FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dumitru,out cu Valencia !

Virgil13.01.2005 08:01

Asa este intitulat un articol al Prosport.

Desi este o gazeta care minte mult,în care realitatea este înlocuita deseori cu fictiunea,am sa relatez pe scurt ce se scrie în aceasta informatie.

"Florentin a primit doar sanse teoretice de la doctori pentru a evolua pe "Mestalla",în ciuda sperantelor conducerii de a-l putea utiliza".

Se mai spune ca recuperarea "Gibonului" în timp util este aproape imposibila,deoarece este destul de dificila.

In plus nici aducerea lui "Jardel" Nicolita,care ar fi capabil sa-l înlocuiasca pe Florentin,nu a fost înca posibila din acest retur de campionat.

Ultimul meci oficial jucat de Florentin a fost cel din toamna cu Parma,când,zic eu,mai bine ar fi stat decât sa intre nerefacut complet.

Pe de alta parte sunt curios daca diplomatia clubului nostru va fi eficienta în a-l convinge pe Dobos sa-l lasa pe Jardel sa joace imediat.

Ca o curiozitate personala întreb,cariera lui Florentin vi se pare cumva ca e compromisa ?

Sau ca va mai putea juca vreodata la nivelul la care a jucat pâna acum ?

O pierdere importanta,cel putin pentru moment.

O vina o are probabil si antrenorul.

ADRIAN PACURAR13.01.2005 10:34

"Florentin Dumitru, unul dintre cei mai valoroși jucãtori ai Stelei din ultimii ani, a suferit același gen de accidentare ca Didi Prodan (foto). Chiar dacã operația n-a fost foarte dificilã, factorul de risc e mare din cauza recuperãrii. Aceasta trebuie fãcutã corect, fãrã a forța revenirea jucãtorului, care riscã o recidivã în acest caz. Florentin Dumitru și-a plãtit singur operația cu 5.000 de dolari, clubul urmînd sã-i restituie banii, dar încã n-a fãcut-o." e aici e o problema, daca e ca si la Prodan, sper sa nu fie asa, tot din prosport,sper sa isi revina, dar erau prea multe in ultima vreme nu stiu ce sa spun, mie imi e dor de el pe gazon.bafta florentine si sa revii mai repede.

Virgil13.01.2005 12:27

Uite,aici ai zis bine.De ce m-as lua de tine ?

horse3713.01.2005 13:42

aproape ca-i loterie cu operatia asta. ca unul care am trecut pe aici adica pe masa de operatie va spun ca nu-i deloc usor. nu stiu daca si Ganea nu a suferit acelasi gen de operatie. vad ca la ganezu treburile merg bine.

aici iti trebuie multa incredere in fortele tale. mentalul joaca un rol important. personal numai credeam ca am sa mai pot alerga vreodata si uite ca in urma unei recuperari pt un fotbalist de duminica (cazul meu) astazi totul este ok.

in cazul florentin Dumitru daca operatia s-a finalizat corect, recuperarea devina cheia succesului. nu trebuie fortat (sa nu joace cu valencia!) ci lasat sa atinga o masa musculara aproximativ agala cu cea pe care a pierdut-o iar mobilitatea pe care sant convins ca o face cu cineva avizat il va aduce intr-o forma sportiva pe care o vrem cu totii. gibonul nostru mai are ani buni de jucat pt echipa care l-a consacrat...deci sa nu fie fortat.

ar fi pacat o ia pe urmele lui didi Prodan.

ps. recuperarea dupa operatie vreau sa va spun ca este groaznica. te doare de te pisi pe tine. piafenuri, injectii grup ca sa poti dormii si sa fi apt pt o noua serie de exercitii medicale.