Ce mai jucati voi? Propuneri, comentarii..
Ce mai jucati voi? Propuneri, comentarii..
Prince of Persia 3 : The Two Thrones, Call of Duty 2, Fifa 2007, Need For Speed Carbon, Dark Messiah Of Might and Magic. Si gata, ca mai merg si la scoala. :lol:
sticlism viteza @ salamandra
sticlism viteza @ salamandra
k de obicei mascariciul forumului(la multi ani apropo).... :lol: ...impresionante jocuri...mer si in retea? :?
Anno 1701, PES6, FIFA Manager07, Footbal Manager 2007, NFS Carbon si Bomberman la scoala ![]()
El_nin0_T0rr3s: ultimul avertisment (pentru limbaj).
mie imi plac si strategiile, AOE I - II - III, AOM , C&C Generals si Red Alert in retea ( cand ma duc la tara jucam multzi in retea, e belea) ! ![]()
si am mai jucat unu mishto dar nu mai situ cum ii zice
heritage of the kings sau ceva de genul, avea misiuni marph! dak mai site cineva un joc de strategie nou sa imi zica si mie ! ( nu imi plac RPG -urile) bafta ![]()
stie careva cand apare fifa manager 2007??
@dragutz89 Settlers V: Heritage of things iar alta strategie noua e Anno 1701
@boby_m fifa manager 07 a aparut de ceva timp
strategie noua ar fi C&C First Decade...
Football Manager 2007,C.S.,Top Spin,Zuma :lol:
solitaire, minesweeper, 3D pinball, chicken invaders 2...
Pool pe messenger, facem un campionat 8) ?
@PoWeR ms , stiam io ca e ceva cu heritage... ![]()
o sa caut si strategia de care ai zis tu ... ma cam plictisesc si mi-ar prinde bine un joc nou ![]()
si... stie careva dak Anonim ( trupa ) are vreo melodie noua?
am luat Port Royal II dar nu pot intra in joc pt k da o eroare de genul: can't find A2dlib-2.20A.ddl ! care ma ajuta si pe mine ? :cry: are care-va jocul?
Credeam ca a scos omul_anonim vreun maxi-single ![]()
Care dintre voi crede ca PES6 e mai bun decat FIFA 07 ? Eu unul sunt atras mai tare de FIFA decat Pro Evolution ...
Care joaca counter stike 1.6 de p-aici ??
in afara de kamaciuki k ii praf ![]()
*Later edit:Sorry power
Tastatura
si graba se mai intampla noah ![]()
Ca ce gen de joc e "couner" ? Adventure sau RPG ? Sau o fi un fel de simulator ?
shooter ma, nu ai auzit de counter-strike 1.6?? :?
de counter da, de couner nu ![]()
hooligans storm over europe ![]()
![]()
![]()
super joc