraru a precizat cã se bucurã pentru Adrian Mutu. "Eu visez însã ca într-o bunã zi sã joc la AC Milan". Andrei Cristea crede cã orice român se bucurã de transferul lui Mutu la Juventus Torino.
Mijlocașul Gabriel Boștinã a spus cã în returul Diviziei A va fi într-adevãr rãzboi, pentru cã diferența de șase puncte în favoarea Stelei nu este foarte mare. "Cu Valencia avem șansa noastrã. Pe stadionul din Ghencea au fost eliminate multe echipe puternice, așa cã orice este posibil", a precizat Boștinã.
Jucãtorii steliști au fost însoțiți la INMS de medicul Radu Paligora și au dat unor suporteri. Fotbaliștii care au fost prezenți la vizita medicalã sînt urmãtorii: Vasili Hamutovski, Martin Tudor, Marius Toma - portari, Daniel Bãlan, Sorin Ghionea, Eugen Baciu, Mirel Rãdoi, Mihai Neșu, Petre Marin, Tiberiu Curt - fundași, Florentin Dumitru, Gabriel Boștinã, Dorinel Munteanu, George Ogãraru, Adrian Pitu, Florentin Dumitru, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Bãnel Nicolițã, Boris Keca - mijlocași, Daniel Oprița, Cristian Ciocoiu, Laurențiu Dinițã, Adrian Neaga, Andrei Cristea - atacanți.
preluat de pe gsp, daca stie cineva ce e si cu boris sau daca e adevarat sa ma lamureasca, acuma vad ca e si pe prosport, ce stie keca sa faca?