FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

zmarandescu-sora cel mai mare furt din k1

denisss11.11.2006 22:25

urmariti reluarile si vedeti cum sora loveste dupa stop.rusine sa va fie.

cisco11.11.2006 22:47

Oricum Sora il bate pe zmara... da macar sa l bata corect ..

I.N.Money11.11.2006 23:12

Problema a fost alta,greseala arbitrului putea sa produca o nenorocire,Zmarandescu pierzandu-si cunostiinta cateva zeci de secunda.

Dupa felul cum a inceput meciul,Catalin chiar avea o sansa,chiar daca lupta daca nu ma insel dupa regulamentul de la box thailandez...

Cristiano_Ronaldo_711.11.2006 23:23

Pana la urma cine a castigat, ca n-am vazut meciul?

SteauaToronto12.11.2006 00:46

Deci Sora ala e o javra imputita asta e! Sa ii fie rusine! Am auzit de la un coleg care a fost prezent ca Zmarandescu l-a asteptat pe Sora sa ii dea o corectie in afara ringului!

Bogdan4Steaua12.11.2006 03:53

Nu a castigat nimeni. Meciul s-a incheiat fara a fi declarat un invingator.

Rossoblu12.11.2006 07:34

mi-a parut rau pt Smarandescu, putea sa-i fie fatala lovitura aceea ...a declarat ca nu va mai lupta niciodata la k1

Lavy_*_12.11.2006 08:09

eu zis ca a fost ca un meci dintre Steaua si Dinamo, in care Steaua a fost furata de arbitrii.

Meth0dMan12.11.2006 08:45

lesiantu ala de Sora a si declarat ca tine cu Dinamo mwe Sora mwe Dinamo !!

radoi8612.11.2006 10:19

Pai trisorul ala de sora a si intrat cu o sapca cu Dinamo! Iar inante de lovitura, sora a simulat exact ca moti la faza cu Thereau! Rusine sa ii fie! Oricum pana atunci arata mai rau decat Catalin.

denisss12.11.2006 11:42

trebuie sa ne obisnuim cu astfel de meciuri,unde sunt bani multi in joc si interesele sunt enorme si sportivii furati ca la usa cortului.de ce nu l-a lasat pe zmara sa continue,el a vrut asta,era dornic de revansa..si cred ca acel pumn miselesc dupa stop il motiva in plus si il dobora pe sora.rusine organizatorilor si jigodiei de sora

ManiaCU12.11.2006 12:27

Din ce se vede pe reluare Sora a lovit chiar dupa ce a spus arbitrul stop , oricum Smarandescu nu mai tinea garda pentru ca il lovise neregulamentar. Nu a fost nici o hotie din moment ce meciul s-a terminat fara decizie. Smarandescu a fost mai bun in primele 2 reprize ... sa speram ca va exista inca un meci intre cei doi.

forever_STEAUA12.11.2006 12:42
trebuie sa ne obisnuim cu astfel de meciuri,unde sunt bani multi in joc si interesele sunt enorme si sportivii furati ca la usa cortului.de ce nu l-a lasat pe zmara sa continue,el a vrut asta,era dornic de revansa..si cred ca acel pumn miselesc dupa stop il motiva in plus si il dobora pe sora.rusine organizatorilor si jigodiei de sora

De aia pentru ca nu si-au dat acordul medicii, din moment ce Catalin si-a pierdut constiinta...

SteauaToronto12.11.2006 13:53

Va zic eu ca Zmarandescu il bate pe Sora pe strada la orice ora fara regulile astea stupide!

I.N.Money12.11.2006 14:32

Catalin nu a protestat neaparat din cauza acelei lovituri miselesti a lui Sora,ci mai mult din cauza deciziei luat de cei din juriu.

Zmarandescu sustinea ca in orice competitie a lumii in acel moment nu se lua decizia ca acest meci sa nu aibe un deznodamant,ci se calculau punctele din primele 2 runde si se anunta castigatorul.

Ar fi interesant daca Zmarandescu va reveni asupra deciziei de a renunta,sa se mai joace un meci intre cei doi,dar de aceasta data dupa reguli de Jiu-jitsu,la care Catalin este cel mai bun si nu tot box thailandez cum s-a disputat pana acum,la care sa fim sinceri Sora e mai bun.

forever_STEAUA12.11.2006 15:14
Şi eu îl băteam pe Zmărăndescu

M-am uitat aseara la meciul greilor de pe Pro TV. M-am ofticat cind am vazut ca un luptator poate sa aiba atitudinea unui las. Sau poate gresesc eu, dar nu, pentru ca imaginile n-au cum sa ma insele. Ciprian Sora a lovit dupa ce arbitrul a strigat "Stop". Toata lumea o sa spuna ca n-avea cum sa mai opreasca lovitura. Heiii! De unde atita? Dar Zmarandescu de ce a lasat garda jos? El cum a auzit? Arbitrul de ring oprise lupta pentru ca Zmarandescu lovise sub centura. Sora s-a schimonosit de durere, dar a mai avut forta sa arunce o lovitura parsiva, in afara regulamentului, lovitura cu care n-are voie sa se mindreasca. Mai degraba ar trebui sa-i fie rusine. De fapt, pina la urma el a si recunoscut ca a lovit dupa "Stop". Bravo lui! Pentru ca si eu daca-i "ard" una lui Zmarandescu atunci cind nu e concentrat sau se relaxeaza, sigur il trimit la podea. De fapt nu numai eu, oricare dintre noi. Din barba cade si un bivol daca-l lovesti sanatos. In mod normal decizia trebuia sa-i apartina lui Catalin Zmarandescu. Adica el trebuia sa cistige lupta pentru ca in sport n-ai voie sa furi asa! De ce? Pentru ca o astfel de lovitura, dupa "Stop", uneori e fatala. Doamne fereste!  

Decebal Radulescu - gsp

@I.N.Money

Din cate am inteles Catalin l-a provocat pe Sora inainte de meci, dar acesta din urma a refuzat... De ce oare?

I.N.Money12.11.2006 15:30

Probabil dinamovistul Sora stia ca nu are nicio sansa !

Gica Chioru15.11.2006 07:14

Decebal Radulescu e o canalie. Tentativa asta de corectitudine nu trebuie sa ne insele.

Am vazut lupta dintre Zmarandescu si Sora.

1.Asa cum v-am mai spus aici regret ambitia lui Catalin de a demonstra ceva intr-o discip;lina pentru care nu are nici fizicul si nici aptitudinile necesare. Sora, fara a fi un luptator macar modest ca valoare internationala, este totusi un kickboxer.

2.Sora nu ar avea nicio sansa cu Zmarandescu in variantele in care acesta ar putea sa-si puna in valoare marile calitati de luptator pe care le are.

3.Vinovat pentru ceea ce s-a intamplat e Zmarandescu care a lasat garda jos, nu ai voie sa faci asa ceva in nicio circumstanta. Vina este numai a lui. Sora nu este culpabil chiar daca a lovit dupa stop, de altfel arbitrul din ring ne-a spus exact care a fost situatia, Sora a lovit during (in timpul) the stop, explicatia este evidenta pentru oricine a dat un pumn macar o data in viata lui, lovitura pleaca in momentul in care e gandita nu atunci cand o vezi. Sora nu se putea opri nici daca vroia. Dar aici este o problema, daca ar fi vrut sa se opreasca, psihicul permitea asta, lovitura nu ar mai fi avut forta necesara sa-l puna jos pe Zmarandescu dar nimeni nu ar fi facut asta intr-o confruntare ce a atins o rivalitate nebanuita.

ps.trebuie sa fac o precizare. Sora a dat dovada de mai multe ori de lasitate in ring, el prefacandu-se penibil in mai multe lupte de lovituri inchipuite sub centura. Facea asta pentru a se putea odihni si i se accepta doar pentru ca luptele aveau loc in Romania.

Gica Chioru02.03.2007 22:38

L-ati vazut pe Sora ce repede a incasat-o de la un ceh din linia a doua in K1? Ce va spuneam:

Sora, fara a fi un luptator macar modest ca valoare internationala,

La ora asta nu avem niciun luptator de valoare, indiferent la ce sport ne referim, sunt cateva fete la box dar deocamdata nu exista o concurenta reala pe mapamond la boxul feminin...

Ar mai fi Iftimoaie, fireste, dar nici el nu va reusi vreodata sa intre in primii zece in K1.

I.N.Money03.03.2007 10:39

Si-a primit rasplata aseara Sora,nici nu a intrat bine in ring ca si a facut contact cu podeaua.

Cat despre Iftimoaie,a parut destul de greoi aseara,daca se va prezenta la fel si la viitorul meci(daca se va realiza) cu Mighty Moe s-ar putea sa pateasca la fel ca Sora.

axl2303.03.2007 11:36

iftimoaie ar trebui sa se gandeasca bine ce vrea sa faca: actorie, dans sau lupte!